⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Bu mac tahminlerin otesinde oneme sahip. Yenersek ki yenecegiz insallah, baska yolu yok, 5. yildizi takiyoruz. Olumsuz bi durumda ne Okan kalir ne yonetim. Ikinci ihtimal ruhumu gidikliyor, yalan soylemeyecegim.

günay
frankowski sanchez apo eren
torreira lemina
yunus sara baris
osimhen

arkana yaslan galibiyetini kutla!

Deplasman maçlarını oyun aklı
İç saha maçlarını ise atletizm ve fizik üstünlük çözer

Diğer maçta biz bariz şekilde daha zeki olan takımdık (Mertens+Yunus+ formda Sara ile)

Bu maç ise atletizm ve fizik açıdan ezmeden kazanamayız.

Fenerbahçe Dzeko+Tadic’i eğer aynı anda oynatmazsa sanılanın aksine işimize gelir diye düşünüyorum.

Biz ise mutlaka en iyi kadromuzla çıkmalıyız. Yunus dönecekse bizim için en ideal senaryo olacak. Formu düşen Mertens’i yedeğe çekip, Lemina’yı sahaya atarak, Sara’yı daha önde kullanıp 4-3-3 oynayabiliriz.

Mertens’in oynadığı düzende ise Barış iki kişilik oynamak zorunda. Keza Yunus yerine Sallai oynarsa da o da aynı şekilde.

Maç içinde nasıl başlarsak başlayalım süre alacak isimler

Lemina/ Mertens
Sallai/Yunus (20 dk da olsa inanıyorum ki)

Allah Osimhen’e güç kuvvet versin.

Bu sikeciler anderleth maçında sağlam savunmuslar ilk golü biz atmalıyız

Adnan Oktarcı ya da Koç'un kötü karması yok ama Galatasaray'ın kötü karması var.... bazı üyeler gerçekten tuhaf...

lemina eger fb macinda 11de olmazsa okan protesto edilmelidir

cok agir küfürler esliginde stad mactan önce inlemeli

bu taraftar leminayi aldirdi bu taraftar bunu fbde macinda oynatacak

böyle simarik sinsi tipleri gsde görmek istemiyoruz

Okan Buruk'tan beklediğim 11;
Muslera
Kaan - Sanchez - Abdülkerim
Franky - Sara - Lemina - Torreira - Sallai
Mertens - Osimhen
Kendi güncel 11'im;

Günay
Sanchez - Kaan - Abdülkerim
Franky - Sara - Lemina - Torreira - Sallai
Barış - Osimhen
Yusuf - Amrabat - Skriniar
İrfancan

Tadiç'i 2 forvetin arkasında oynattıkları için Kaan'ı merkezde onunla birebir eşleştirip rakip forvetleri kenar stoperlerle birebir eşleştirirdim. Apo'yu kesip Cuesta'yı bu maçta oynatacağını sanmıyorum. Geçmiş derbilerde Dzeko ve Tadiç'i en iyi marke eden topçularımız Kaan ve Nelsson'du. Nelsson yokken o işi Sanchez devralacak mecburen. Yunus düzelseydi Barış yerine onu yazardım ama ortalarda yok hala. Barış, 1 maçlık da olsa reset atmalı kendisine. Mevcut Fener defansının Barış ve Osimhen gibi 2 yırtıcı topçuyla başa çıkabileceğini sanmıyorum. Burada mevzu otobüsü park ettikleri olası oyunda yine Barış'ın gereksiz zorlamalarıyla bir sürü geçiş yeme ihtimalimiz. Lemina'nın varlığının Torreira'yı rahatlatmasıyla da geçiş savunmasında daha iyi bir takım görürsek bunu da telafi edebiliriz. Kağıt üzerinde fizik olarak çok zayıf duruyorlar bize karşı. Hurra hücumdan bu maçlık vazgeçmek zorunda Okan Buruk. Zaten Fener'in istediği bu.

Olur da Sara-Torreira-Mertens ile çıkıp klasik 4-2-3-1 oynarsak rakibe maçı altın tepsiyle vermiş oluruz.

İlk 11 de günay başlamazsa hoca gerçekten büyük ayıp eder. Hakedene hakkını vermeyen adil olmayan bir hocalık yapmış olur.

Kaldı ki günay sadece bu gösterdiği performans ile değil. Her maçta yedek kulübesinde takımı sahiplenişi ile formayı almalı.
Muslerayı bende severim ama bu sene yaptıkları gerçekten mantıklı işler değil. En başta performansım kötü hoca beni 3-4 maç dinlendir günayda forma şansı bulsun diye kendi söylemesi gerek.

Ama bunu yapacağına çıkıp maç sonları artist artist konuşup saha içinde ona buna bağırıp çağırıp. Bide sosyal medyadan göndermeler yapmakla meşgul. Yakışmıyor

Cikip hayvan gibi basip sacma sapan pres ile saldirirsak kazanamayiz hatta kaybederiz

Kazanmak zorunda olan rakip biz degiliz
Gerekirse topu rakibe vermek hayrimiza olabilir Fener set oyununda uretemiyen bir takim tek devre Goztepe Eyup Beşiktaş maclarinda gorduk hic birsey uretemiyorlar

Elinde Osimhen Baris varken hizli cikip arkada 1 e 1 birakirsan kirmiziya kadar gider

Mantikli sakin oynamak gerekiyor
Osimhen-kutucu
Mertens
Barış-sara-torreira-fran
Apo-sanchez-kaan

Saçmalığıyla çıkıp, saçma sapan bir oyun oynatacağını hepimiz biliyoruz

Irfan ve mert hakan anderlecht maci boyunca bize yapilan küfürlü tezahüratlara eslik etmisler

Ceza yiyecekleri zaten yok

Ama soyunma odasi koridorlarinda bunun cezasi kesilmeli

Lemina oynarsa 60 dakika oynatır. Onu çıkardıktan sonra da oyunu tutmalıyız. Kötü bir ikamesi bile yok.

günay
frankowski sanchez apo eren
torreira lemina
yunus sara baris
osimhen

arkana yaslan galibiyetini kutla!
Yunus sakatlik nedeniyle ilk 11 çıkamaz bu maç son 20 dakika oynar ama sonrasında barış ya da sallai yerine ilk 11 e monte edilmesi lazım..Barış ve sallai fizikçi tempolu oyuncular ama teknik açıdan iyi değiller.. Kanatların birinde o işi yapacak adam lazım.

Barış biraz formda olsa ya da Yunus sağlam olsa şikecilerin sol/sağ stoperleriyle kanat bekleri arasını deler geçeriz orda ciddi zaafiyet var şikecilerin. Skriniar gibi hantal adamı kenarda kullanıyolar tek hamleli bir oyuncu o hamleyi bertaraf ettiğin an kaleciyle karşı karşıya kalırsın. Ceza sahası çizgisi çevresine çevrilecek yerden ortalarda Sara-Torreira ve oynarsa Leminanın oralarda bulunması lazım. Şikecilerde dikkat edilmesi gereken 2 şey var 1.si havadan ortalar(özellikle kosticin kanadından gelenler) 2.si Dzekonun bağlantı oyunu bu ikisini engellemek lazım.

Geri
Üst Alt