⚽ SL 24/25 H:4 | Adana Demirspor 1-5 Galatasaray | MS | 31 Ağustos

Abi taraftar futbolcuları eleştiriyor üzerimizde olumsuz hava var hoca gergin taraftar gergin futbolcular gergin gerçekten bi noktada kenetlenmek lazım hakikaten Okan buruk giderse gider bence gitmelide ama 5-1 lik skordan sonra bile bu kadar eleştiri olmamalı Adana kötü takım evet doğru ama ne olursa olsun yani
Abi kenetlenmeyi sağlayacak olan adamlardan tık yok ki. Taraftarla inatlaşmaya devam ediyorlar, karşılığında gelişen bir nokta da yok. İnatlaşırsın da bi işe yarar, yok.

3 maç 9 puan sezonun ilk bölümünde takım tam ritminde değilken önemliydi, Bundan sonrasında transfer dönemi bitmiş olacak takım son halini alacak ve sonrasında takımın formu sürekli artarak ilerleyecek. Umarım geçen iki sezonki gibi şampiyonluk ritmini bulup ekstra olarak Avrupa'da da ilerleyebiliriz.
Abrupayı bilemem ama şampiyon olacağımızı düşünüyorum ben

Abi kenetlenmeyi sağlayacak olan adamlardan tık yok ki. Taraftarla inatlaşmaya devam ediyorlar, karşılığında gelişen bir nokta da yok. İnatlaşırsın da bi işe yarar, yok.
Kesinlikle katılıyorum Okan buruk bu inattan vazgeçmeli yer yer rakibe göre 3-4-3 4-3-3 gibi sistemler de kullanmalı birazcık saha içine kafa yorup taraftara kulak asmalı ama taraftar da Allah için kötüde oynansa 5-1 lik skoru bile eleştirmeyin artık ya oyuncuların motivasyonu kaçacak hepten

Aga bu Jelert ne yav bunu kim aldırmış, Aliturap bunun kadar oynamaxmı o çocuğun günahı ne, kopenhag bize iyi çakmış son 10 yılın çakışı bence.

Kesinlikle katılıyorum Okan buruk bu inattan vazgeçmeli yer yer rakibe göre 3-4-3 4-3-3 gibi sistemler de kullanmalı birazcık saha içine kafa yorup taraftara kulak asmalı ama taraftar da Allah için kötüde oynansa 5-1 lik skoru bile eleştirmeyin artık ya oyuncuların motivasyonu kaçacak hepten
Ben galibiyeti eleştirmedim yav yanlış anlaşılmasın. Maçın genel ruh hali öyleydi. Stadyum bile karanlıktı.

İşte bunlar hep Galatasaray'a kart verilmiyor, Galatasaray karşı penaltı verilmiyor algisinin meyveleri. Sessiz kalırsak, daha ne rezillikler izleriz.

Galatasaraylı yokki yönetimde.
Gerçek Galatasaraylı olsa çııkar basın toplantısında bu nasıl penaltı ey federasyon başkanı der.Derhal yabancı varı getirin.Yoksa çok kötü sonuçları olur der.Ardından şerefsiz çingene mourinhoya haddini bildirm böyle açıklamalarla algıya gelmesin hakemler der.
Ama bizde bunu diyecek Galatasaraylı yönetici yok.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Jelert transferinde emeği geçen herkesi kapının önüne koymak lazım. 8 yaşındaki oğlumdan az daha fizikli bek mi olur.

Defans hattı leş ötesi. Şu hermoso jakobs iyi çıksa bari, Davidsonunda acil dönmesi lazım. Daha da yetmez ortasaha hala eksik.. Sara anca 10 oynar.

Off of..

Rezalet oynadığımızı kabul edin. İlk 2 golümüz de tamamen tesadüfi, ki en kritik olanlar da o goller. Ben Okan'a kızgınım ve güvenim azaldı vs diye de söylemiyorum hiç yani, kendi peşin fikrime göre yorum yapanlardan olmadım hiç. Gayet kötü oynadık. Tesadüf eseri birden maç kolayladı, rakip de zaten dağılmaya biraz müsait sıkıntılı takım, kapanıp oyunu çirkinleştirmek falan gibi işlere de girmediler, giremediler, buna rağmen karşılıklı pozisyonlarla geçen, iki takımın da organizasyonlarının zayıf olduğunun göze çarptığı, rakibin hediye bir penaltı hariç golleri kaçırdığı, bizim birkaç tanesini attığımız, giderek de temposu düşen dandik bir maç oldu...

Geri
Üst Alt