⚽ SL 24/25 H:8 | Galatasaray 1-0 Alanyaspor | MS | 6 Ekim

Icardi, Mertens, Barış, Abdülkerim bitik durumda. Yönetimin de işi zor Okan’a her sene yeni kadro kurmak gerekiyor.

Başa bela bir maç kazanıp kendimizi milli araya atmamız lazım

Ben kadro falan yapmıyorum artık. O heyecan yok. Son 2 maç çok gurur heves kırıcı oldu. Yine izleriz seviniriz üzülürüz ama çok yıkıcıydı yav.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben izlemicem maci. yenersek iyi yenmezsek okanin gidisi hizlanir. su son 2 mactan sonra bi ara lazim yoksa akil sagligimdan olacam

Puan kaybı olursa OB nin bahanesi hazır. Giriş, hakem konuşma, Osimhen konuşma ve taraftara sesleniş.

ben izlemicem maci. yenersek iyi yenmezsek okanin gidisi hizlanir. su son 2 mactan sonra bi ara lazim yoksa akil sagligimdan olacam
Bi de şöyle bir şey var üstad. Bu fecaatler çok kısa zamanda olduğu için tam öncekini aşacakken (bjk, YB, Paşa) hepsi bu sefer canlanıyor dün gibi gözünün önüne geliyor. Umut kırıcı işler oldu ben böyle bişey hatırlamıyorum bu kadar kısa zamanda

Maçlar'da suçu oyunculara atan Okan'ı oyuncular yiyecek ama bu Maç mı belli olmaz yav :D Beşiktaş Maç'ında başka 1 hoca olmalı :D
bu maç mı niye belli olmaz dedin ki renktaş,zaten rigas maçında eğer yemeye çalıştılarsa bu maçla fişi çekmez istemezler mi haliyle,yani tabi yaptılarsa kanıtımız yok.bana öyle geliyor ki öyle ya da böyle bjk maçında takımın başında başka hoca olcak bence

her rezilanzi sonuçtan sonra bir şevkle kadro kuranların hayat enerjisi ve umudundan bana da ver

yaaa râbbbb.

Biz gerçekleri tarih yazar tarihi de Galatasaray derken kendi tarihimizden bahsediyorduk. Bunlar olayı yanlış anlamışlar YB, Paşa, Rigas adına tarih yazmaya başladık. Sırada ne var?

her rezilanzi sonuçtan sonra bir şevkle kadro kuranların hayat enerjisi ve umudundan bana da ver

yaaa râbbbb.

Taraftarlık böyle bir şey değil mi zaten

Bu gece bir rakibe yenilsek de elensek de yıkılsak da

Bir sonraki sabaha yine

En büyük Galatasaray

Taraftarlık böyle bir şey değil mi zaten

Bu gece bir rakibe yenilsek de elensek de yıkılsak da

Bir sonraki sabaha yine

En büyük Galatasaray
Taraftarlık böyle bişey ama bunları normalleştiremeyiz. Bu iş çok saçma yerlere gitmeye başladı artık. Kim vercek bu rezaletlerin hesabını?

Bi de şöyle bir şey var üstad. Bu fecaatler çok kısa zamanda olduğu için tam öncekini aşacakken (bjk, YB, Paşa) hepsi bu sefer canlanıyor dün gibi gözünün önüne geliyor. Umut kırıcı işler oldu ben böyle bişey hatırlamıyorum bu kadar kısa zamanda

Valla tek istediğim şey Avrupada başarı. Ligde en cok sampiyon olan kulübüz hali hazirda. Varsin bu sene olmayalim. Ama gidip de köy takimini yenemezsen sokarim lig macina. Arti su da var. Hep diyoruz iste avrupa puani lazim üst torbalar icin. Sonra gidip Rfs yi yenemiyorsun puan yükseltme şansını heba ediyorsun. Lan zaten misal Tottenham macinda yenilsen ki yüzde 98 yeniliriz kimse birsey demez. Ama sen gidip en kolay takima puan veriyorsun aklima geldikçe çıldırıyorum.

bu maç mı niye belli olmaz dedin ki renktaş,zaten rigas maçında eğer yemeye çalıştılarsa bu maçla fişi çekmez istemezler mi haliyle,yani tabi yaptılarsa kanıtımız yok.bana öyle geliyor ki öyle ya da böyle bjk maçında takımın başında başka hoca olcak bence
Genelde oyuncu grupları üst üstte yapınca daha belli olur arada 1 Maç kazanırlar.Uefa Avrupa Ligi Maç'ı buna daha uygun gibi geliyo bence kanks yav :D

Valla tek istediğim şey Avrupada başarı. Ligde en cok sampiyon olan kulübüz hali hazirda. Varsin bu sene olmayalim. Ama gidip de köy takimini yenemezsen sokarim lig macina. Arti su da var. Hep diyoruz iste avrupa puani lazim üst torbalar icin. Sonra gidip Rfs yi yenemiyorsun puan yükseltme şansını heba ediyorsun. Lan zaten misal Tottenham macinda yenilsen ki yüzde 98 yeniliriz kimse birsey demez. Ama sen gidip en kolay takima puan veriyorsun aklima geldikçe çıldırıyorum.
Evet AL için katılıyorum ama şampiyonluk da önemli. Hem rakibini kırıyorsun hem seneye ŞL direk katılıyorsun. Görüyoruz ki kim gelirse gelsin play off lar çok problem. Bu çok önemli. 5. yıldız olayı da var. Ezeli rakip eski rakip gibi bişey olacak.

Bugüne kadar kendimi defalarca açıkladım ama en baştakinken üyeye kadar hala algilayamayanlar oldu. Algilayanlara teşekkürler. benim işim isim değil benim karşı çıktığım şeyler belli. Bugüne kadar kimseye küçük düşürücü söz söylemedim küfür etmedim ne hocaya ne oyuncuya . Laf olsun diye de yorum yapmadım ha yaptım belki okunduğunda oz eleştiri olur diye komikligini gor diye o da olmadı. Herkese iyi forumlar ama şunu biliyorum ki komik olan yorumlar zaten belliydi . Kendi arkadaş ortamimda da buradaki muhabbetleri hiç yaşamadım gayet de futbol tartışıyor ve saygi görüyoruz. Bundan sonra sadece okuruz like atar geceriz .

Tekke ligdeki en karakterli hocalardan birisi ,gotu başı oynamayan birkaç adamdan birisi ama misal fener maçında çok şaşırttı beni geçen seneki gibi kalabalık ortasahayla çıkmak yerine cift forvet çıkarak resmen gelin yenin dedi mouya

O saçmalığı palamut gibi yandaşlar yapardi normalde

Bizede aynı taktikle çık hocam yoksa bizim hoca yeterince başımızı agritti

Geri
Üst Alt