⚽ SL 25/26 H:11 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | MS | 1 Kasım | beIN Sports 1

Son 4 yılda 5-6 maç kaybettik bilgisayarda oyun oynasan daha fazla maç kaybedersin. Ligin 3/1 ni n mağlup geçiyoruz ki yarın belkide fnerler aramızdaki farkı 3 maça çıkarıcaz. Burada bir çok kişi ligi zaten alıyoruz şöyle şampiyonuz böyle şampiyonuz bi önemi yok önemli olan avrupa demiyor muydu? Neyse hayırlsıı..

Yav doğmamış çocuğa don biçiyorsun her hafta Adnan. Sen en son ne zaman kopan lig gördün? Kopartmiyorlar işte. Böylesi daha iyi Hatay gibi bir maçta doğranma şansın azalır
Koparma şansı geliyor işte. Hakem ittirmesi var tamam ama biz de hep rehavete kapılıp tanaştırıyoruz rakipleri kendimize. Kopar şu ligi avrupaya konsantre ol işte

Koparma şansı geliyor işte. Hakem ittirmesi var tamam ama biz de hep rehavete kapılıp tanaştırıyoruz rakipleri kendimize. Kopar şu ligi avrupaya konsantre ol işte
+7-8 verse belki kazanacaktık. İlk yari osinin pozisyon bana göre penalti verse yine önde gidecektik. Böyle böyle düşünmek lazim. 2 tane ofsayttan gol var. Şanssız ve yeterince istekli arzulu değildik bu kadar basit. Bu halimizi bile taş gibi ts yenemedi. 10 kişilik halimizi bjk yenemedi. O yüzden ligin 2. Yarısı avrupa azalinca daha konsantre geçer. Üstüne üstlük 3 kontenjan hakkımız var rakiplerde yok öyle düşünmek lazim

+7-8 verse belki kazanacaktık. İlk yari osinin pozisyon bana göre penalti verse yine önde gidecektik. Böyle böyle düşünmek lazim. 2 tane ofsayttan gol var. Şanssız ve yeterince istekli arzulu değildik bu kadar basit. Bu halimizi bile taş gibi ts yenemedi. 10 kişilik halimizi bjk yenemedi. O yüzden ligin 2. Yarısı avrupa azalinca daha konsantre geçer. Üstüne üstlük 3 kontenjan hakkımız var rakiplerde yok öyle düşünmek lazim
Ben şöyle düşünüyorm bjk maçında 10 kişi kalana kadar ve bu maçta kötü oynadık. Kafa olarak bu maçlara hiç iyi hazırlanılmamış. Ts ve bjk maçlarının bukadar küçümsenip konsantre olmamak bizim takım için hoş görülecek birşey değil. Derbileri hafife almak nereden çıktı. Bu kafada taraftarlar da var neyazıkki takıma da yansıdı 2 maçta

Sorun şu. Ligi koparma imkanın varken sezon sonuna kadar fb ve ts ile uğraş dur. İşimizi zora sokmaya bayılıyouz. Bu rehavet hep var bizim takımda
Lig bu zamanda zaten koparmak çok düşük ihtimaldi. Bizim takım asıl gazı ligin 2. devrelerinde özellikle Avrupa sonrası açıyor bunu da biliyoruz. Karşımızda bence gayet iyi bir rakip vardı. Fatih Tekke ile TS üstüne de koyarak ilerliyor onlar da bir sol bek bir de hızlı çok iyi bir sağ stoper aldıklarında çok iyi bir noktaya gelecekler. Belki ben artık yaşlanıyorum o yüzden daha olumlu bakıyorum. Yaşadığımız eski dönemleri hatırlıyorum 1 maçla daha önceki maçlarda çok iyi oynadı/oynuyor dediğim oyuncuya çöp demek bana garip geliyor. Oyuncunun da kötü günü olacak. Kaybettiğimiz zamanda olacak ki Alanya maçı öyle bir maçtı aslında. Koca 1 sezon inişler- çıkışlar mutlaka olacak. Şampiyon olmadığımız bir sezonda olacak eninde sonunda. Her şeyi bu kadar yakmaya hazır olmak bana garip gelen kısım.

ya skora mı bişey dioz be !!! oyuna dioz oyuna
izlediğimiz maça yorum yapmayacaksak hepimiz gidip sezon sonu gelelim şampiyon olduysak he oley diyip dağılalım yoksa ana avrat küfredip dağılalım
sizin mantığa göre yılda 1 kere yorum yapmak lazım
insanı ÇİLEDEN çıkarmayın yahu

