⚽ SL 25/26 H:11 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | MS | 1 Kasım | beIN Sports 1

Trabzon'u ciddiye alırsak sorun olacağını sanmıyorum, tek sıkıntı laubalilik olur bu maçta. Doğru dürüst bir set oyunları yok, Onuacho üzerinden birşeyler yapmak isteyecekler ve ona göre bir oyun kurgulayacaklar, başkada bir numaraları yok zaten, dediğim gibi bizimkilerin az biraz efor sarfetmeleri yeter, zaten yeterince dinlenmiş çıkacaklar maça. Hatta maçı erkenden bitirip Ajax maçı için aktif dinlenmeye geçmek lazım, bunun içinde ilk dakikadan itibaren işi ciddiye alsınlar bir zahmet.

Uğurcan
Sallai - Lemina - Apokerim - Eren
Sane - Torreira - Sara - Barış/Yunus
Osimhen - İcardi

Böyle çıkacağımızı düşünüyorum

Ilk golü 20 dk dolmadan yeriz herhalde sonra trabzon kapanmaya calisir sıkıştırıp beraberliği saglariz sonrasında kaos futbolu. benim tahminim bu sekilde . singo ve sanchez yok . bunlar onemli handikaplar.

Rahat alacağımız bir müsabaka olacak.. Tek sıkıntı, Sanchez in yokluğu sorun olabilir.. Sendeyiz Apo..

Olası galibiyetten sonra fikstürde, yapı nın unsurları arasına dahil edilecektir.. Sözüm ona, rakip olan geri zekalı kitleden bu beklenir .

Son maçının özetine baktım şimdi. Biraz ofsayta dikkat etseler maç 5, 6 olacakmış. Hücumda gayet iyiler, defanslarını beğenmedim ama kalede Onuachu panter kesilmiş.

Yani adamlar gayet formdalar. Benim şu an ligde çekindiğim tek takım TS.

Bu maçta Okan hoca Bodo maçı gibi motive etmeli ve o hırs ve mücadeleyle oynatmalı. O zaman sıkıntısız ve rahatça maçı alabiliriz.

Ama eğer olur da rotasyon yapar veya rakibi ciddiye almadan oynarsak, ligin en iyi ikinci takımı olan Trabzon bizi çok fazla zorlayabilir. Gayet dinamikler ve de iyi oynuyorlar.

Sakin kalıp akıllı oynamalıyız

Konsantrasyon...

Yaldır yaldır oynamaya gerek yok

Hamsilerin kadrosu kılçıksız olmuş bunları buğlama yapmak lazım

trabzon rakibimiz falan degil gecelim bu isleri rakibimiz fenerbahce yine. fener gaziantep-besiktas deplasmanlarindan ust uste cikamazsa lig biter zaten, ama 6 puanla cikarsaa sikinti bu arada baya.
Rakibimiz haftaya oynayacağız ve bize puan olarak en yakın takım bırakın şu fener Beşiktaş olayını 10 maçta benden sonra en çok puanı alan takım kimse rakibim odur nokta

Simdilik lig kirma maci gibi duruyor
Bjk macina da boyle bakiyordum.

Ts ve 1 aralikta fener ligin ikinci yarisi nasil gececek biraz belli eder. Fisktur ikincindevre belle araliklarda ciddi zor gorunuyor cunku (futbol olarak olmasa bile ortam ve lig siralamasi vs)

1-0 olsun bizim olsun modundayim. Ajax maci cok cok cok daha muhim

Valla son zamanlarda oynadığımız derbilere bakıyorum hep silik görüntü çizdik. Hırssız, statik ve yorgun görüntü verdik. Yine aynısı olursa puan kaybı %99 derim

Maçtan sonra "Akıllar Ajax maçındaydı"

açıklamalarını görmek istemiyorum.

Çoook kritiik.

Takım çok yıprandı ama bu maç ve Ajax maçı için özel prim verilmeli.

Geri
Üst Alt