Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 18.945
- 3.971
- 1.328
Icardi, Mertens, Barış, Abdülkerim bitik durumda. Yönetimin de işi zor Okan’a her sene yeni kadro kurmak gerekiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5-0 6-0 6-1 gibi sonuçları da kapsıyorGibi noluyo kanka. 4.5 tan mı
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben izlemicem maci. yenersek iyi yenmezsek okanin gidisi hizlanir. su son 2 mactan sonra bi ara lazim yoksa akil sagligimdan olacamBen kadro falan yapmıyorum artık. O heyecan yok. Son 2 maç çok gurur heves kırıcı oldu. Yine izleriz seviniriz üzülürüz ama çok yıkıcıydı yav.
Bi de şöyle bir şey var üstad. Bu fecaatler çok kısa zamanda olduğu için tam öncekini aşacakken (bjk, YB, Paşa) hepsi bu sefer canlanıyor dün gibi gözünün önüne geliyor. Umut kırıcı işler oldu ben böyle bişey hatırlamıyorum bu kadar kısa zamandaben izlemicem maci. yenersek iyi yenmezsek okanin gidisi hizlanir. su son 2 mactan sonra bi ara lazim yoksa akil sagligimdan olacam
bu maç mı niye belli olmaz dedin ki renktaş,zaten rigas maçında eğer yemeye çalıştılarsa bu maçla fişi çekmez istemezler mi haliyle,yani tabi yaptılarsa kanıtımız yok.bana öyle geliyor ki öyle ya da böyle bjk maçında takımın başında başka hoca olcak benceMaçlar'da suçu oyunculara atan Okan'ı oyuncular yiyecek ama bu Maç mı belli olmaz yavBeşiktaş Maç'ında başka 1 hoca olmalı
![]()
Ben de 4 4 5 5 gibi biter diyorum.5-0 6-0 6-1 gibi sonuçları da kapsıyor
her rezilanzi sonuçtan sonra bir şevkle kadro kuranların hayat enerjisi ve umudundan bana da ver
yaaa râbbbb.
Taraftarlık böyle bişey ama bunları normalleştiremeyiz. Bu iş çok saçma yerlere gitmeye başladı artık. Kim vercek bu rezaletlerin hesabını?Taraftarlık böyle bir şey değil mi zaten
Bu gece bir rakibe yenilsek de elensek de yıkılsak da
Bir sonraki sabaha yine
En büyük Galatasaray
En büyük Galatasaray
Valla tek istediğim şey Avrupada başarı. Ligde en cok sampiyon olan kulübüz hali hazirda. Varsin bu sene olmayalim. Ama gidip de köy takimini yenemezsen sokarim lig macina. Arti su da var. Hep diyoruz iste avrupa puani lazim üst torbalar icin. Sonra gidip Rfs yi yenemiyorsun puan yükseltme şansını heba ediyorsun. Lan zaten misal Tottenham macinda yenilsen ki yüzde 98 yeniliriz kimse birsey demez. Ama sen gidip en kolay takima puan veriyorsun aklima geldikçe çıldırıyorum.Bi de şöyle bir şey var üstad. Bu fecaatler çok kısa zamanda olduğu için tam öncekini aşacakken (bjk, YB, Paşa) hepsi bu sefer canlanıyor dün gibi gözünün önüne geliyor. Umut kırıcı işler oldu ben böyle bişey hatırlamıyorum bu kadar kısa zamanda
Genelde oyuncu grupları üst üstte yapınca daha belli olur arada 1 Maç kazanırlar.Uefa Avrupa Ligi Maç'ı buna daha uygun gibi geliyo bence kanks yavbu maç mı niye belli olmaz dedin ki renktaş,zaten rigas maçında eğer yemeye çalıştılarsa bu maçla fişi çekmez istemezler mi haliyle,yani tabi yaptılarsa kanıtımız yok.bana öyle geliyor ki öyle ya da böyle bjk maçında takımın başında başka hoca olcak bence
Evet AL için katılıyorum ama şampiyonluk da önemli. Hem rakibini kırıyorsun hem seneye ŞL direk katılıyorsun. Görüyoruz ki kim gelirse gelsin play off lar çok problem. Bu çok önemli. 5. yıldız olayı da var. Ezeli rakip eski rakip gibi bişey olacak.Valla tek istediğim şey Avrupada başarı. Ligde en cok sampiyon olan kulübüz hali hazirda. Varsin bu sene olmayalim. Ama gidip de köy takimini yenemezsen sokarim lig macina. Arti su da var. Hep diyoruz iste avrupa puani lazim üst torbalar icin. Sonra gidip Rfs yi yenemiyorsun puan yükseltme şansını heba ediyorsun. Lan zaten misal Tottenham macinda yenilsen ki yüzde 98 yeniliriz kimse birsey demez. Ama sen gidip en kolay takima puan veriyorsun aklima geldikçe çıldırıyorum.
yiyorlar ya da yemiyorlar bilmem ama bence hoca sanki 1 ay içinde falan gidecek gibime geliyorGenelde oyuncu grupları üst üstte yapınca daha belli olur arada 1 Maç kazanırlar.Uefa Avrupa Ligi Maç'ı buna daha uygun gibi geliyo bence kanks yav![]()