- 4 Kasım 2024
- 29
- 7
- 3
Sara aşırı düşmüş. Osi de düşüş var. Bay da aynı şekilde... Antrenman yaptırmayı mı bilmiyorlar anlayamadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milli ara ne zaman?Doğrudur ama Kasımpaşa maçı kazasız geçilirse bence toparlarız. Tabiki sağlam bir Osimhen ile. İnşallah Morata da en kısa zamanda döner.
Bilmem bakmak lazımMilli ara ne zaman?
Bunu hep yapiyor ve son anlarda bunun bostayken taça yada kornere salladigi pozisyonlardan ya gol yedigimiz oldu yada bos bosuna strese girdigimiz. BiktimKaan son dk girdi yine korner yaptı, sıkıntıdan öldüm resmen
Martın 20 sinde maçMilli ara ne zaman?
Bu bizimkinden daha sinir bozucu bi herif yaw. Tan şikecilere layık. Sığırın teki.Mou ne zırvaladı yav
iyi defans yaptığımızı söyledi kral az önceMou ne zırvaladı yav
Lemina olayı futbolculardaki yorgunluğun ve hazır değil mazeretlerinin ne kadar içi boş mazeret olduğunu gösterdi.Leminanin hazir olmayan hali iki takima da 10 basar![]()
3 senedir set oyunumuz 0 oldugunun net göstergesiydi bu mac. Ütetmekte zorlaniyoruz. Bunu nezaman düzeltirsek güzel oyun seyrediriz, avrupada basarili olabiliriz.
Tv yok sosyal medya yok hayata küsmüş lük, kaan ayhan'a, okana bol bol küfürO son dakika kornerden gol yesek ne yapardınız?
En cok lemina nin cabasina üzülürdüm, adam resmen defansif sigortamizO son dakika kornerden gol yesek ne yapardınız?
Bence ayak uydurmayla alakası yok.Frankowski de hemen ayak uydurdu.