Tolga Açıkgöz
Tecrübeli Üye
- 27 Kasım 2008
- 6.680
- 1.286
- 1.918
Sivas - Bodrum el ele kümeye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pahalıya almışsın karaborsa sitelerinde daha ucuz 4bin TL falanzor bulursun renktas, biz karaborsadan hallettik. ultraslanin ordan 140 euro. serefsizler ya hersene ayni problem. senede 1-2 mac geliyoz burnumuzdan getiriyorlar
ya bırakın bodrum düşsün delirdiniz mi siz ya
alenen puan alabilecek durumdayken gitti yedekelrle basladı fb macında. seneye bunu yapmayacağının garantisi mi var.
zor bulursun renktas, biz karaborsadan hallettik. ultraslanin ordan 140 euro. serefsizler ya hersene ayni problem. senede 1-2 mac geliyoz burnumuzdan getiriyorlar
Bu herifte zeka kirintisi ariyorumGalatasaray maçından sonra Bodrum FK ile oynacağız. Sakatlığı olan oyuncularımızı Galatasaray maçına götürmeyeceğiz, şu anda bir sakatımız yok."
RÇ.
4 takım dusuyor zatenReis bodrumun fikstur kol gibi onlar duser bence
Hele periferden iddali maclara gitmek buyuk sikinti ..Zaman yorgunluk kismini gectim ucak bileti otel mac bileti 20 binlik oluyoruz direk .
Samsun macinda bizim tribune 10 bin istediler ordudan maca gitmedim sinir oldum
pahalıya almışsın karaborsa sitelerinde daha ucuz 4bin TL falan

yapacak bisey yok. 6 kisiyiz. Sitelerden ugrasamayiz. Takimimizin cani sagolsun diyecemde, para orayada gitmiyo.Ulen 2021 mis...O zaman korner veya duran top dönüşü bile golümüz yoktu.
8-1-1 oynayacağım diyor yani. Gel hele gel, göreceğiz maç skorunu.
Skor olarak çetin geçer ama alırız@Uğur İz Ne olur maç.