⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Tinercisi şikecileri tutar
Laz başkanı şikecileri tutar
Siirt jetpası.. sivası..rizesi şikecileri tutar...
Tffsi .. adnan oktarı.. yalı dadısı şikecileri tutar..

Onların tutacağı bişey var bu gece yine tutacaklar..

Bizim tuttuğumuz tek birşey var o da çocukluğumuzun aşkı Galatasaray

Can sıkıntısına maç özetlerine bakıyorum kadkıköydeki maçta bile Yunus harikalar yaratmış, biz osimhen falan diye gaza geliyoruz da bizim jokerimiz yunus. Onun sayesinde ölüm kalım maçlarından çıktık, çok ihtiyacımız var herife. Yunus bu takımın yarısı

Dilenciye 50 lira verdim.

dua barımız doluyor kayda geçsinnnnn !!!! herkes elinden geleni yapsın şu dua barını dolduralım..

1200px-Video_game_health_bar.svg.png

50 liraya ne alacak ahbert damla sakızı mı

wait
onu da alamıyor

Ulan şimdiden elim ayağım üşümeye başladı havadan bağımsız :D stresten ellerim ve ayaklarım buz gibi oluyor benim maç esnasında yav ne gereksiz bir özellikle eyyy evrim

zaman geçmiyor allah kahretsin ya..

forumun büyükleri ve ileri gelenleri hikayeler ve eski anıları anlatsınlarda kafamız dağılsın..
Aydın'da üniversiteyi okurken Aydınlılar bilir sürekli lokma dağıtılırdı sokakta. Ben lokmayı pek sevmediğim için bir kez bile sıraya girip alıp yemedim 4 yıl boyunca. Mezun olmak üzereyiz, şehre veda edeceğiz falan derken arkadaşım çok ısrar etti gel lan bi kere bi lokma sırasına girelim dedi. Yok mok dedim ama kıramadım hem de güzelim Aydın'ı lokma yemeden terketmeyim bari diye 10-15 kişilik sıraya girdim. Önümdeki lokmasını aldı ve sıra bana geldi. Lokmacı dayı kazanı kaldırdı şerbeti sağa sola salladı ve bitti yeğenim dedi. Ben kazana mal gibi bakarken arkadaşım da ulan hakkaten değişik bi bahtsızlığın var beni de yaktın dedi. Eşşek gibi sırıtıp gittik:D Şimdi iddaada fbye 300 lira attım ters totem. Umarım talih ben oynadım ve bu adam kazanmamalı diyerek gerekeni yapar. (Sen maç anısı mı kastettin bilemedim ama idare et.)

Geçen sene kendi kendime söz vermiştim, bu sene de şampiyon olursak bidaha maç falan izlemem. Futbolla da işim olmayacak diye.
Şu hale bak şimdi.

Geri
Üst Alt