⚽ SL 24/25 H:27 | Alanyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 9 Mart

Fizikli atletik bir takim kurduk diye sevindik
Dogrudur atlet bir takimiz ama atlet takimlar zor gol atar ama cokda zor gol yer

Biz okadar kolay gol yiyoruz ki akil alacak gibi degil Lemina Sara Toreira sahada iken pozisyon bile vermememiz lazim iken elini kolunu sallayan kaleye geliyorum
bunun pek cok sebebi var ama bence en önemlisi ,hocamız her mac takımla oynuyor lig bitiyor adamın hala belli bir 11 i yok üstelik 2 senedir istikrarlı 11le oynatırken
su an her maca farklı sistem morata darılır diye yunusu kesiyor vs
yerı sabıt kalan bir tek muslera sanırım
herkesi çorba etmekten vazgecmesi lazım artık

Yunus saglam Mertens de dinlenmis sekilde her mac sahada olmali

Adam gitti en kilit iki adami kupa macinda yordu ligte oynatmadi bu hocanin kafa valla iyi degil saha kenarındaki ruh hali filan acaip kotu ilk puan kaybina dagilir gideriz umarim samsun fenerden puan alirda ruzgar tekrar bize doner

bunun pek cok sebebi var ama bence en önemlisi ,hocamız her mac takımla oynuyor lig bitiyor adamın hala belli bir 11 i yok üstelik 2 senedir istikrarlı 11le oynatırken
su an her maca farklı sistem morata darılır diye yunusu kesiyor vs
yerı sabıt kalan bir tek muslera sanırım
herkesi çorba etmekten vazgecmesi lazım artık
Tamam hoca hatalida su adam banko oynar kesilmez diyecek adam varmı?

Baris rezil Yunus sakat belli
Mertens cok kotu Toreira kotu
Adamda hakli birseyler deniyor

Eray fanatiklige valla gerek yok senin oynadigin rezil futbol buna sebep veriyor

Fener biz ikinci yarida ne oynadi isek tum mac onu oynadilar biz ilk devre amator kume takimi gibi oynadik

her mac ilk devreler cope gitmek zorundami anlamiyorum

Kafadan 3-0 yapip rahat mac izlemek bize haram mı su futbolu begeniyorsan lafim yok
2. Yarida 4-5 yapabilirdik diyorum ilk yari bok gibiydik diyorum. Sen hala Alanya kötü bu oyun anlamsiz diyorsun. O zaman kötü olan takimlardan galibiyete 1 puan versinler

Açıklama yapmayacaklarmış rezil kepaze insanlar.

Neymis ozguvensizmis, yok efendim hocasi bitikmis, oymus buymus.

Bitik olan Galatasaray taraftarinin kendine guveni. Deplasmanda gayet net bir galibiyet aldik. Osimhen'in %99 iki pozisyonu var, onlari atsa bugun skor 1-4 ve bayram ediyorduk.

Ligin ilk yarisina gore daha kompakt ve defansta acik vermeden oynuyoruz. Bekleri/kanatlari cizgiye indirdigimiz anda pozisyona giriyoruz. Sezon sonu sampiyonlugu alacagimiza inancim tam.

Bu takımda artık top yapabilecek, ayağı iyi futbolcular oynaması lazım. Mertens aranıyor, Yunus aranıyor, Ziyech bile aranıyor. Ön taraf fazla düz oyunculardan oluşuyor. Morata kesmedi gördük. Yusuf'u bile değerlendirmek lazım, teknik oyuncu eksikliğimiz zirve yaptı.

Bizi yaparsa şampiyon Osimhen ve bazı oyuncular yapacak. Hoca artık etkisi bile yok.

2. Yarida 4-5 yapabilirdik diyorum ilk yari bok gibiydik diyorum. Sen hala Alanya kötü bu oyun anlamsiz diyorsun. O zaman kötü olan takimlardan galibiyete 1 puan versinler
Evet ben gelecege bakiyorum
Halen 2-1 onde iken sisirilen topta
Sanchez iki alanyali arasinda tek basina
Dakika 85
70 lerde santrafor bombos kafaya cikti
Vuramadi
Son dakika makuta bombos orta yapti
Aslinda bugun alanya degil Samsun olsa
Yenilmistik diyorum
3 puan her zaman iyidir
Ama eksiklikler cok fazla orta sahada donen toplarin cogunu alanya aldi

Evet ben gelecege bakiyorum
Halen 2-1 onde iken sisirilen topta
Sanchez iki alanyali arasinda tek basina
Dakika 85
70 lerde santrafor bombos kafaya cikti
Vuramadi
Son dakika makuta bombos orta yapti
Aslinda bugun alanya degil Samsun olsa
Yenilmistik diyorum
3 puan her zaman iyidir
Ama eksiklikler cok fazla orta sahada donen toplarin cogunu alanya aldi
Samsunda bir bok yok Samsun deplasmani sonrası görüşürüz

hakeme biraz baktımda 1 tane mac harici hep 6 üzeri sarı kart cıkarmış maclarında

Geri
Üst Alt