⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

inşallah - öyle olursa yeneceğiz demektirde ...

şu 2 aylık süreç o kadar tadımı kaçırıyorki izlediğim maçlara bakınca

20 dk lık bir saçmaık silsilesi sezonu bile bitirebilir yani.
Ilk yarilar bos geciyor. AZ macinda mesela motivasyon ve istah vardi ama ilk yari bombos ve manasiz bir sekilde oyqlandik. Cunku kafa daginikti.

Dakikalardan bağımsız öne geçersek, yemeden ikinciyi atmamız gerekiyor. Eğer Fenerbahçe atarsa, maça ortak olup daha çok direnç koyabilir. En azından tüm gücünü 90 dakikaya yayabiliyorlar. Tek endişem bu.

2.yi atabilecek miyiz?

İş yerinden arkadaşlarla bende toplanıyoruz 10 tane fblinin içinde izlicem maçı kabus gibi. İlkokulda da böyleydi sınıfta tek gsliydim.

Kim oynadığının önemi mi var, sanki atak yapabiliyoruz.
Var tabi. Bizim takım doğaçlama oynadığı için kapanan savunmaları açamıyo ancak rakip 11 kişi ceza sahasında olmayınca birde defansı kötü olursa rahat gol buluyoruz. Bu sebeple önemli. Bide ben bu saatten sonra takımın oyunundan ziyade şampiyon olmasına bakıyorum. Eleştiriye girmek istemiyorum ancak bu seneyi kazanırsak çok şey kaybedersek çok şey kaybetmiş oluruz

Forumda okuduğum yorumlara göre Fener Prime Barcelona falan galiba işimiz baya zor. Çünkü benim bu sezon izlediğim Fener ile buradaki yorumlar pek uyuşmuyor. AZ maçlarını referans alıp bu kadar panik olduysanız Fenerbahçe aynı takıma 7 eksiği varken 3-1 yenilmişti biraz salın artık yetti yaw. Realiteye dönersek 3'lü stoperin ortasında Amrabat'ı, Sağ kanat bekinde Oğuz'u, Ön tarafta ise toplam yaşları 75 olan iki oyuncuyu oynatan bir Fener var sanırım biraz avantaj yakalayabiliriz buralardan ne dersiniz ?

Karı gibi ağlamaktan ne zaman vazgecersiniz tahmini?
-iKigy9vqncGXSCO.jpg:large

Forumda okuduğum yorumlara göre Fener Prime Barcelona falan galiba işimiz baya zor. Çünkü benim bu sezon izlediğim Fener ile buradaki yorumlar pek uyuşmuyor. AZ maçlarını referans alıp bu kadar panik olduysanız Fenerbahçe aynı takıma 7 eksiği varken 3-1 yenilmişti biraz salın artık yetti yaw. Realiteye dönersek 3'lü stoperin ortasında Amrabat'ı, Sağ kanat bekinde Oğuz'u, Ön tarafta ise toplam yaşları 75 olan iki oyuncuyu oynatan bir Fener var sanırım biraz avantaj yakalayabiliriz buralardan ne dersiniz ?
yok yav uçuyorlar kaçıyorlar olur mu öyle.Artık öyle bir noktaya geldimki fb o dandik oyunu ve boktan kadrosuyla bizden puan alırsa diye okan müritleri bile isteye algı yapıyor tepkiyi düşürmek için gibi geliyor bana

Dakikalardan bağımsız öne geçersek, yemeden ikinciyi atmamız gerekiyor. Eğer Fenerbahçe atarsa, maça ortak olup daha çok direnç koyabilir. En azından tüm gücünü 90 dakikaya yayabiliyorlar. Tek endişem bu.

2.yi atabilecek miyiz?

Öne geçersek fb inanılmaz panik yapacak. Kağnı gibi yavaş oyuncularla arkada boşluk bırakmak zorunda kalacaklar. Dzeko, Talisca ve Tadic aynı anda sahada olur umarım. Fred iyi işlerde yapıyor ama çok fazla da hata yapıyor çok dengesiz. Geçen maç ikinci yarı Frankowski sağ bek önünde Barış olunca Barış'ın oyunu daha iyi olmuştu. Açık alanda rakiple birebir bırakmak lazım Barış'ı. Maç boyu güreşme oyunu Barış'ı bitiriyor enerjisini boşa harcıyor. Frankowski bu pasları atabilir ve arkasını doldurabilir. Çok dikkatli olması gereken bir diğer oyuncu Sanchez. Geçen sezonki iç saha ve bu sezon fb dış saha maçlarında skor ne olursa olsun sürekli kontra yedik bunun sebebi Sanchez'in sürekli ileri çıkıp önde yakalanması. Anadolu takımlarına karşı bu taktik tutuyor çünkü çıktığında topu alabiliyor yada alamazsa diğer oyuncular kapatabiliyor yada Anadolu takımları becerisi düşük olduğu için bu fırsatları değerlendiremiyor. Buna benzer bir sorun orta sahadan ileri çıkan Torreira'da da var. Lemina'nın olması çok önemli geçen maç ben çok beğendim hazır değil deniyordu ama gayet diri buldum. Sara mutlaka 10 numarada oynamalı hücum hattındaki üretkenliği arttıracaktır. Mertens tamamen zarar veriyor artık.

Maç tatil edilmedikce bizi yenmeleri imkansız. Öyle göte bala falan da yenemezler. O kadar bel altı işlere kalkistilar ki takim hırs küpü olmuştur.

Geri
Üst Alt