⚽ SL 24/25 H:7 | Galatasaray 3-3 Kasımpaşa | MS | 28 Eylül

Okan hocaya guvenimiz tam degilse bitmisiz biz okeye donuyoruz demektir. 2 kere ust uste sampiyon olmus, basimizda oldugu her sezon bizi zafere tasimis ve her sezon basinda hakli ya da haksiz elestirilere ugramis bir hoca. Bjk ve YB maclarindan sonra da herkes biletini kesmisti hocanin ama sonrasinda kritik maclarda galibiyet ve takim cehresinin degisimi arti oyunda degisime gidilmesi ortami yumusatti.

FT dahil ben bu kadar net ve GS genlerine uygun bir hoca gormedim. Bir Kasimpasa beraberligiyle de hocayi yemeyi adil gormuyorum.

Gonul ister ki her maci kazanalim, ama oyle bir olasilik yok. Elbet bir yerde takilacagiz, takildigimizda da panik tepkiler vermeyecegiz. Biz diger kulupler gibi degiliz. Bunu artik kafamiza yazalim.
Yok katılmıyorum. Galibiyetler sorunları gizler. Sen böyle puan kaybetmeye devam et bak bakalım yüzü gülen adam kalıyor mu. Defolar nasıl baş göstermeye başlıyor. Böyle puan kaybetmek aptallık. Galatasaray ın çöpe atılacak puanları yok. Okan Buruk hiç dengeli davranmıyor. Görünen o ki hatalarını da göremiyor. Maç sonu açıklamaları ikinci yarıdaki oyundan daha beter. Kimsenin OB ye garezi yok. Ama bu şekile puan kaybedip takımın hızını kesemezsin abicim. Şampiyonlar liginde yokuz giden paraları falan konuşmuyorum bile. Arsenal e elenmedi takım ŞL de

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yüzeysel baktığımız zaman demirbay ve jelertin 90 dkyı tamamladığı takımın puan kaybetmesi gayet doğal

Hoca bir çok maçta oyuncu değiştirirken oyunun gidişatına müdaheleden ziyade yedek kalanlara boncuk dağıtma niyetini güdüyor sanki..yani yaptığı değişikliklerde o hissiyatı veriyor. o küsmesin bu gönül koymasın her oyuncuyu kazanayım bakış açısı doğru değil.. Bir çok maçta değişikliklerin etkisi pozitif olmadı.

hoca normalde değişiklikleri geç yapar bu maç 74'de tüm hakkını bitirmiş bu da plan hatası 3 1 güvenilecek bir skor değil 3 değişikliğini yaparsın diğerlerini beklersin maçın gidişatına göre elinde davinson, torerria var sokarsın hoca kendini değişiklikler konusunda bir türlü geliştiremiyor
Evet işin bu boyutu da var. İkinci yarıya 2 zorunlu değişiklik ile başladın zaten. Gittin 74'te tüm hakkını bitirdin.

Hadi 74'te hepsini kullandın, Jelert'i, Kerem'i neden oyunda tutup Sara, Yunus gibi isimleri çıkardın.

hoca normalde değişiklikleri geç yapar bu maç 74'de tüm hakkını bitirmiş bu da plan hatası 3 1 güvenilecek bir skor değil 3 değişikliğini yaparsın diğerlerini beklersin maçın gidişatına göre elinde davinson, torerria var sokarsın hoca kendini değişiklikler konusunda bir türlü geliştiremiyor
Devre arası 3 2 olacak maç hem de. Hani top sendedir adamlar salmıştır maçı desen o da yok. Yani nerden tutsan elinde kalıyor.

Bence pesimistliğe lüzum yok. Ligde her maçı kazanamayacağımız kesin. Puan kaybının böyle olması üzücü ama belki bu son haftalarda oluşan kibri de götürür. Hayırlı olabilir. İleride etkisini göreceğiz.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Evet işin bu boyutu da var. İkinci yarıya 2 zorunlu değişiklik ile başladın zaten. Gittin 74'de tüm hakkını bitirdin.