Lig bu zamanda zaten koparmak çok düşük ihtimaldi. Bizim takım asıl gazı ligin 2. devrelerinde özellikle Avrupa sonrası açıyor bunu da biliyoruz. Karşımızda bence gayet iyi bir rakip vardı. Fatih Tekke ile TS üstüne de koyarak ilerliyor onlar da bir sol bek bir de hızlı çok iyi bir sağ stoper aldıklarında çok iyi bir noktaya gelecekler. Belki ben artık yaşlanıyorum o yüzden daha olumlu bakıyorum. Yaşadığımız eski dönemleri hatırlıyorum 1 maçla daha önceki maçlarda çok iyi oynadı/oynuyor dediğim oyuncuya çöp demek bana garip geliyor. Oyuncunun da kötü günü olacak. Kaybettiğimiz zamanda olacak ki Alanya maçı öyle bir maçtı aslında. Koca 1 sezon inişler- çıkışlar mutlaka olacak. Şampiyon olmadığımız bir sezonda olacak eninde sonunda. Her şeyi bu kadar yakmaya hazır olmak bana garip gelen kısım.
Maçlar kazanılıp kaybedilir ayrı mevzu, sinir bozucu olan 2 tane derbi maçında da gevşeklik ve ciddiye almama sorunu vardı. Medyanın gazına gelen bir takım ve taraftar kitlesi var. Yok bu lig kolay yok bu lig zaten alır gs diye diye uyutuyorlar takımı. Bu rehavet hiç hoş bir tablo değil

Set oyununda ciddi eksiklerimiz var. Bunu aşamadık sebebini bilmiyorum. Bizim sorunumuzun büyük kısmı bu. Sette iyi olsak kalitemiz ile şu ligde kolayca yenemeyeceğimiz takım yok. Bugün iyi bir ders oldu. Ön alan presi kaliteli takımlara çokta problem olmaz. Ön alan presini maçta ara ara ve defans zaafiyeti bulunan takımlara yapmak lazım. Her takıma işlemez bu. Kaçırdığımız goller normal değil bu arada. Bence presten öndeki oyuncuların kafa gidiyo. Şut atamıyolar. Pres sürekli olmaz. Kloopun yaptırdığı gibi olmalı. Burda hata yapıyoruz. City maçinda bunun cezasını çekeriz. Eğer böyle agresif ön alan presi ve arkayı boşaltmayı denersek farka gider maç.

Clde oynama faktörüde var tabiki. Kolay degil ama alismamiz lazim artik bu duruma. Yensek iyi olurdu hatta lig bitmis olabilirdi. Trabzona 7 puan yarin mener yenilirse onlara 9 oluyordu. Neyse bazen böyle maclar oluyor önemli olan burda sansiz bi golle yenilmemek. Yine lig ikincisine 5 puani koruduk ve zirtolar yenemese fark onlara yinede 7 puan oluyor berabere kalirlarsa 6 puan. Yeterki yenmesinler, yenebiliceklerinide sanmiyorum, jknin kadrosu okadar kötü degil, ic saha ve taraftarina borclular. Hakem penalti kirmizi jokeriyle ortaya cikmasa jk kazanmaya daha yakin.

izlediğimiz maça yorum yapmayacaksak hepimiz gidip sezon sonu gelelim şampiyon olduysak he oley diyip dağılalım yoksa ana avrat küfredip dağılalım
Vallahi okadar haklisinki. Sezon sonu şampiyon olunca bu maçtaki eleştiri yanlış mı oluyor

Icardi malesef o ciddi sakatlıktan sonra bitmiş durumda eski icardi olsa atmıştı o pozisyonlardan birini ocakta yedek forvet de almak lazım icardiye kalırsak işimiz zor ocakta kanat oyuncusu orta saha yedek forvet şart bugün bir kez daha gördük kadromuz geniş değil içeri atacak oyuncumuz yok kutucu falan olacak iş değil

Hafta boyunca sosyal medyada fblisi bjklisi hakem hakkında algı yapıp durdu hakem de malesef bu algıların etkisinde kalmış ince ince tsye çalıştı bizi biçti biz ise kulüp olarak sessiziz sosyal medyanın çoğu konuda etkisi var artık yönetim lideriz deyip susuyor ama yanlış sustuğu sürece sosyal medya etkisiyle hakemler aleyhimize çalışmaya devam eder bu konuyu eş geçmemek lazım

Clde oynama faktörüde var tabiki. Kolay degil ama alismamiz lazim artik bu duruma. Yensek iyi olurdu hatta lig bitmis olabilirdi. Trabzona 7 puan yarin mener yenilirse onlara 9 oluyordu. Neyse bazen böyle maclar oluyor önemli olan burda sansiz bi golle yenilmemek. Yine lig ikincisine 5 puani koruduk ve zirtolar yenemese fark onlara yinede 7 puan oluyor berabere kalirlarsa 6 puan. Yeterki yenmesinler, yenebiliceklerinide sanmiyorum, jknin kadrosu okadar kötü degil, ic saha ve taraftarina borclular. Hakem penalti kirmizi jokeriyle ortaya cikmasa jk kazanmaya daha yakin.
Ağa sen herşeyi yap olmazsa olmaz birşey diyemem ben. Ama biz elimizden geleni yapmadik

Hadi biz ts ye gidicez anladık fb gidince direkt 3 mü alıyor o da gidecek. Ee ortada herşey

Ben de onu diyorum. İç sahada 2 tane derbi oynadık takım maça lay lay lom başlıyor bir rahatlık bir gevşeklik. Maçlardan önce 5 atarız diyen taraftarlar. Anlamıyorum ki, bu üstten bakan tavırlar ne kazandırıyor takıma tam tersi hep kaybettiriyor. Aynısını 2 sezon önce yaptılar arenada fb'ye yenildik. Derbide lakayıtlık, gevşeklik olmaz olmamalı

Geri
Üst Alt