⚽ SL 24/25 H:5 | Galatasaray 5-0 Rizespor | MS | 14 Eylül

her şeyi 3-5-2 ye göre kurgulamak zorunda kalan okan hocam yine 4-2-4 çıkacaktır.

Muslera
Kaan Nelsson Abdülkerim Jelert
Torreira Sara
Yunus Mertens Bats Barış

Muslera
Kaan-Sanchez-Abdulkerim-Jelert
Torreira-Sara
Yunus-Mertens-Barış
Batshuayi

Bu akşam ilk 11 böyle olur.

Sanchez oynamicak haberi nerden çıktı? Sakatligini nüksedecek bir olay mi var? Cam adam Gökhan Zan gibi oldu bu herif ya. Herşeyde Okani suçlamayın adam öküz gibi kupada oynadı bize gelince sakatlandi. Kopenhag maci öncesi gitti alanya maçında sakatlandı. Bu kadar sakatlığın suçlusu da mi okan? Eğer bilerek oynatmiyorsa evet hocayı çiğ çiğ yemek lazım. Ama doktor ekibi hemen sahaya sürme hocam raporu verdiyse yapacak bişey yok. Her boku da ben biliyorum olarak konuşmayın kulübün içinde ne konuşuluyor bilmiyoruz

Batshuayi baslar osimhen 2-3 hafta sonra süre alir, okanball

Sanchez bu macta da oynamayacaksa bosa niye yer isgal ediyor kadroda

Sergio yerine onu şutlasaydınız

Maç öncesi aynen şu açıklamayı yapacak hocamız, jacobs sallai ve victor bizle henüz 1 idmana çıkabildiler hazır değiller bizim dillere destan felsefemizi anlatıyoruz felsefemizi anlarlarsa 1 ay içinde oynayabilirler yoksa babamin oğlu değil ya oynatmam yenisini isterim
Okaaaaaannnnnnnnnn

Rizeye bak butun yeni tranferleri surecek sahaya

Muslera
Kaan Nelsson Abdülkerim Jelert
Torreira Sara
Yunus Mertens Barış
Batshuayi

Okan hoca kurallarına göre buna yakın bir kadro olur bence. Sanchez sakatlık dönüşü diye Osimhen ve Jakobs ise takıma yeni katıldıkları için hemen oynamaz diye düşünüyorum. Bu kadroda zaten bu maçı kazanmaya fazlasıyla yeterli olur umarım iyi hazırlanılmıştır bu maça ve aradan iyi bir dönüş olur.

Son düzenleme:
Muslera
Metehan sançez jakobs
Barış toreira sara sallai
Mertens
Osi bats

19.00da bu 11 den bir kişi bile eksik olursa malum şahıs pılını pırtını topla ve istifa et asabımızı bozma

Derdimiz başımızdan aşkın bide senin abidik gubidik egonla gülmenle uğraşamayız

Davinson yeni sakatlıktan çıktı riske etmek istemiyoruz diye açıklama gelirse kim şaşırır

Bana da böyle çıkacağız gibi geliyor. Tek fark Osimhen yerine Michy.

batshuayi uğruna süper kupayı ve clyi sattı şimdi ilk fırsatta herifi yedek bırakcek. 3 yıl 12 m avro bağladık artık seneye 8 verip yolun açık olsun deriz herıld.

Geri
Üst Alt