⚽ SL 24/25 H:29 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 29 Mart

mac önceside yazmıstım franky icin birşey diyemem ama morata ısrarı aşırı yanlıs sonucta bu derbi çift forvet riskli
onuda geçtim morata 10 numara yapamıyor bunu göremıyor mu yada mertensle aralarında sorunmu var
mertens artık dinlenmiş durumdadır
yada lemina koyabılırdı hemen
Mertensle De olmaz, sezon başı bu takıma 10 numara lazımdı ama almadılar morata gayet normal bir tercihti.
70 dakika 10 kisi oynayarak zor yenersin nerde yeniyorsunuz 11'e 11 olsaydı da en az berabere kalirdik.
Tek bir oyuncu frankowski maçı katletti bu kadar basit yediğimiz golde onun hatası gördüğü kırmızı kartlada maçı bitirdi

Frankowski kırmızısı bana göre turuncu. Bazı hakemler kırmızı verir bazıları vermez. Zaten maçın başında sarılık bir hareketi vardı hakem vermedi. En kötü ikinci sarıdan atılırdı.

Ben daha maçın başında yaptığı saçma sapan girişten sonra oyundan alırdım. Bu kadar sorumsuzluk olmaz.

Okan denen lale, Torreria'nın mucizevi golünden sonra ikinci yarıya lemina ve mertens değişikliklerini yapmadan başladığı anda maçı kaybetti bana göre. Yahu Morata ne yaptı maç boyu? Nasıl tahammül ettin?

Hala aynı yerdeyim. Şampiyon olsa dahi Okan ile devam edilmemeli.

Franky geldiginden beri rezil oynuyor
Haketmiyor 11 oynamayi
Morata ruh gibi nerde oynarsa oynasin takima zarari var
Samsunada takilirsak ozaman panik baslar
franky alıyorsan 3lü oynayacaksın baska caresı yok
morata ise hiç hazır degil ve asla cift forvet oynamamalı
sag beke kaanı koyup mertensi takıma koymalıyız

takımda en büyük sıkıntı mertens'in boşluğunun dolmaması bağlantıyı yapacak oyuncu yok belli ki morata'da o oyuncu değil bu konuya acil bi çözüm üretilmezse işimiz iyice zora girecek

Maalesef bu maçın sonucu önceden belirlenmiş.
Yapılan hakem atamaları ile niyetlerini belli etmişlerdi.
Bizim şampiyonluğumuz zaten garanti.
Okan denen hoca müsveddesi bile bunu engelleyemez.

Şampiyon olsak bile bu gece yönetim, okan buruk ve Muslera benim için bitmiştir

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şampiyon olursak 3 sene şampiyon olan hocayı gönderirse Dursuna tekrardan helal olsun baskan derim. Bakalim göreceğiz ak koyunu kara koyunu

Geriye düştüğümüzde yazmıştım birisi şapkadan tavşan çıkarmazsa net bir şekilde yeniliriz diye.

Sonra Torreira şapkadan tavşan çıkardı uzaktan golüyle. Ama biz de gittik mal gibi hâlâ sahada iki forvet ile oynamaya devam ettik 1 kişi eksik olmamıza rağmen. Şu galibiyet çok net Okan'a yazar. Takımı yine bok gibi hazırlamış. Hatta hiç hazırlamamış bile.

Bizim düşmanımiz haciosman veya koç yada acun değil esas dusmanimiz gs yönetimi ve başkanı, bunu aylardır soyluyorum

Morata çok etkisizdi tamam ama Lemina da girdikten sonra hiç işe yaramadı maalesef ilk 2 maçından sonra hiç ortada yok. Mertens zaten emekli olmuş gibi oynuyor, Daha farklı çözümler denenmesi lazım mesela Yusuf Demir'i kullanabilir Osimhen'in arkasında yada Demirbay bile olabilir biraz farklılık deneyebilse keşke Okan Buruk.

Hala aklim almiyor 10 kişi kalmisin, zaten 10 adam degil de 8 adam kalmisiz gibi oynuyoruz cünkü agir kaliyoruz. Ilk yariyi 20 dk. böyle bitiriyorsun. Ikinci yari nasil oluyor da bu şekil devam ediyorsun. Varmi böyle bir örnek..??

Geri
Üst Alt