⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

fb top falan oynamıyor. dünkü maçı kaybetmesek yeneriz derdim rahatlıkla. ama maalesef kayıp geldi. artık bakacağız, mücadele inanılmaz önemli. osimhen ve lemina 11 olurlar umarım. mücadele gücümüzün yarısı bu adamlar. kalan yarısı da torreira ve barış zaten.

bu mactan sonra fbyi nasil yakalariz diye dertleniriz gibime geliyo

Singo Jakops dan birş olsaydı en azından savunma da büyük sıkıntı çıkar.

Rakip fark etmeksizin puan kaybında takımı kaosa sürükleyebilecek zamanlamada olan bi maç. Bakalım Fenerbahçe bu sefer de bize kıyak geçip moralimizi düzeltecek mi?.. Sanmıyorum şahsen, Fenerbahçe yener. Osimhen oynamazsa kesin kaybederiz, oynarsa belli olmaz.

jakobs yok diyorlar yunus da yetişmezse osimhen icardi birlikte oynamak gerekecek galiba

ne berbat bir denk geliş oldu bu sakatlar ve cezalar ya

--------------u.can----------------
-----Davi----Lemina----Apo-----
Barış-----Sara----Torreira----Kazım
---------------İlkay------------------
--------Sane----------Osimhen-----

ya da bu

Aleyhimize kirmizi kartlarin havada ucusacagi bir mac olur maalesef, yoksa zerre korkmuyorum bu ibişlerden.

Sag bek Baris sag kanat Sara baska secenek yok

Sara’nin Norwich‘te bayagi kanat oynamisligi var

Arda falan olmaz bu macta, hele sag bekte hic olmaz

Öyle bir söylemişsin ki sanki Singoyu kendisi sakatladı, Erenle kuponu beraber yaptı Silivrispordayken.

Sağ bek Barış, sol bek Kazımcan oynar. Yunus dönerse kanatlar da Yunus-Sane olur. Sallai denen arkadaşa da ayrı bir parantez açmak lazım 90+da kırmızı yediği için.

3’lü çıkacağız gibi gözüküyor

———Sanchez Lemina Apokerim
Sane - Torreira - Sara - İlkay - Kazımcan
—————Osimhen - Barış

Bu Maç Lemina'ya bakıyo bence.Oynarsa en azından beraberlik alırız.Fb'nin genel olayı Asensio onu da durdurabilecek 1 oyuncu.Gabriel Sara 10 Numara'da oynamalı.Eğer daha geride oynarsa Asensio rahatlıkla Kırmızı Kart aldırabilir bence Gabriel Sara'ya..

Geri
Üst Alt