⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Lemina yedek Mertens 11 boşuna aksini beklemeyelim.

Yunus sakatlik nedeniyle ilk 11 çıkamaz bu maç son 20 dakika oynar ama sonrasında barış ya da sallai yerine ilk 11 e monte edilmesi lazım..Barış ve sallai fizikçi tempolu oyuncular ama teknik açıdan iyi değiller.. Kanatların birinde o işi yapacak adam lazım.
benim bildigim GS hastasi yunus bu maci kacirmaz, herseyini verir bu macta ilk 11de olmak icin, okana bagli.

Ekran görüntüsü 2025-02-22 004846.webp

Fb maçından sonraki fikstüre bakın arkadaşlar, baya zor, o yüzden farkı 9 yapmak önemli

Derbide olumsuz havayı dağıtacak bir isim var Mauro Icardi kaptan takımla birlikte olmalı Icardi taraftarla buluşmalı

Ekli dosyayı görüntüle 280629

Fb maçından sonraki fikstüre bakın arkadaşlar, baya zor, o yüzden farkı 9 yapmak önemli
Fb yi yendiğimiz senaryoda kasimpasa ve alanya maçlarını da kazanırız iyi durumda değiller.. Eyup de baya düştü. içerideki maçlar çok zorlayıcı durmuyor.. Bu saydığım maçlar da beklendiği gibi hata yapmazsak bjk,samsun,goztepe ve trabzon deplasmanlarindan alacağımız toplam 3 puan bizi şampiyon yapacak. Ki bizim fb yi yendigimiz senaryoda fb fena dağılır puan kayıpları yaşarlar...O durumda daha da fazla kayıp lüksümüz olur..Fb yi yenersek büyük ihtimalle şampiyonuz.

Beraberlik senaryosunda diken üstü olmaya devam ederiz ki üst üste samsun bjk deplasmanlarinda istenmeyen şeyler olabilir..Oraya rahat girmek için fb yi yenmek lazim

"Şu bitiricilik sorunu devam etmemeli, en azından bu maçta.

Dirençlerini kırmak lazım.

"galatasaray taraftarı sahaya bir şey yapmasın, provokasyon yapacak fenerbahçe. tribün grubu, kendi içlerinden adamları her tribüne dağıtsınlar. futbolcular da provokasyonlara cevap vermesin. bakın hakem vincic talimatlı geliyor!"

levent tüzemen

<-

derbiye dair saha ici teknik taktik bir yana , ^ ustteki durum , kulubun resmi sitesinden / youtube dan / twitter uzerinden ;
net sekilde -taraftarlara bu konu da dikkat cekilmeli - sadece saha icine odak yapilmasi belirtilmeli .
-sadece takima oyuncularimiza destek vermeleri - belirtilmeli .

keza , taraftar grubu da aciklama yapmali - sadece takima pozitif destek vermeyi 90dakika elden birakilmamasi gerektigi - ozellikle belirtilmeli .

nacizane dusuncem ;

biz kendi oyunumuza kanalize olmaliyiz. saha ve seyirci avantajimiz zaten var . dogru bir 11 ve oyun kurgusu ile bu mactan galibiyetle ayrilmamiz icten bile degil . hayirlisiyla 3 puani alip sampiyonluga emin adimlarimiza ara vermeden devam edecegiz . kirilma ani olan bu derbi den alinacak 3 puan kanimca sampiyonluk kosusu nun son duzlugune dair ; nazarimda ^momentum kilididir .

istisnalar disinda *yillardir bilindik denklem sasmaz , gecen sezon *sahamizdaki derbi *oncesi maca dair nacizane tek yorum yapmistim ;

*saha disina odak yapilirsa maci ka za na ma yiz . kisa ve oz yazmistim . nitekim mactan sonraki yorumlarda , taraftarlar ve oyuncularin kolayca sindirildigi vb ve bu yuzden maca odak yapamadigimiz konusuldu
( forumda,sozlukte ve takimla ilgili yorum yapan tv youtube vb yorumculari tarafindan ) .

- tekrar dan *de ja vu *yasamayalim .

aslinda levent bey'in aciklamalari ayri baslik acilip manset yapilasi satir aralariyla bezeli .
@Alper Altun , @Uğur İz goreceli elbette .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund , @V. Haydar Geven

saygi ve selamlar.

Son düzenleme:
Serefsiz hakem hemen iceri kacacak, ve 3-0 a baglamak istiyecekler. Ya maribor taraftari olan bi hakem bu. Acunda da mariborun sahibi. Yapi iste bu yapi. Yaziklar olsun, sinirimden uyuamiyorum.

Mourinho Maximin'i oynatmazsa bizim icin iyi olur; baska hızlı oyuncuları yok.
Mertens yerine Lemina'nin maça baslayacagini tahmin ediyorum.
Mertens ve sakatligi gectiyse Yunus sonradan oyuna girebilirler.

Muslera
Frank Sanchez Apo Eren
Torreira Lemina Sara
Salla Osimhen Baris

Bu kadro Fener'i yenebilecek güçte.
Mactan once taraftara sadece takimi desteklemeleri, sahaya yabancı madde atmamaları, atan görurlersede engellemeleri mutlaka anons edilmeli.

Fenerbahçe’de bir cacık yok beni korkutan fb değil

Okan sağolsun bizim taraftarı barut gibi etti. ilk golü fb atarsa tribünden sahaya atmadıkları şey kalmaz bu da tam hazırlanan tiyatroya hizmet eder.

Öyle bir senaryonun önüne geçemeyen yönetimde zaten ertesi gün istifasını versin.

Beraberlik iyi sonuç olur bu oyunla
Oyuna ek yaşanılanlar… ibonun açıklamalarından sonra anlaşıldı ki, maçın hakemi bile fener tarafından ısmarlanmış… nasıl kazanacaksın?.. artık şuna kani oldum; adamlar sadece iboyu tffyi değil, bizden birilerini de kafallamışlar. Bu maçı berabere bitirmek kazanmak kadar değerli olacak.. adamlar fark 3 diyor, bu maçı galip bitireceklerinin garantisini almışlar.. görüntü bu. O yüzden beraberlik demek 3 beraberlik hakkın var demek… dolayısıyla şamp… demek..

Mourinho Maximin'i oynatmazsa bizim icin iyi olur; baska hızlı oyuncuları yok.
Mertens yerine Lemina'nin maça baslayacagini tahmin ediyorum.
Mertens ve sakatligi gectiyse Yunus sonradan oyuna girebilirler.

Muslera
Frank Sanchez Apo Eren
Torreira Lemina Sara
Salla Osimhen Baris

Bu kadro Fener'i yenebilecek güçte.
Mactan once taraftara sadece takimi desteklemeleri, sahaya yabancı madde atmamaları, atan görurlersede engellemeleri mutlaka anons edilmeli.
Taraftarı sahaya indirmek istetecekler; taraftar uyanık olmalı.. provoke edilecek, aleyhe kararlar verilecek, fb taraftarı gs taraftarı olarak içeri girecek vs.. sonuçta sahada, sahada yenemeyeceklerini görürlerse masa başında kazanmak için herşey yapılacak.. ya ha özel hakem belirlendi, daha ne bekliyorsunuz.. O türbinleri aşağı indirmek için herşey yapılacak.. dert sadece fb değil; taraftarı sokağa çekmek… aptal bir tff başkanı, şikeden hapis yatmış yardımcısı;oligark ailenin oğlu ve masonik yapının Mehdi diye sahaya sürdüğü şaklabanın kediciği…

Geri
Üst Alt