SL 25/26 H:15 | Başakşehir 1-1 Fenerbahçe | MS | 6 Aralık | beIN Sports 1

Arkadaş adamlar altyapıdan stoper çıkarıp koyup oynatıyor hiç siritmiyor birde satıyorlar
Biz dünya para verip alıyoruz amatör topçu bile değil kim izledi bu Arda unyayi
Duracağı yeri bilmeyen stoper mi olur ?
Sonra niye yuhalandi
Ben iş yerinde kötü çalışınca patron bu stajyer idare edin diyor mu hayır direk kovuyor
Vasıfsız topcunun takımda yeri yok
Arda unyay kazimcan devre arası direk sutlanmali
Yahu reis arda bencede şu an oynayamazda..Okan buruğun çok ciddi hataları var.
Ama Niye genç oynatmıyor diye kızılıyor hatta arda nasıl oynamaz diyen doluydu buralarda.Şimdi herkes arda nasıl oynar yuhlanıyor falan.
Yahu girdiği dakikalarda saçmalamayan adam mı var.
Kepaze biçimde takım savunması var yerleşim var.
Üstelik fenerdeki oyuncu 21 yaşında arda 18 yaşında.O yaşlarda bu fark önemli.

sana demiyorum ama gene asıl sorunlar görülmüyor.
Mesela ardanın kazımcanın bu takımda yeri yok doğru.Yusufun ahmetin berkanın çokmu var.Barış,sara ilk 11’i hakediyormu..
Hemen hemen hepsi ardadan daha kötü performans gösteriyor.O maçta arda girmese oynamasa farklı olacağınımı düşünüyorsun.
Ligde iyi oynadığımız maç bir elin parmağını geçmez.

arda kıyası biraz yanlış cok faiş hatalar yaptı ama sezon bası cok iyidi ,tamamen hoca kurbanı oldu çocuk ,sezon basından itibaren görece rahat maclarda yavas yavas oynatsa eminim böyle olmazdı düşünsene cocugu şak diye derbide oyuna attı küfür eder gibi
yada fener gibi yapacaktı alt ligte banko oynayacagı bir takıma kiraya verecekti
fenerde gördügümüz altyapı cocuklarının hepsini 1 2 yıl alt liglerde oynatıyor epey takımda goruyorum bu cocukları
bizde berat dısında kimse yok bunu sorgulayanda yok @Evren Caglayan

kulüp üyesi tanıdıklarınız varsa arada onlara sorun gs altyapısı nasıl diye size özet geçsinler ben 1-2 yıl önce arkadasımla konustugumda torpilden kurtulmazsa ardalar yunuslar çıkması cok zor demişti

Bedavaya aldı valla Başak
göztepe hem bertug hem doganı alıyordu kulübüyle anlastılar ama oyuncular yüksek maas istedi
bertug 1 milyona yakın istedi diye biliyorum
göztepe son anda vazgecınce taraftar fena tepki koymustu
akbil bonservis verdimi orasını hatırlamıyorum
ama bertug gs taraftarı onu net biliyorum

göztepe hem bertug hem doganı alıyordu kulübüyle anlastılar ama oyuncular yüksek maas istedi
bertug 1 milyona yakın istedi diye biliyorum
göztepe son anda vazgecınce taraftar fena tepki koymustu
akbil bonservis verdimi orasını hatırlamıyorum
ama bertug gs taraftarı onu net biliyorum
2.2m a almış gözüküyor akbil

Bertug da cok hirs var fizik de var ama teknik kapasitesi bence gs seviyesinden cok dusuk. Kaliteli topcularla kendini gelistirir mi? Denenebilirdi 3. Forvet olarak.

arda kıyası biraz yanlış cok faiş hatalar yaptı ama sezon bası cok iyidi ,tamamen hoca kurbanı oldu çocuk ,sezon basından itibaren görece rahat maclarda yavas yavas oynatsa eminim böyle olmazdı düşünsene cocugu şak diye derbide oyuna attı küfür eder gibi
yada fener gibi yapacaktı alt ligte banko oynayacagı bir takıma kiraya verecekti
fenerde gördügümüz altyapı cocuklarının hepsini 1 2 yıl alt liglerde oynatıyor epey takımda goruyorum bu cocukları
bizde berat dısında kimse yok bunu sorgulayanda yok @Evren Caglayan
Usta kademeye girmekle derbinin ne alakası var yahu? Altyapı dandik bizde.

Maçı izlemedim sonucu da yeni öğreniyorum, ama bu orman çocuklarının yine bir katakulliyle haksız bir puan aldıklarına eminim.

Geri
Üst Alt