⚽ SL 25/26 H:11 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | MS | 1 Kasım | beIN Sports 1

Bugün entresan şekilde Seyircide iyi değildi. oyun olarak baktığımızda alanya beşiktaş trabzon buradan mağlup ayrılmamakta bence iyi sayılır.. Yarın fnerin kazanamadığı hatta kaybettiği senaryoda ayrıca yorum yapabilirz. Ligin fişini çekebilirdik ama genelde böyle oluyor açıkcası hissediyordum kendi adıma.

Büyük maçlarda fizikle oynanıyor artık. Yunus, sara, sana gibi uyuşuk ve nonoş futbol oynayan adamlarla böyle ezilirsin.
Fiziğine güvendiğin adam da sıçınca 4 adam eksik maça başlıyorsun zaten.
Ayağından top çıkaramama huyu var takımda.

Evet mazeretciler sizi dinliyoruz.yok rotasyon yok yorgunluk.Ulan bir hafta geçdi.Yunusun bitik barış bitik..Hepsi bomboş mazeretler.Youtubeda yorumcuyum diye geçinen adamların yalanları..Bu adamlar hep böyleydi.Doğru planlama yapmazsan böyle olur.

lemina madem stoper kalacaktı kaan niye oyuna girdi anlamadım
ortaya dinamizm katma amacımız varsa berkanı alaydık veya stopere singoyu çekseydik

Trabzonspor'un fikstür kol gibi muhtemelen 5 haftada 7-8 puan anca alırlar orada fark çift hanelere çıkar.

Evet mazeretciler sizi dinliyoruz.yok rotasyon yok yorgunluk.Ulan bir hafta geçdi.Yunusun bitik barış bitik..Hepsi bomboş mazeretler.Youtubeda yorumcuyum diye geçinen adamların yalanları..Bu adamlar hep böyleydi.Doğru planlama yapmazsan böyle olur.
gel cengiz geç gsnin başına kahramanımız ol göster bize modern futbolu

potansiyel rakip olarak mi gorduler tsyi anlamadim. ts aralik ayinda kopar yaristan gene fenerle basbasa kaliriz. fenerle ic sahada oynuyoruz gibi oynadi takim. neyse en azindan yenilmedik.

Yeni Gsc argümanı derbi kazanamazsan şampiyon olamazsin. Yillarca derbileri fb alir ligi biz alırdık o zaman mağarada mıydıniz
Anlayamıyorum. Forumda bazı yorumları okuyunca bu gün lige havlu attık herhalde diyorum. Çok değişik. Tabi bir de uzun zamandır nefretini kusamayanlar ekstra biriktirmiş patlama yapıyor şimdi.

Acaba diyorum takim mac mi seciyor? Yada akillar ajax macindamiydi?

1,63 xg'den gol çıkmaması düşündürücü

Arada kötü maçlar elbet olur ama bu takım iyi topçular ve iyi fizik gücü olan fakat üretkenlikte problem yaşayan bir takım, şu sorun bir türlü görülmüyor. Yapabildiğimiz 2 hücum aksiyonu var, ya presle hataya zorluyoruz ya da duran toptan atıyoruz. Organize gelişen bir atak, doğru bitirilmiş geçiş hücumları, set oyunu, çizgiye inen bekler falan hiçbirisi yok.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt