Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Oranalr fb çakar diyor @Cafer Güney
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
soykana götten girdirme yaOranalr fb çakar diyor @Cafer Güney
bu durum artik spekülasyon olmaktan cikdi. bariz bir sekilde taraftari yoluyorlar. bunun ortaya cikmasina ragmen devam etmeleri oldukca düsündürücü. umarım işin sonunda elimizde patlamaz.ya var ya şimdi ne desek gg yeni farkettim. Bütün spekulasyonlar doğru belli ki. Kulüp bokun içinde resmen
Ama geçen sene bilmişti, bu sene de bence 0-1 biteceksoykana götten girdirme ya
ilk devredeki maçta da aa girmişti kendisininAma geçen sene bilmişti, bu sene de bence 0-1 bitecek
O kim yailk devredeki maçta da aa girmişti kendisinin
Onda ne vermişti hatırlamıyom? Ama oranlara baktım 1.90-2.00 oran verilen takımlar hep kaybetmişilk devredeki maçta da aa girmişti kendisinin
Fiziksel olarak hazır değildir rtaş yoksa niye oynamasınleminanın ilk 11 oynamayacağını hepiniz biliyorsunuzdur umarım
Fiziksel olarak hazır değildir rtaş yoksa niye oynamasın
Mertensi apoyu kaanı fiziksel olarak yeterli görmek nasıl bi akıl tutulmasıkonu mertens olunca "oyuncuları 11e yazarken en iyi hallerinde olduğunu hayal ediyorum ve bazen hata ediyorum" diyen adam lemina için hazır değil falan diyor. Nasıl bir sınav lan bu
Oyuna ve skora göre yıkarlar o stadıtaraftar dün dişini sıkarak ayrıldı stattan çok belliydi
dua edelim de bu öfke pazartesi açığa çıkmasın
muslera
frank david abdül eren
lemina torreira sara
barış osimen sallai
ican
skriar ambarat yusuf
osai fred smanski kostiç
tadiç
dezko nasryi
allahın izniyle feriştahlarının içinden geçmeliyiz.
Lemina birkaç antrenman daha yaparsa fiziki olarak takımın seviyesine düşer, onu bekliyor okan. Şu an en diri oyuncumuz olduğu için oynatmaması doğal değil mi? Koca 70 dakikayı çöpe attıktan sonra oyuna kurtarıcı olarak Lemina, Berkan ve Kaan'ı atacaktır. Müsterih olalım.Alkmar maçlarında gördük fizik olarak hazır olanları.. 21-22 yaşında bebeler ortada sıçan oynadılar..