SL 25/26 H:10 | Gaziantep FK 0-4 Fenerbahçe | MS | 27 Ekim | beIN Sports 1

Birkaç Anadolu takımı dışında alayı rezil bunların. Bir tane gol at. Geride doğru bir şekilde dur rezil edersin bunları.

Bizim 2013 kadrosundaki topçuların hocalıklari inanılmaz boktan. Selcuk burak yilmaz falan hoca moca olamaz. Hiç bir yenilik kattıkları da yok. Orda bi riera bu işi kotaracak gibi. O dönemden nuri de mesela ismiyle iş yapıyorlar hoca moca değiller malesef. Bizim sokan hocamız vallahi tırnaklarıyla kazıyarak hakkıyla geldi adam. Feneri 10 kere domaltmıştı.

Antep'in savunma hattı çok zayıf. Birebir iyi savunmacılar değiller bu noktada Fener eğer istekli, arzulu olursa çok fırsat yakalar. Geride sağlam dururlarsa puan şansları olur zira Fener üretmede çok zorlanıyor ama ben bir şekilde Fener'in kazanacağını düşünüyorum.

Kendi takımını benim gibi izleyici gibi dahi doğru teşhis edemeyen Burak Yılmaz hoca olacakta ben de göreceğim. Şu takımı geniş alana çıkarmak için hiç futbol oynamamış olmak lazım ama Burak 20 yıldır bifiil oynadığı ligde şu savunmacılar ile koş koş oynuyor, akıl ve fikir dileyelim ne yapalım :)

Tüm hafta şu tarz twitlere maruz kalacağız...

ESh9tVSXkAAUrVr.webp

Şimdi palazlanır bunlar artık
Sesleri daha bir gür çıkmaya başlar
Bi hafta dinle dur

Hadi meşiktaş sendeyiz artık
İndir bunların kalkan bi yerlerini

Sumudica olsa 3 atmıştı bu maç

Şöyle bir armut kaleci de bize denk gelmez, 3 attığımız maçta bile 12 tane çıkaran örümcek ağından top alan kalecilerle cebelleşip duruyoruz

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt