⚽ SL 24/25 H:5 | Galatasaray 5-0 Rizespor | MS | 14 Eylül

Hocam 352 de Apo oynayamaz bence. 3lü'de hızlı ve dinamik Bek şart. Apo son form grafiği ile tam kötü dönem Servet Çetin olmuş. Beli dönene kadar Dünya bir kere komple dönüyor kendi etrafinda.
Tamam Jacobs sakat, ama gerekirse Metehan, Kaan, Berkan oynar
Büyük maçlar için evet ama anadolu takımları için top çıkarması önemli bir de başka sol stoper yok, Berkan veya Jakobs denenmeli ama

ben puan kaybı gelebilir diye düşünüyorum, yeni sistem deneme ihtimalimiz var,hoca beceremezse? rize hızlı kontra yapabilen takım,biz savunmayı çok öne çıkarırsak ve yine takım boyu uzun,oyuncular arası mesafe çok olursa sıkıntı çıkabilir, eğer öyle olursa fb maçına başka hoca da çıkabilir
Yeni sistem febe macindan sonra. 2 maç nenem sistemi ile.

Şu anki sistemde felaket bir şekilde kontra yiyoruz.

Artık değişiklik şart yoksa fb maçında kötü bir skor çıkabilir.
3-5-1-1 bu maç için ideal. Başka kadro kuramıyorum.

Okan hoca 352’den vazgeçip sistem değişikliğine gidiyor
4231 ile sahaya çıkacak sarı kırmızılı ekip rakibi şaşırtıp dengesini bozacak
Orta sahada iki oyuncu ile rakibi bunaltmayı planlayan Okan hoca erken gollerle farkı açmayı planlıyor

Rize hocası farklı galibiyetten sonra basın toplantısında şaşkınlığını gizleyemedi:

biz de bu skoru beklemiyorduk. Oyun planımızı 352’e göre yaptığımızdan orta sahayı kalabalık tuttuk.
Oyuncularımın orta sahayı hızlı geçtiğini görünce işi bitirin talimatı verdim

Osimen ile jakopsu nasıl oynatsın hoca, daha dün bir bugün iki, 12 kişi oynasak olurdu ama, ilk yarı biri ikinci yarı diğeri alışırlardı takıma

evet Okan hocam..sahne senin...

bu maçta bir anda 2 kampa yapılmayan ve pratiğini hiç ypamdığın işlerle fener derbisinden bir hafta önce bu maça çıkacağız.

bu maçtan sekeriz gibime geliyor öyle ya da böyle , ama oynyacağımız oyun önümüzdeki haftanın habercisi olacaktır.

Yusuf demir oynatılmalı lamı yok kadroda kaldıysa değerlendirmeliyiz
IMG_5683.webp

osimhen 11 başlamaz - bats 11 başlayacaktır mertens'de arkasında.

2li forveti şimdi görmeyiz.(ilk 11 olarak en azından)

taraftar çok sönük olacak bence

maç tiviti altında bile 1 tane gaz mesaj yoktu...forumda bile ben dahil maça yükselme yok (önümüzdeki saatlerde olur biraz kıpırdanma)

zengin cocugu triplerinden cikmasi lazim taraftarin

firesiz gidiyoruz negatif havaya gerek yok

yönetim zaten gidecek

kalma ihtimalleri yok

okan hoca da bi zahmet osimhen’i 11’de başlatsın

zaten taraftarda negatif hava var bari 11 başlat ki negatif hava az da olsa kırılsın

3-5-2ye kesin geçiş yapıyosak bu maçtan iyi başlangıç maçı olmaz.

----------------------Muslera-----------------------

------------Davinson-----Nelson----Apo----------

Barış-----------Sara--------Torreira----------Berkan

----------------------Mertens-----------------------

-------------Osimhen--------Batsuayi---------------

Kadro bu olmalı

zengin cocugu triplerinden cikmasi lazim taraftarin

firesiz gidiyoruz negatif havaya gerek yok

yönetim zaten gidecek

kalma ihtimalleri yok

okan hoca da bi zahmet osimhen’i 11’de başlatsın

zaten taraftarda negatif hava var bari 11 başlat ki negatif hava az da olsa kırılsın

Yönetim zaten gidecek kısmında taraftar fitili ateşlemezse maçların sonunda (kazandığımız skor bile olsa 85-90 arası tepki) koymazsa bir şekilde atlatırlar bu süreci. Beceriksiz bir yönetim olabilir ama Gkurulu maniğüle etmesini biliyordur başkan - en tecrübeli olduğu konu olabilir belkide.

Osimhen'i 11 görmemiz imkansız. "Milli takımdan geldi - ufak adaptasyon süreci" falan diyecektir maç önünde.

fikstürümüz (tahminen tarih olarak emin değilim ama Ekim ayı dahil)

kdjhad.webp

Kaç tane kritik maç var dar süreçte ve bu süreçte yönetimi istemeyen taraftar - ordan hızını olarak okan hocaya yüklenen taraftar var.

en basit tökezleme berbat edebilir. 3 tane arka arkaya arkabahçe-fenerbhçe-arkabahçe maçımız var 2 AVL maçıyla beraber - Ali koç oturup izleyecek sanmayın.

Yenilmeyi isteyecek halimiz yok elbet.Fakat olasi kayip(lar) bunlarin gidisini hizlandiracaksa uzulmem.Aman sampiyonluga gidiyoz diye goz ardi ettigimiz isler donup dolasip onumuze geliyor yine mutsuz oluyoruz.Galatasarayin lig sampiyonlugu icin ne dursuna ne yonetimine ihtiyaci yok.Utanmadan agizlarina aldigi eufa avrupa islerininde bunlarla olma ihtimali yok.Hicbir sekilde bu klubu yakismiyorlar sampiyonluk icin yine goz ardi edilmelerine katlanamam daha fazla en kisa surede defolurlar umarim.Son olarak hoca beyden de takima birseyler katmasini bekliyoruz artik yapsin bi zahmet.

Geri
Üst Alt