⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Eskiden kart crzali topculara klupler para cezasi keserdi. Simdilerde her yer ciftlik oldugu icin kimse ceza almiyor. Nasilsa hepsi meshur, fenomenler. Bir siyah ekran atip klubu zor durumda birakabiliyorlar.

Bir de 5 tane topcu degistiremiyordun. Iki kisi haric herkrs 90 dk kosuyordu. Simdi cikip o zamanin futbolu bu zamani futbolu demeyin bana. O zaman futbol erkek oyunuydu simdi hepsi hanimelli.

Eskiden kart crzali topculara klupler para cezasi keserdi. Simdilerde her yer ciftlik oldugu icin kimse ceza almiyor. Nasilsa hepsi meshur, fenomenler. Bir siyah ekran atip klubu zor durumda birakabiliyorlar.

Bir de 5 tane topcu degistiremiyordun. Iki kisi haric herkrs 90 dk kosuyordu. Simdi cikip o zamanin futbolu bu zamani futbolu demeyin bana. O zaman futbol erkek oyunuydu simdi hepsi hanimelli.

Fatih hocayı bu yüzden eleştiriyordum kart cezaları olduğunda kulübün oyuncuya ceza vermesini istemiyordu. Sonra bu uygulama komple kalktı sanırım.

Her şey zaten oyuncu lehine iyice çiftlik oldu.

Lemina stoperde Barışda bek de olursa oyun gücümüzü kaybederiz. Fenere karşı en büyük artımız ön alandaki baskımız ve atletizmimiz bunu kaybetmemek lazım.

Geçen sezon Avrupa liginde 4 maçta 10 puan toplamıştık. Malmö kiev maçlarına 6 puan yazıyorduk. Ajax ve Az Alkmaardan birinden 3 puan gelse ilk 2-3’te bitiririz diyorduk lig aşamasını.

Sonra ne oldu malum. Aynı boktan filmi tekrardan izliyor gibiyim. 4 maçta fırtına gibi başla 9 puan topla sonra batır. Şimdi fikstür de kolay değil.
Okan’la dejavu… aslında 3 yıldır hep aynı senaryo; büyük takımlara karşı aşırı motive ile birşeyler yap, küçüklere veya dengilerine maç kaybet…

Bu Maç Lemina'ya bakıyo bence.Oynarsa en azından beraberlik alırız.Fb'nin genel olayı Asensio onu da durdurabilecek 1 oyuncu.Gabriel Sara 10 Numara'da oynamalı.Eğer daha geride oynarsa Asensio rahatlıkla Kırmızı Kart aldırabilir bence Gabriel Sara'ya..
Saranin kariyerinde kirmizi kart yemisligi yok ulan kanks yav

Defansif açıdan çok hatalar yapıyo Asensio da kaşar 1 topçu rahatlıkla Kırmızı Kart aldırabilir :D Lemina oynamalı ki Asensio'yu etkili 1 şekilde kullanmamalılar..
Sara kirmizi yiyecek en son topcu kanks. Lemina desen neyse

Bu arada lemina osi oynamazsa az olan sansimiz tamamen ortadan kalkar

Sahada has cimbomlu topçu eksiğimiz mevcut.

Yunus bu yüzden çok önemliydi.

Sara kirmizi yiyecek en son topcu kanks. Lemina desen neyse

Bu arada lemina osi oynamazsa az olan sansimiz tamamen ortadan kalkar
Asensio ile en çok etkili oluyolar dayım.Samsunspor da kitledi hücum olarak karışık oynamaya çalıştılar.Viktoria Plzen Maç'ı da aynı şekilde ilk 11 başlamadı Fb saçmaladı o Maç'ta da.Düzenli en iyi planları bu.Beşiktaş bile Fark atabilirdi bu Fb'ye.Fb'nin de Todesco'nun da pek 1 numarası yok bana göre :D

Asensio ile en çok etkili oluyolar dayım.Samsunspor da kitledi hücum olarak karışık oynamaya çalıştılar.Viktoria Plzen Maç'ı da aynı şekilde ilk 11 başlamadı Fb saçmaladı o Maç'ta da.Düzenli en iyi planları bu.Beşiktaş bile Fark atabilirdi bu Fb'ye.Fb'nin de Todesco'nun da pek 1 numarası yok bana göre :D
Son maçta da Fofana ile baya etkili oldular, Fofana yı bu maçta tutmamız lazım Kobra Muradım 👀😍

Fatih hocayı bu yüzden eleştiriyordum kart cezaları olduğunda kulübün oyuncuya ceza vermesini istemiyordu. Sonra bu uygulama komple kalktı sanırım.

Her şey zaten oyuncu lehine iyice çiftlik oldu.
FT kendisi her mac hakemle kavga ettigi icin normal

Kazanilan şampiyonlukları kolay gorenler Fener'e yenilirsek dagiliriz, şampiyonluk gider falan diye yorum yapıyor :geek:
Sezonun bitmesine 20 hafta kala Fener'in 2 puan gerisine düşersek ne dagiliriz nede şampiyonluk gider.
Sezon sonu şampiyon olunca, forveti El Nesri olan takima şampiyonluk vermedik diye sevinecek halimiz yok benzeri yorumlar yapılacak yine. :)

Ugurcan
Baris Sanchez Abdulkerim Kazimcan
Torreira Lemina
Sane Ilkay Ahmed
Osimhen

Simdilik böyle görünüyor

Jacops da düzelme olursa kazimcan ile arkali önlü oynarlar

Geri
Üst Alt