⚽ SL 25/26 H:11 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | MS | 1 Kasım | beIN Sports 1

Anlayamıyorum. Forumda bazı yorumları okuyunca bu gün lige havlu attık herhalde diyorum. Çok değişik. Tabi bir de uzun zamandır nefretini kusamayanlar ekstra biriktirmiş patlama yapıyor şimdi.
Sorun şu. Ligi koparma imkanın varken sezon sonuna kadar fb ve ts ile uğraş dur. İşimizi zora sokmaya bayılıyouz. Bu rehavet hep var bizim takımda

Sorun şu. Ligi koparma imkanın varken sezon sonuna kadar fb ve ts ile uğraş dur. İşimizi zora sokmaya bayılıyouz. Bu rehavet hep var bizim takımda
Yav doğmamış çocuğa don biçiyorsun her hafta Adnan. Sen en son ne zaman kopan lig gördün? Kopartmiyorlar işte. Böylesi daha iyi Hatay gibi bir maçta doğranma şansın azalır

Barışın maalesef bir an önce gönderilmesi ve yerine iyi bir kanat alınması lazım. Olmayacak belli. Çevre görüşü bile gitmiş. Rezil bir kariyer yönetimi efsane olabilecekken kestane olmayı seçti. Bu sezon içine ettiği kaçıncı maç...
Maça gelince Şampiyonlar Ligi öncesi normal bir sonuç. Alanya maçi da böyleydi sonra Liverpool maçında bambaşka bir oyun oynadık.Derbileri kazanamadık henüz bu sezon ama bjk sıçma modunda, ts de düşecektir. Daha az yoğun bir fixtürde yeneriz bunları. Yarın bjk fenere çakarsa şaşırmam. Ts de anadolu kulüplerine puan kaybeder. Ezici bir oyunları yok. Bu maçı kazansak olayı bitirmiştik sadece biraz ertelemiş olduk.
Bu sezon fener ve ts anadolu da baya puanlar bırakırlar diye düşünüyorum. İş son haftalara kalmaz. Ayrıca hakemler olmasa bu ts feneri rahat yener.

Ajax maçı kazanilmazsa eleştirim olur sadece.Onun dışında boş benim için , 5 hafta önceden değil son hafta oluruz şampiyon sorun yok ama içeride iki büyük maçı alamamak iyi değil cidden.Bjk,fb,ts deplerinin minimum 7 puan olması lazim.Ben bugünden bile ajaxa odakliydim 3 puan olmalı o maç

Neden bu takımın alternatifli kadrosu yok?!! Yedekler kötü 🙄
Yönetim istifa!

Göztepeli topçu kızarmasa o maçta da zorlanıyorduk. jk, göztepe, ts iç saha fikstüründe 4 puan bıraktık, bunun ikinci devre deplasman ayağında ne yapacağız..

Şu dönemi bir şekilde kayıpsız atlatmalıydık.

Bir çift sözde hocaya. Hocam iyi hoş eyvallah ama bugün sende baya formsuzdun. Yine değişikliklerde hatalar yaptın. Çikacak ilk adam Barıştı Yunus değil. Orda maç gitti bence. İkincisi de azcık set oyunu çalıştır şu takıma ve bir zahmet Ahmet Kutucuyu bir daha sokma oyuna

Alırız. CL maçları zamanı bunlar normal. Dünyada her takımın başına geliyor. Bu gün hücum oyuncularımızın beceriksiz günüydü. 1 maçla bu kadar o çöp bu bilmem ne çok abartı artık.
O çöp bu çöp demek doğru değil de. Bizim takımın bu rehavet işi alışkanlık oldu. Bjk ve ts ye karşı bukadar gevşek hazırlanılmaz ve oynanmaz. Taraftarın gevşekliği takıma yansıyor hemen. Şl sonrası yorgunluktan sebep olsa anlarım da bu bildiğin rehavet

Göztepeli topçu kızarmasa o maçta da zorlanıyorduk. jk, göztepe, ts iç saha fikstüründe 4 puan bıraktık, bunun ikinci devre deplasman ayağında ne yapacağız..

Şu dönemi bir şekilde kayıpsız atlatmalıydık.
Alanyada belesten 3 puan aldik mesela?
Niye tek tarafli bakiyorsunuz

Kötü sonuç ama sakat cezalıları düşününce buna şükür. Bizim önümüzde duracak takım yok

Geri
Üst Alt