Hadi 74'te hepsini kullandın, Jelert'i, Kerem'i neden oyunda tutup Sara, Yunus gibi isimleri çıkardın.
Yunusu bir nebze anlarım çok yorulmuştu ama kimse bana sara olayinin mantıklı yanini açıklayamaz. Hocada maalesef Türklerle arayı iyi tutayim olayı var. Rize maçı skor 4-0 gitti maçın en iyisi Sarayi 67de cikardi keremi aldi. Bugün bütün geçişlerde sara var üstüne bir tane de uzun topla çocuk asist yapmış. Rakip geride illaki sana bastıracak ve belki de saranin toplarıyla iyi ataklara çıkacaksın gitti 63 te sarayi cikardi ve zaten 63 e kadar hic atak yapamazken tamamen atak olayını bitirdik. Ne olursa olsun Sara takimdan cikmazdi.

Bir dip not daha: Kardeşim bu takımın duran topçusu kim Allah aşkına bir mertens gelir elinden alir topu çocuğun. Sonra kerem gelir elinden alir adamin. Yav devrecilik işlerini yapmayın işte kim neyi iyi yapıyorsa o kullansin. Bu takımın duran topçusu bana göre saradir.

Yunusu bir nebze anlarım çok yorulmuştu ama kimse bana sara olayinin mantıklı yanini açıklayamaz. Hocada maalesef Türklerle arayı iyi tutayim olayı var. Rize maçı skor 4-0 gitti maçın en iyisi Sarayi 67de cikardi keremi aldi. Bugün bütün geçişlerde sara var üstüne bir tane de uzun topla çocuk asist yapmış. Rakip geride illaki sana bastıracak ve belki de saranin toplarıyla iyi ataklara çıkacaksın gitti 63 te sarayi cikardi ve zaten 63 e kadar hic atak yapamazken tamamen atak olayını bitirdik. Ne olursa olsun Sara takimdan cikmazdi
Sara da yorgunluk belirtisi de göremedim ben. Oynardı gayet. Madem çıkacak Toreyra al da top tutalım en azından. Stoperler de rahatlasın önümüzde Toreyra var falan onun özgüveni ile oynasın o bile bişeydir.

Ulan Okan
Neyse ilerisi için örnek teşkil eder umarım bu maç

Sara da yorgunluk belirtisi de göremedim ben. Oynardı gayet. Madem çıkacak Toreyra al da top tutalım en azından. Stoperler de rahatlasın önümüzde Toreyra var falan onun özgüveni ile oynasın o bile bişeydir.

Sara geçen yıl 52 resmi maça ilk 11 çıkmış bir oyuncu o bundan etkilenmez ama Riga gibi çok önemli bir maçımız var iken hocamız en ufak riski dahi göze alamazdı şimdi Alanyaspor maçında tekrardan dinlendirecektir...

Sara geçen yıl 52 resmi maça ilk 11 çıkmış bir oyuncu o bundan etkilenmez ama Riga gibi çok önemli bir maçımız var iken hocamız en ufak riski dahi göze alamazdı şimdi Alanyaspor maçında tekrardan dinlendirecektir...
riga maçının nesi önemli ya

ptt ligi seviyesinde saçma sapan bi takım asıl rotasyon o maçta yapılmalı

Hocam tamamen skora göre davrandi ya. Maç 2-1 olsa kesin torr girerdi. Zaten 3-1 falan diye güvenip berkani falan aldı işte. Keske ilk yari 3-2 bitseydi o zaman daha ciddiye alip bu maçı bu hale getirmezdik eminim.

Bence pesimistliğe lüzum yok. Ligde her maçı kazanamayacağımız kesin. Puan kaybının böyle olması üzücü ama belki bu son haftalarda oluşan kibri de götürür. Hayırlı olabilir. İleride etkisini göreceğiz.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Kaybetmek değil problem. Hocanın hediyesiyle tinercilerden 5 ye, kasımbahçeye 3-0 dan maç ver, y.boys gibi bir takıma elen. 2 ayda fazla sayıda rezalet, herşeyin bi sınırı var

Geri
Üst Alt