Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.596
- 7.158
- 853
bizim rakibimiz asla olamazlar. kuslar yenerse simdilik yarisa dahil olurTrabzonspor'un fikstür kol gibi muhtemelen 5 haftada 7-8 puan anca alırlar orada fark çift hanelere çıkar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim rakibimiz asla olamazlar. kuslar yenerse simdilik yarisa dahil olurTrabzonspor'un fikstür kol gibi muhtemelen 5 haftada 7-8 puan anca alırlar orada fark çift hanelere çıkar.
Fb yarın kaza bela yenerse sen o zaman görAnlayamıyorum. Forumda bazı yorumları okuyunca bu gün lige havlu attık herhalde diyorum. Çok değişik. Tabi bir de uzun zamandır nefretini kusamayanlar ekstra biriktirmiş patlama yapıyor şimdi.

Sorun şu. Ligi koparma imkanın varken sezon sonuna kadar fb ve ts ile uğraş dur. İşimizi zora sokmaya bayılıyouz. Bu rehavet hep var bizim takımdaAnlayamıyorum. Forumda bazı yorumları okuyunca bu gün lige havlu attık herhalde diyorum. Çok değişik. Tabi bir de uzun zamandır nefretini kusamayanlar ekstra biriktirmiş patlama yapıyor şimdi.
Oulai'yi çok beğendim. O ciddi katkı veriyor Trabzon'a. Bir de bu gün İlkay'ı çok aradık o olsaydı bir şekilde çözerdik maçı.Trabzonun orta saha taş gibi olmuş
Frankfurt bu xG den 5 gol atmıştı bize1,63 xg'den gol çıkmaması düşündürücü

Yav doğmamış çocuğa don biçiyorsun her hafta Adnan. Sen en son ne zaman kopan lig gördün? Kopartmiyorlar işte. Böylesi daha iyi Hatay gibi bir maçta doğranma şansın azalırSorun şu. Ligi koparma imkanın varken sezon sonuna kadar fb ve ts ile uğraş dur. İşimizi zora sokmaya bayılıyouz. Bu rehavet hep var bizim takımda
Alırız. CL maçları zamanı bunlar normal. Dünyada her takımın başına geliyor. Bu gün hücum oyuncularımızın beceriksiz günüydü. 1 maçla bu kadar o çöp bu bilmem ne çok abartı artık.Avantaj kaybettik işte. Deplasmanda ts ve bjk den 3-4 puan almamız şart artık.
O çöp bu çöp demek doğru değil de. Bizim takımın bu rehavet işi alışkanlık oldu. Bjk ve ts ye karşı bukadar gevşek hazırlanılmaz ve oynanmaz. Taraftarın gevşekliği takıma yansıyor hemen. Şl sonrası yorgunluktan sebep olsa anlarım da bu bildiğin rehavetAlırız. CL maçları zamanı bunlar normal. Dünyada her takımın başına geliyor. Bu gün hücum oyuncularımızın beceriksiz günüydü. 1 maçla bu kadar o çöp bu bilmem ne çok abartı artık.
Alanyada belesten 3 puan aldik mesela?Göztepeli topçu kızarmasa o maçta da zorlanıyorduk. jk, göztepe, ts iç saha fikstüründe 4 puan bıraktık, bunun ikinci devre deplasman ayağında ne yapacağız..
Şu dönemi bir şekilde kayıpsız atlatmalıydık.
7 pointsGöztepeli topçu kızarmasa o maçta da zorlanıyorduk. jk, göztepe, ts iç saha fikstüründe 4 puan bıraktık, bunun ikinci devre deplasman ayağında ne yapacağız..
Şu dönemi bir şekilde kayıpsız atlatmalıydık.