⚽ SL 25/26 H:17 | Galatasaray 3-0 Kasımpaşa | MS | 21 Aralık | beIN Sports 1

Sadece negatifleri konuşan mazoşistlere laf anlatmağa çalışmayın gülün geçin

Çok iyi oyunla 3-0 kazanmışız adam rakip stoper hata yapmasa golü atamazdık ve son 5 dk baskı yiyebilirdik diyor

baskı yeme ihtimaline sinirleniyor adam İHTİMALE :asd:

RCS diyoruz, top gezdirme diyorsun. Pas istatistiği atıyoruz Apo-Sanchez-Günay diyorsun. 3 gol diyoruz, beleşten diyorsun.

Usta sen ne istiyorsun tam olarak?
Nemi diyom, bidaha anlatayim anlamak istemeyenlere. Üretken degiliz koskoca ilk yari yunusun pozosyonuyla gecti. Bunu inkarmi edeceksiniz. Elbette üstündük ama üretkenlik yetersiz.

Yayıncı kuruluşta Tolunay mendaburu yorumluyor Kasımpaşa kötüymüş vs.

Maç öncesi Bjk iyi top oynadı diye yorumluyordu algıcılar.

3 gün önce maç oynadığımızı düşünürsek muhteşem bir maç çıkarttık tek bir pozisyon vermeden çok dominant bir galibiyet aldık. Sezonun ilk yarısı sakatlıklar nedeniyle çok zor geçse de hem ligde hemde Avrupa'da hedeflerimize ulaştık. (Ligde liderlik, Avrupa'da ilk 24 birde araya önemli bir Türkiye kupası galibiyeti de sıkıştırdık.) İkinci yarı kadromuz tamamlanınca ve doğru birkaç ekleme gelince çok daha güçlü şekilde ilerleyeceğimizi düşünüyorum. Şimdi Singo ve Eren'in dönüşüyle Süper kupa için de fena olmayan bir kadro olacak elimizde kazanmayı deneyelim bakalım.

Maçın zaman zaman uyku getirecek kıvama gelmesinin baş sorumlusu Emre B.'dur

Paşa kalemizden 40 mt uzakta oynayıp durdu, ilk yarı 2 yapsak daha tempolu bir maç olurdu

Ohhh rahatladım valla, bu maça çok önem veriyordum kendi payıma. İkiyi atana kadar baya gerildim, evdekileri de gerdim. Millet diyo ya sen ne stres yapıp duruyosun iyi oynuyoruz diyolar ama ben şeş kaza bi gol yeriz diye istim üzerinde izledim.

Nemi diyom, bidaha anlatayim anlamak istemeyenlere. Üretken degiliz koskoca ilk yari yunusun pozosyonuyla gecti. Bunu inkarmi edeceksiniz. Elbette üstündük ama üretkenlik yetersiz.
Usta köpek gibi kapanan takımı anında mı açacaksın? Dün Fener'in ilk golünü gördün mü? Sağbek adam Anadolunun kapısını açar gibi açmış orayı adamlar beleş gol attı. Sen hata yaptılar son dakika diyorsun. O hatayı 90 dakika zorladı Galatasaray. 7'li defans yapan takım hata yapmadıkça gol atamazsın zaten. Hata yapana kadar da denersin. Tarihi istatistik yapmışsın, 3 gol sokmuşsun ama halen kötü oynadık diyorsun. Adamlar 0,03 Xg almış. Şu maçta ne olsa memnun olurdun desene usta.

Sadece negatifleri konuşan mazoşistlere laf anlatmağa çalışmayın gülün geçin

Çok iyi oyunla 3-0 kazanmışız adam rakip stoper hata yapmasa golü atamazdık ve son 5 dk baskı yiyebilirdik diyor

baskı yeme ihtimaline sinirleniyor adam İHTİMALE :asd:
Yav he maho aga sen herseyi iyi biliyon. Sana göre oyun iyi olabilir bana göre iyi degildi üretkenlik adina. Biraz saygili olun karsi görüse.

Konu Kasımpaşa olunca çekiniyorum ama Emre faktörünü düşününce yine baya rahat maç geçer.
Antalya maçınında rahat bu maçında rahat geçeceğini biliyordum açıkçası ilk 8 haftalık fikstürde şu an 2/2 seriyi düşünürsek 10/10 yapmamız lazım orada bir hata yapmazsak farkı aça aça gideriz fakat hata yaparsak kendimizi zora sokarız.

Kasımpaşa bizi hiç tehdit edememiş, kalemize şut atamamış. Bunu konuşuyorlar beyin sportsda.

Geri
Üst Alt