Mehmet Kara
Parçalı Üye
Skora bakıp aldanmayın leş gibi bir takımla oynadık, kendi kendilerine yediler zaten birçok golü, bu kadar leş takıma bile 4-5 net pozisyon verdik, yani değişen hiçbir şey yok aynı saçma oyun yapısı devam ediyor
Abi kenetlenmeyi sağlayacak olan adamlardan tık yok ki. Taraftarla inatlaşmaya devam ediyorlar, karşılığında gelişen bir nokta da yok. İnatlaşırsın da bi işe yarar, yok.Abi taraftar futbolcuları eleştiriyor üzerimizde olumsuz hava var hoca gergin taraftar gergin futbolcular gergin gerçekten bi noktada kenetlenmek lazım hakikaten Okan buruk giderse gider bence gitmelide ama 5-1 lik skordan sonra bile bu kadar eleştiri olmamalı Adana kötü takım evet doğru ama ne olursa olsun yani
şu çocuğu bi hastaneye götürsünler ya allah korusun çatlak falan olmasın kafataasında hayvan lisansı yırtılmalı o şerefsizinde
Abrupayı bilemem ama şampiyon olacağımızı düşünüyorum ben3 maç 9 puan sezonun ilk bölümünde takım tam ritminde değilken önemliydi, Bundan sonrasında transfer dönemi bitmiş olacak takım son halini alacak ve sonrasında takımın formu sürekli artarak ilerleyecek. Umarım geçen iki sezonki gibi şampiyonluk ritmini bulup ekstra olarak Avrupa'da da ilerleyebiliriz.
Kesinlikle katılıyorum Okan buruk bu inattan vazgeçmeli yer yer rakibe göre 3-4-3 4-3-3 gibi sistemler de kullanmalı birazcık saha içine kafa yorup taraftara kulak asmalı ama taraftar da Allah için kötüde oynansa 5-1 lik skoru bile eleştirmeyin artık ya oyuncuların motivasyonu kaçacak heptenAbi kenetlenmeyi sağlayacak olan adamlardan tık yok ki. Taraftarla inatlaşmaya devam ediyorlar, karşılığında gelişen bir nokta da yok. İnatlaşırsın da bi işe yarar, yok.
Toparlar Adana ya kalır ligde o kadar leş değiller hücum hatları idare ederbu adana bu futbolla kesin küme düşer bu arada.
Savunma arkasi cok iyi kosular yaptik. Bi ara icardi bile denedi bunu. Demek ki konusmuslar bunu.
Dereyi görmeden paçayı sıvamayınFbden çok deli fark yiyeceğiz
Ben galibiyeti eleştirmedim yav yanlış anlaşılmasın. Maçın genel ruh hali öyleydi. Stadyum bile karanlıktı.Kesinlikle katılıyorum Okan buruk bu inattan vazgeçmeli yer yer rakibe göre 3-4-3 4-3-3 gibi sistemler de kullanmalı birazcık saha içine kafa yorup taraftara kulak asmalı ama taraftar da Allah için kötüde oynansa 5-1 lik skoru bile eleştirmeyin artık ya oyuncuların motivasyonu kaçacak hepten
Adananın kendi kasveti sanırım rtaşBen galibiyeti eleştirmedim yav yanlış anlaşılmasın. Maçın genel ruh hali öyleydi. Stadyum bile karanlıktı.
İşte bunlar hep Galatasaray'a kart verilmiyor, Galatasaray karşı penaltı verilmiyor algisinin meyveleri. Sessiz kalırsak, daha ne rezillikler izleriz.
Dere bitti nehirdeyizDereyi görmeden paçayı sıvamayın
Boğulacaksak büyük denizde boğulalım o haldeDere bitti nehirdeyiz
Büyük denizi mi kaldı köy takımı geldi eledi gittiBoğulacaksak büyük denizde boğulalım o halde