⚽ SL 24/25 H:35 | Trabzonspor 0-2 Galatasaray | MS | 10 Mayıs

sanki motivasyon yönünden sıkıntı olacak gibi hissediyorum inşallah yanılmam. 1 puan'da değerlidir ayrıca 4 gün sonra kupa finali olduğunu unutmamak gerek

Trabzon lige çok asılır mı diyen arkadaşlar, bu güne kadar asılmışlar da nolmuş abi. Tövbe yav. Lan ts kim bizi yenecek biz kendimiz satarız anca puanı.

4 maç 4 puan lazım, hala fb başakşehir yendi moral kastı falan diyenler var eyüp maçı falan konuşuluyor gerçekten komik

4 maç 4 puan. Kimden alırsan al sistem bu. Bu maç ölüm kalım maçı değil 3 sonuçtan 2 sonuç bize yarar. En az beraberlik çıkarıp haftaya işi kendi sahamızda noktalayalım. Bence akıllıca sakince beraberliğe oynarak işi bitirelim. Trabzon’a şuan terlemeyelim 1er puan alalım desen kabul eder onlar için kupa maçı daha önemli. Rakibinin önemsiz gördüğü yukarıdada dediğim gibi 2 sonucun sana yaracağı sistemde bi zahmet yenilme naparsan yap

Edit: Neyse... Biz işimize bakalım.

Son düzenleme:
Savlc oynamayacak galiba geriden oyun kurmada zorlanır ts ön alanda yaptığımız pres ile gol buluruz. Bugün tescillilerin maçını gördünüz hala hakemler eliyle bir şeylerin peşindeler. Karaoglan kayak merkezinde o penaltıyı verip maça ortak etmeye çalışmıştı tescillileri. Fazla anlam yuklememek lazım bizim eyyamcilara. Her şeye hazırlıklı olmak lazım. Full konsantrasyon.

hoca dan söyle bi perf. ve skor bekliyoruz hayirlisiyla

1746831188577.webp

Şampiyonluk tamam gibi, kazandığımız takdirde zaten 3 yenilgi gerek en az. Ben oyuncu grubunun gereken konsantrasyon ve ciddiyetle bu maça asılıp rahat sayılabilecek şekilde alırız diyorum tahminim 1-2 veya 1-3

Trabzon'dan gol yemeyiz (penaltı veya hediye etmezsek) ilk golü atarsak alırız

Son form durumumuza bakarsak rahat yeneriz.

Rehavet falan olacağını sanmıyorum.

Yahu romantik romantik mesajları bırakın. Zor deplasman. Oyuncularımız gününde olsun. 0-1 olsun bizim olsun

Geri
Üst Alt