- 10 Mart 2013
- 121.495
- 158.167
- 5.068
Bu sene hiç 1/2'miz yoktu tam zamanı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene hiç 1/2'miz yoktu tam zamanı.
bunun pek cok sebebi var ama bence en önemlisi ,hocamız her mac takımla oynuyor lig bitiyor adamın hala belli bir 11 i yok üstelik 2 senedir istikrarlı 11le oynatırkenFizikli atletik bir takim kurduk diye sevindik
Dogrudur atlet bir takimiz ama atlet takimlar zor gol atar ama cokda zor gol yer
Biz okadar kolay gol yiyoruz ki akil alacak gibi degil Lemina Sara Toreira sahada iken pozisyon bile vermememiz lazim iken elini kolunu sallayan kaleye geliyorum
Tamam hoca hatalida su adam banko oynar kesilmez diyecek adam varmı?bunun pek cok sebebi var ama bence en önemlisi ,hocamız her mac takımla oynuyor lig bitiyor adamın hala belli bir 11 i yok üstelik 2 senedir istikrarlı 11le oynatırken
su an her maca farklı sistem morata darılır diye yunusu kesiyor vs
yerı sabıt kalan bir tek muslera sanırım
herkesi çorba etmekten vazgecmesi lazım artık
2. Yarida 4-5 yapabilirdik diyorum ilk yari bok gibiydik diyorum. Sen hala Alanya kötü bu oyun anlamsiz diyorsun. O zaman kötü olan takimlardan galibiyete 1 puan versinlerEray fanatiklige valla gerek yok senin oynadigin rezil futbol buna sebep veriyor
Fener biz ikinci yarida ne oynadi isek tum mac onu oynadilar biz ilk devre amator kume takimi gibi oynadik
her mac ilk devreler cope gitmek zorundami anlamiyorum
Kafadan 3-0 yapip rahat mac izlemek bize haram mı su futbolu begeniyorsan lafim yok
hepsine koyup gececezZor maçlarda ne yapacağız? Bjk ts eyüp samsun goztepe![]()
Evet ben gelecege bakiyorum2. Yarida 4-5 yapabilirdik diyorum ilk yari bok gibiydik diyorum. Sen hala Alanya kötü bu oyun anlamsiz diyorsun. O zaman kötü olan takimlardan galibiyete 1 puan versinler
Samsunda bir bok yok Samsun deplasmani sonrası görüşürüzEvet ben gelecege bakiyorum
Halen 2-1 onde iken sisirilen topta
Sanchez iki alanyali arasinda tek basina
Dakika 85
70 lerde santrafor bombos kafaya cikti
Vuramadi
Son dakika makuta bombos orta yapti
Aslinda bugun alanya degil Samsun olsa
Yenilmistik diyorum
3 puan her zaman iyidir
Ama eksiklikler cok fazla orta sahada donen toplarin cogunu alanya aldi
Kasimpasa da bir bok varmi ?Samsunda bir bok yok Samsun deplasmani sonrası görüşürüz
Sana da 1m prim teklif edeyim mabadina pervane takar koşarsin her maç. Para için oynadılar sonuç aldilar. O maçı bile hoca malca değişiklik yapmasa aliyordukKasimpasa da bir bok varmi ?
Yenemedik te
bu arada hakeme biraz baktımda adamın süper ligte bu yıl 3-4 macı var onun dısında hep 1.ligte yönetiyor