Seçkin Yıldız
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 9.599
- 3.250
- 1.918
Musa reyiz'in videosunu izleyerek moda giriyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstediğini yapsın hocam akıllı olup sahaya odaklanmalıyızRealdeyken Nou Camp'ta yaptığı hareket geldi aklıma kesin yapacak
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kadro olarak 2 gömlek üstünüz bunlardan ya orta saha olarakta kanatlar olarakta forvet olarakta bizim zayıf karnımız defansımız sadece
Kadro olarak 2 gömlek üstünüz bunlardan ya orta saha olarakta kanatlar olarakta forvet olarakta bizim zayıf karnımız defansımız sadece
Buarada ufak bir duzeltme yapalim. Genel olarak play-off'un lig bittikten sonra getirildigi soyleniyor fakat durum oyle degil. Bu bilgilendirmeyi yapalim ki renkdaslar fenerlilerle tartisirken ofsayta dusmesinler.Ekli dosyayı görüntüle 280733
Maça bu havada girmediğimiz için avantajlı olduğumuzu düşünüyorum.
22 Nisan 2012
Sezonu farkla lider bitirdiğimiz halde süper final uydurulmak suretiyle şampiyonluğumuz çalınmak istendi.
Hiçbir zaman yabancı hakem talep etmedik. Her ne kadar bu maçı evimizde kaybetsek de aslanlar gibi Kadıköy'e gidip yabancı hakem talep etmeden şampiyonluğu aldık söke söke.
Kimse yapı var diye ağlamadı.
Yarın yeni bir tarih daha yazmalıyız.
Fazla gaza geldiğimiz iç saha derbileri hep ters sonuçla bitti bu maç öncesi taraftarın temkinli olması bizim lehimize olan bir durum.
umutsuz olmaaNe hikmet bilemedim
gram heyecanım yok
öyle demeyin buradaki bazı uyelere göre fbtö'nün seviyesi ligin üstünde ve puan kaybı garantiSon maçlarında Rize, Kasımpaşa, Alanya galibiyetleri aldılar. Hepsi arka bahçeleri. Anderlecht de eksikti. Yedekler ve genç oyuncularla iki maça çıktı.
Herkes FB sistem oturdu vs diyor ama ben inanmıyorum. İkna olmuyorum.
Onları çıktığı yere sokarız bizim topçular inanmış çıkarsa yarın akşam.
Teşekkürler.Buarada ufak bir duzeltme yapalim. Genel olarak play-off'un lig bittikten sonra getirildigi soyleniyor fakat durum oyle degil. Bu bilgilendirmeyi yapalim ki renkdaslar fenerlilerle tartisirken ofsayta dusmesinler.
--O sene play-off sistemi lig bitince getirilmedi. Agustos ayinda daha ligler baslamadan duyuruldu. Asagidaki linkte bilgi mevcut. Tabi bu yine de masum bir karar degildi. Sike yapip da yanina kar birakilan fenerbahce zayiflamis ve eli ayagina dolanmisti. Ligi tepede bitiremeyecekleri kesindi. Bir de o zamanlar bunlarin inanilmaz bir derbi istatistigi vardi. Ona istinaden sezon basinda bu kurali getirdiler ve planlari aslinda tikir tikir isledi. Normal ligi 9 puan onde bitirmemize ragmen, sampiyonluk son maca kaldi. Neyse ki, her zaman oldugu gibi hain planlari yine donup dolasip kendilerine girdi, karanliklar icinde kupa kalkti ve normal bir sampiyonluktan cok daha buyuk bir psikolojik zarar gorduler.
Spor Toto Süper Lig sezon planlaması ve play-off sistemi belli oldu - Süper Lig Haberleri TFF
Spor Toto Süper Lig Fikstür ve Puan Cetveli, 2019-2020 Cemil Usta Sezonu, Fikstürü, puan tablosu, maç programı, puan durumu, gol krallığı, AYTEMİZ ALANYASPOR, ANTALYASPOR A.Ş., ATİKER KONYASPOR, BEŞİKTAŞ A.Ş., ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş., FENERBAHÇE A.Ş., GALATASARAY A.Ş., GÖZTEPE A.Ş., KASIMPAŞA A.Ş...www.tff.org
Dzeko'yu istasyon olarak kullanıyorlar. uzun atıp onun üzerinden çok hücum başlatıyorlar. Oyunları için çok önemli. Onun top saklamasını, dağıtmasını engelleyebilirsek baya etkisiz kılarız hücumlarını. Artık özel bi şey düıünür Okan hoca herhalde. Sırtı dönükken stoperle bırakmayıp mutlaka orta saha tarafından rahatsız edilmeli.
Nelsson vardı oda yok davidson kafayı vuramazsa işimiz cok zor.Abdülkerim zaten kafalarda iyi değil.Dzeko'yu istasyon olarak kullanıyorlar. uzun atıp onun üzerinden çok hücum başlatıyorlar. Oyunları için çok önemli. Onun top saklamasını, dağıtmasını engelleyebilirsek baya etkisiz kılarız hücumlarını. Artık özel bi şey düıünür Okan hoca herhalde. Sırtı dönükken stoperle bırakmayıp mutlaka orta saha tarafından rahatsız edilmeli.
Amrabat stoperken bu maçta üstünlük sağlayamayan..