Adnan Korkut
Taçsız Kral
Kendi sahanda ts-bjk ye üst üste puan kaybı olmamalı.Yenemiyorsan yenilmeyeceksin her zaman iyi olamazsın bugünde iyi değildik maçın hakkı beraberlikti ve berabere bitti önümüze bakalım.
Kendi sahanda ts-bjk ye üst üste puan kaybı olmamalı.Yenemiyorsan yenilmeyeceksin her zaman iyi olamazsın bugünde iyi değildik maçın hakkı beraberlikti ve berabere bitti önümüze bakalım.
Ondan önceki maçlar ne oldu onlar kazandığı için sayılmıyor mu? Tek bu sezonu mu baz alıyoruz?Galatasaray 1-1 Beşiktaş
Galatasaray 0-0 Trabzonspor
Beşiktaş maçı o şartlara göre 1 puan = 3 puanKendi sahanda ts-bjk ye üst üste puan kaybı olmamalı.
Derbilerinizi kazanamazsanız şampiyon olma şansınız azalır.Ondan önceki maçlar ne oldu onlar kazandığı için sayılmıyor mu? Tek bu sezonu mu baz alıyoruz?
Böyle ciddiyetsizlik olmaz, aynı kafa yapısında taraftarlar da var malesef. Lig de en az şl kadar önemli, bu kafayla devam edersek şampiyonluğu da veririzBeşiktaş maçı o şartlara göre 1 puan = 3 puan
Bugünkü futbola bakarsak 1 puan yine kötü değil.
Muhtemelen CL bitene kadar böyle devam eder konsantre olduklarını bile düşünmüyorum.
Ben bu sene hakkında konuşuyorum aslanım. Ligin ikinci yarısı çok ararsın bu kaybettiğin puanları. Birde maç sonu hakemin üstüne yürüyor!!Ondan önceki maçlar ne oldu onlar kazandığı için sayılmıyor mu? Tek bu sezonu mu baz alıyoruz?
Taraftar bjk maçında ki kadar gevşek. Puan kaybı yükleniyor