Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türk hakemlerine göre gayet iyiydiHakemi beğendin haaa..
Ben hiç beğenmedim.Çünkü namussuz katıksız evladı gibi maç yönetti.Ama bize müstehak.Tepeden tırnağa müstehak.
katılmıyorumBu maç lig sonunda değerlendirilir nasıl olduğu. Şu anda bakınca yangın yapması gereken fener hem ikili averaj gitti hem fark kapanmadı haftaya Kasımpaşa'yı yenersek fener bence çözülmeye başlar.
Yani herkes kendi açısından bakıyor ama asıl bakılması gereken, bu ligde Galatasaray kolay puan kaybetmiyor. Fark nerede kapanacak.katılmıyorum
onlarda kendi açılarından "fark açılmadı en zor deplasmanı kazasız atlattık - fikstürleri fena , acun koş eller cebe" modunda bakıyorlardır (taraftarları değil)
oynadığımız oyun iyi değil - bazı tehlikeli deplasmanlar varYani herkes kendi açısından bakıyor ama asıl bakılması gereken, bu ligde Galatasaray kolay puan kaybetmiyor. Fark nerede kapanacak.
Ilk dakikalar iki pozisyonda top kaybi yasadiktan sonra öz güveni sifir oldu.Sallai Frankowsi falan dümdüz adamlar. Tamam koşu ve mücadele var ama Yunus gibi yaratıcı olmayınca olmuyor. Franky’den de beklerdim biraz oyun kurmasını… ayakları birbirine dolaştı resmen
Portekizli çingen nasıl ağlayacak bakalım :d
valla özetleyecek bile bir şey yok inanır mısınMaçı özetler misin? Farklı yorumlar okuyorum. Fb iyi biz kötü mü oynadık yoksa bir ara Çakır'ın yönettiği derbiler vardı sürekli düdük çalardı. Düdükten doğru dürüst tempo yükselmez orta alan mücadelesi gibi geçerdi tüm maç böyle bir maç mıydı? Bir de biz madem oyunu kitleyebiliyorduk daha çok kızdım Okan hocaya bu defansif, risk almayan oyunu Kiev'de neden oynamadık diye sormak isterdim.
İlk 25 dakika 6 tane alehimize alakası bile olmayan faulü verdi..Ondan sonrada devam etti.Leminanın pozisyonuna falan kimse penaltı veremezdi.Sana şunu söyliyeyim osimenin pozisyonu karşı taraf yakalasa bak bakalım nasıl veriyordu çok beğendiğin hakem.Türk hakemlerine göre gayet iyiydi
ilk 45 dk 1 dk uzadı
Türk hakemleri leminanın pozisyona penaltı derdi
ufak tefek hatalar oldu sarı kartlarda oyuncular aldattı biraz
Doğrudur ama Kasımpaşa maçı kazasız geçilirse bence toparlarız. Tabiki sağlam bir Osimhen ile. İnşallah Morata da en kısa zamanda döner.oynadığımız oyun iyi değil - bazı tehlikeli deplasmanlar var
okan hocaya KREDİMİZ VAR modu olunca harcıyor
bu sene AVL de özellikle çok gördük bunu