- 2 Nisan 2012
- 40.223
- 19.882
- 2.548
Top oynayamayan bir takım var. Nasıl yeneceğiz merak ediyorum.
Istanbul a yüzümüz yerde dönmeyelim de.
Istanbul a yüzümüz yerde dönmeyelim de.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CL müziği çalması bile performansı yukarı çekmeli takımın. Gerçekten kritik, hem moral olarak hem ekonomik olarak.Sezonu en önemli maçlarından. Takım olayın ciddiyetinde olsun yeter.
norveçteki maçın özetini izlemiştim yakın zamanlarda adamlar 2 attı ama 3-4 tane net kaçırmış adamlarMolde macini tekrar izledim, evde oynadigimiz maci. Kanim dondu resmen. Boyle bir bal yok, Molde bizi silmis sahadan, hatta 80'lerdeki gol iptal olmasa bizim turu gecme ihtimalimiz yok.
Biz gecen sezon basina gore ayniyiz diyelim, umarim YB Molde'den zayif bir takim. O zaman sag bek Boey, sol bek Angelino, simdi sag bek daha bizimle 10 dk oynayan Jelert, sol bek de Kohn.
Ileri hep ayni, bir tek Baris - Tete farki (ki Baris girdi oyuna o macta da)..
Dua edelim de Molde YB'den daha iyi bir takim, adamlar bizi nasil elememisler maci bittikten sonra hayretler icinde kaldim..
Molde macini tekrar izledim, evde oynadigimiz maci. Kanim dondu resmen. Boyle bir bal yok, Molde bizi silmis sahadan, hatta 80'lerdeki gol iptal olmasa bizim turu gecme ihtimalimiz yok.
Biz gecen sezon basina gore ayniyiz diyelim, umarim YB Molde'den zayif bir takim. O zaman sag bek Boey, sol bek Angelino, simdi sag bek daha bizimle 10 dk oynayan Jelert, sol bek de Kohn.
Dua edelim de Molde YB'den daha iyi bir takim, adamlar bizi nasil elememisler maci bittikten sonra hayretler icinde kaldim..
niye sordun kardeşimMac öncesi SL müzigi calacak mi
Molde macini tekrar izledim, evde oynadigimiz maci. Kanim dondu resmen. Boyle bir bal yok, Molde bizi silmis sahadan, hatta 80'lerdeki gol iptal olmasa bizim turu gecme ihtimalimiz yok.
Avrupa Ligi sarkisi miniye sordun kardeşim
20 yıldır hasret mi çekiyorsun
Avrupa Ligi sarkisi mi
SL sarkisi mi?
Sence
Clde gruptan çıkmak > Avrupa Ligi'nde çeyrek finalAvrupa Ligi sarkisi mi
SL sarkisi mi?
Sence
Ankaranın bağları çalacakmışMac öncesi SL müzigi calacak mi
PekiClde gruptan çıkmak > Avrupa Ligi'nde çeyrek final