Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.221
- 21.126
- 1.848
Az kaldı, vakit yaklaşıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2015’e selam sözler bugün daha yüksek sesle geçerli maç sonu çalmak dileğiyle bol bol.
Dilenciye 50 lira verdim.
dua barımız doluyor kayda geçsinnnnn !!!! herkes elinden geleni yapsın şu dua barını dolduralım..
![]()
Epicgames ve microsoft storeda guzel indirimler var. Sakız gibi hizli tüketilen besinlere yönelme üstat.50 liraya ne alacak ahbert damla sakızı mı
wait
onu da alamıyor
![]()
Falım 5’li Damla Şekersiz Sakız 35 G - Migros
İçindekilerSakız mayası, aroma verici renklendirici (titanyum dioksit), antioksidanlar (BHT,BHA)Net Miktar (g/ml)35Saklama KoşullarıSerin ve Kuru Yerde Muhafaza EdinizMenşeiTÜRKİY.www.migros.com.tr
Sakin ol Uğur abi bu maçı kazanıcaz İnşallahUlan şimdiden elim ayağım üşümeye başladı havadan bağımsızstresten ellerim ve ayaklarım buz gibi oluyor benim maç esnasında yav ne gereksiz bir özellikle eyyy evrim
Gollerde aşkın olayım maç sonu bu inşallah.Bol gol atalım Her gol sonrası çalalım kudursunlar![]()
Aydın'da üniversiteyi okurken Aydınlılar bilir sürekli lokma dağıtılırdı sokakta. Ben lokmayı pek sevmediğim için bir kez bile sıraya girip alıp yemedim 4 yıl boyunca. Mezun olmak üzereyiz, şehre veda edeceğiz falan derken arkadaşım çok ısrar etti gel lan bi kere bi lokma sırasına girelim dedi. Yok mok dedim ama kıramadım hem de güzelim Aydın'ı lokma yemeden terketmeyim bari diye 10-15 kişilik sıraya girdim. Önümdeki lokmasını aldı ve sıra bana geldi. Lokmacı dayı kazanı kaldırdı şerbeti sağa sola salladı ve bitti yeğenim dedi. Ben kazana mal gibi bakarken arkadaşım da ulan hakkaten değişik bi bahtsızlığın var beni de yaktın dedi. Eşşek gibi sırıtıp gittikzaman geçmiyor allah kahretsin ya..
forumun büyükleri ve ileri gelenleri hikayeler ve eski anıları anlatsınlarda kafamız dağılsın..
maşallah zeminimiz gayet güzel duruyor tam febeye kaymalık kıvamda