⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Musa reyiz'in videosunu izleyerek moda giriyorum.

S51kxgG4kGYUOUfP.jpg

Kadro olarak 2 gömlek üstünüz bunlardan ya orta saha olarakta kanatlar olarakta forvet olarakta bizim zayıf karnımız defansımız sadece

Son maçlarında Rize, Kasımpaşa, Alanya galibiyetleri aldılar. Hepsi arka bahçeleri. Anderlecht de eksikti. Yedekler ve genç oyuncularla iki maça çıktı.

Herkes FB sistem oturdu vs diyor ama ben inanmıyorum. İkna olmuyorum.

Onları çıktığı yere sokarız bizim topçular inanmış çıkarsa yarın akşam.

Ekli dosyayı görüntüle 280733

Maça bu havada girmediğimiz için avantajlı olduğumuzu düşünüyorum.

22 Nisan 2012

Sezonu farkla lider bitirdiğimiz halde süper final uydurulmak suretiyle şampiyonluğumuz çalınmak istendi.

Hiçbir zaman yabancı hakem talep etmedik. Her ne kadar bu maçı evimizde kaybetsek de aslanlar gibi Kadıköy'e gidip yabancı hakem talep etmeden şampiyonluğu aldık söke söke.

Kimse yapı var diye ağlamadı.

Yarın yeni bir tarih daha yazmalıyız.
Buarada ufak bir duzeltme yapalim. Genel olarak play-off'un lig bittikten sonra getirildigi soyleniyor fakat durum oyle degil. Bu bilgilendirmeyi yapalim ki renkdaslar fenerlilerle tartisirken ofsayta dusmesinler.

--O sene play-off sistemi lig bitince getirilmedi. Agustos ayinda daha ligler baslamadan duyuruldu. Asagidaki linkte bilgi mevcut. Tabi bu yine de masum bir karar degildi. Sike yapip da yanina kar birakilan fenerbahce zayiflamis ve eli ayagina dolanmisti. Ligi tepede bitiremeyecekleri kesindi. Bir de o zamanlar bunlarin inanilmaz bir derbi istatistigi vardi. Ona istinaden sezon basinda bu kurali getirdiler ve planlari aslinda tikir tikir isledi. Normal ligi 9 puan onde bitirmemize ragmen, sampiyonluk son maca kaldi. Neyse ki, her zaman oldugu gibi hain planlari yine donup dolasip kendilerine girdi, karanliklar icinde kupa kalkti ve normal bir sampiyonluktan cok daha buyuk bir psikolojik zarar gorduler.

Fazla gaza geldiğimiz iç saha derbileri hep ters sonuçla bitti bu maç öncesi taraftarın temkinli olması bizim lehimize olan bir durum.

Temkinli mi?

Herkes yusuf yusuf. Karalar bağladı tüm camia. Herkes nefret kusuyor. Okan, Mertens vs. sıfır inanç görüyorum.

Rehavet hiç yok. Bu yüzden şanslıyız.

Dzeko'yu istasyon olarak kullanıyorlar. uzun atıp onun üzerinden çok hücum başlatıyorlar. Oyunları için çok önemli. Onun top saklamasını, dağıtmasını engelleyebilirsek baya etkisiz kılarız hücumlarını. Artık özel bi şey düıünür Okan hoca herhalde. Sırtı dönükken stoperle bırakmayıp mutlaka orta saha tarafından rahatsız edilmeli.

Son maçlarında Rize, Kasımpaşa, Alanya galibiyetleri aldılar. Hepsi arka bahçeleri. Anderlecht de eksikti. Yedekler ve genç oyuncularla iki maça çıktı.

Herkes FB sistem oturdu vs diyor ama ben inanmıyorum. İkna olmuyorum.

Onları çıktığı yere sokarız bizim topçular inanmış çıkarsa yarın akşam.
öyle demeyin buradaki bazı uyelere göre fbtö'nün seviyesi ligin üstünde ve puan kaybı garanti

:red:

Buarada ufak bir duzeltme yapalim. Genel olarak play-off'un lig bittikten sonra getirildigi soyleniyor fakat durum oyle degil. Bu bilgilendirmeyi yapalim ki renkdaslar fenerlilerle tartisirken ofsayta dusmesinler.

--O sene play-off sistemi lig bitince getirilmedi. Agustos ayinda daha ligler baslamadan duyuruldu. Asagidaki linkte bilgi mevcut. Tabi bu yine de masum bir karar degildi. Sike yapip da yanina kar birakilan fenerbahce zayiflamis ve eli ayagina dolanmisti. Ligi tepede bitiremeyecekleri kesindi. Bir de o zamanlar bunlarin inanilmaz bir derbi istatistigi vardi. Ona istinaden sezon basinda bu kurali getirdiler ve planlari aslinda tikir tikir isledi. Normal ligi 9 puan onde bitirmemize ragmen, sampiyonluk son maca kaldi. Neyse ki, her zaman oldugu gibi hain planlari yine donup dolasip kendilerine girdi, karanliklar icinde kupa kalkti ve normal bir sampiyonluktan cok daha buyuk bir psikolojik zarar gorduler.

Teşekkürler.

Viki linki bırakacaktım da herkes konuya hakimdir diye es geçtim. İyi oldu.

Kendi sahamızds kaybettik diye çıkıp Kadoköy'e giderken kimse yabancı hakem dilenmedi.

Dzeko'yu istasyon olarak kullanıyorlar. uzun atıp onun üzerinden çok hücum başlatıyorlar. Oyunları için çok önemli. Onun top saklamasını, dağıtmasını engelleyebilirsek baya etkisiz kılarız hücumlarını. Artık özel bi şey düıünür Okan hoca herhalde. Sırtı dönükken stoperle bırakmayıp mutlaka orta saha tarafından rahatsız edilmeli.

Ver leminayı yerden ve havadan top vermez.

Daha diri ve daha güçlü.

Nelsson vardı oda yok davidson kafayı vuramazsa işimiz cok zor.Abdülkerim zaten kafalarda iyi değil.

Şuan bein2de geçmiş fener GS maçlarını gösteriyor. Var olsaymis 7-8 tane fenerin golü iptal olurmuş. 2011 itibariyle Muslera her fener maçında yumurtlamis. Hepte saçma heriflerden gol yemisiz. Zigler, Webo etc

dzekoyla tadic kim ya hangi gs maçında top oynamış bu ikili yine bir pok yapamazlar eyt ikilisi.

Geri
Üst Alt