⚽ SL 25/26 H:11 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | MS | 1 Kasım | beIN Sports 1

Yarın da altından girip üstünden çıkıp şikecilere verecekler maçı.

Sara olmadı maalesef tutmadı elden çıkarmak zorundayız yoksa iyice Anadolu takımı seviyesine inecek kadroda en çok sırıtan oyuncu

Barış\Yunus\Sane hücum hattına kaliteli bir alternatif lazımdı Ahmed ile idare edemeyiz Okan yine batırdı maalesef

hakem maç berabere bitsin diye iyi uğraştı. ne zaman baskıyı artırmak istedik basit ve olmayan fauller çaldı. tabi üstüne bizm oyuncuların beyin terk hareketleri gol atmamızı engelledi.

Taraftar sezonun en rezil performansını sergiledi. Bunu da es geçmeyelim.

Okanın kadrosu ve tdliği osimhen gol attığı müddetçe. Daha ne kadar kurtaracak bakalım.

Bugün rezalettik, Lemina hariç tüm oyuncular standart oyunun altında kaldı. Barış bir daha 11 yüzü görmemesi lazım onun yerine Yunus kanata Sara 10 numaraya geçmesi gerekiyor

Mertensin yerini dolduramadık

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş maçı o şartlara göre 1 puan = 3 puan

Bugünkü futbola bakarsak 1 puan yine kötü değil.

Muhtemelen CL bitene kadar böyle devam eder konsantre olduklarını bile düşünmüyorum.
Böyle ciddiyetsizlik olmaz, aynı kafa yapısında taraftarlar da var malesef. Lig de en az şl kadar önemli, bu kafayla devam edersek şampiyonluğu da veririz

4 dk uzatma verdiler 2 dksı sakatlıkla geçti zaten

Onana tek başına 20 dk yedi 90+3de uyarıyor adamı dedim bugün operasyon var diye

Ulan şunları yenip ligi bitirecektik bizimkiler farkında bile değildi

Kaan koşamıyosun eyvallah
Ağırsın eyvallah ama

Kafa vur şu toplara ya.

Ondan önceki maçlar ne oldu onlar kazandığı için sayılmıyor mu? Tek bu sezonu mu baz alıyoruz?
Ben bu sene hakkında konuşuyorum aslanım. Ligin ikinci yarısı çok ararsın bu kaybettiğin puanları. Birde maç sonu hakemin üstüne yürüyor!!

Bu takıma acilen taktik antrenörü alın set oyunu nedir anlatsın.50 maçın 45inde set oyunu oynamıyoruz veya denemelerde kötü.Dar alanda doğru paslaşmalar hiç yok.Geniş alan olacak barış bey yanlışlama 10 denemeden 1 tane geçerse artık.Sara'da çok etkisiz.

Geri
Üst Alt