⚽ SL 25/26 H:11 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | MS | 1 Kasım | beIN Sports 1

Böyle ciddiyetsizlik olmaz, aynı kafa yapısında taraftarlar da var malesef. Lig de en az şl kadar önemli, bu kafayla devam edersek şampiyonluğu da veririz
Rotasyona bakınca, 3 kontenjan boş olduğuna bakınca açıkçası lig mi CL mi tercihini CL'den yana kullanmışız gibi geliyor.

Ligi düşünen o 3 kontenjan boş bırakmaz rotasyona eklemeler yapardı.

Takim bok gibiydi hocalik bişey görmüyorum. Yenilmedigimize dua etmek lazim akilli oynasa ts kazanabilirdi.

Beşiktaş maçı o şartlara göre 1 puan = 3 puan

Bugünkü futbola bakarsak 1 puan yine kötü değil.

Muhtemelen CL bitene kadar böyle devam eder konsantre olduklarını bile düşünmüyorum.
Tamamda bu yavaş futbol niye oynanıyor. Ulan tacı bile yarım saatte atıyorlar bizimkiler.

Bugün kafalar biraz sahada olsa rahat kazanırdık. Verilemeyen paslar, çekilemeyen şutlar vs. komedi. Salaktan bir mağlubiyet almadık en azından deyip geçiyorum. Ajax'tan 1/3 puan, Kocaeli'den 3 puanı alıp kendimizi milli araya atmamız lazım.

Herhangi bir takım bize önde bastığı an bitiyoruz geriden topla çıkamıyoruz 2 adam sakatlandınmı yedekte bekleyen adam yok

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İç saha derbilerinde iki maçtada uyuduk resmen yani ne Beşiktaş ne de Trabzon maçlarında kazanacak reaksiyonu veremedik. İkinci devre bu deplasmanlara giderken umarım bu puanları aramıyor oluruz çünkü çok basitçe puanları bıraktık. Okan hoca derbilerde daha agresif oynatmalı takım çok miskindi bugün. Bizim ligi kopartmamız bu sezonda hayal yine son haftalara kadar kafa kafaya gideriz rakiplerle çünkü ligi kopartacak maçlarda batırdık.

cok sinirlendim ya okana affedemiyorum yaptigi aptalca hamleleri. su oyunda anca duran toptan gol atabileceksin belli. gidip sarayi cikariyosun.

Geri
Üst Alt