"galatasaray taraftarı sahaya bir şey yapmasın, provokasyon yapacak fenerbahçe. tribün grubu, kendi içlerinden adamları her tribüne dağıtsınlar. futbolcular da provokasyonlara cevap vermesin. bakın hakem vincic talimatlı geliyor!"
levent tüzemen
<-
derbiye dair saha ici teknik taktik bir yana , ^ ustteki durum , kulubun resmi sitesinden / youtube dan / twitter uzerinden ;
net sekilde -taraftarlara bu konu da dikkat cekilmeli - sadece saha icine odak yapilmasi belirtilmeli .
-sadece takima oyuncularimiza destek vermeleri - belirtilmeli .
keza , taraftar grubu da aciklama yapmali - sadece takima pozitif destek vermeyi 90dakika elden birakilmamasi gerektigi - ozellikle belirtilmeli .
nacizane dusuncem ;
biz kendi oyunumuza kanalize olmaliyiz. saha ve seyirci avantajimiz zaten var . dogru bir 11 ve oyun kurgusu ile bu mactan galibiyetle ayrilmamiz icten bile degil . hayirlisiyla 3 puani alip sampiyonluga emin adimlarimiza ara vermeden devam edecegiz . kirilma ani olan bu derbi den alinacak 3 puan kanimca sampiyonluk kosusu nun son duzlugune dair ; nazarimda ^momentum kilididir .
istisnalar disinda *yillardir bilindik denklem sasmaz , gecen sezon *sahamizdaki derbi *oncesi maca dair nacizane tek yorum yapmistim ;
*saha disina odak yapilirsa maci ka za na ma yiz . kisa ve oz yazmistim . nitekim mactan sonraki yorumlarda , taraftarlar ve oyuncularin kolayca sindirildigi vb ve bu yuzden maca odak yapamadigimiz konusuldu
( forumda,sozlukte ve takimla ilgili yorum yapan tv youtube vb yorumculari tarafindan ) .
- tekrar dan *de ja vu *yasamayalim .
aslinda levent bey'in aciklamalari ayri baslik acilip manset yapilasi satir aralariyla bezeli .
@Alper Altun ,
@Uğur İz goreceli elbette .
@Aras Şimşek ,
@Onur Adıbelli ,
@Hayri Cund ,
@V. Haydar Geven
saygi ve selamlar.