Mustafa Uzun
Parçalı Üye
- 12 Ocak 2012
- 4.215
- 2.265
- 1.913
En iyi maçlarimizdan biriydi, fazla pozisyona girdik ve derli toplu oynadik.Abi şu maçı atlatalım başka bişey istemiyorum. Osimhensiz takımı izlemek işkence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En iyi maçlarimizdan biriydi, fazla pozisyona girdik ve derli toplu oynadik.Abi şu maçı atlatalım başka bişey istemiyorum. Osimhensiz takımı izlemek işkence
Macin adami yunus, skor aldatmasin yine futbol filan yoktu.
Ben mi yanlış okuyorum? Futbol falan yoktu ile bk gibi oynadık arasında bir fark göremiyorum ben...La bok gibi oynadik diyen kim ama skor aldatmasin diyorum. Cokta üretken degiliz, avrupada bu yüzden zorlaniyoruz iste. Elbette kazanmamiz iyi ama oyun hala iyi degil.

Nemi diyom, bidaha anlatayim anlamak istemeyenlere. Üretken degiliz koskoca ilk yari yunusun pozosyonuyla gecti. Bunu inkarmi edeceksiniz. Elbette üstündük ama üretkenlik yetersiz.RCS diyoruz, top gezdirme diyorsun. Pas istatistiği atıyoruz Apo-Sanchez-Günay diyorsun. 3 gol diyoruz, beleşten diyorsun.
Usta sen ne istiyorsun tam olarak?
Ne kadar kotu takim olursa olsun, bir takima sut attirmiyorsan o galibiyet super bir galibiyettir.Yok zaten çöpler usta. Sadece diğer 3 takıma karşı oynadıklarını söyledim. Burada bizim galibiyetimizi kötüleyenlere hatırlatmak amacıyla.
Nerdeydin sen yavNe zorladın arkadaş yav... tamam sensin bk gibi top oynadık...
Usta köpek gibi kapanan takımı anında mı açacaksın? Dün Fener'in ilk golünü gördün mü? Sağbek adam Anadolunun kapısını açar gibi açmış orayı adamlar beleş gol attı. Sen hata yaptılar son dakika diyorsun. O hatayı 90 dakika zorladı Galatasaray. 7'li defans yapan takım hata yapmadıkça gol atamazsın zaten. Hata yapana kadar da denersin. Tarihi istatistik yapmışsın, 3 gol sokmuşsun ama halen kötü oynadık diyorsun. Adamlar 0,03 Xg almış. Şu maçta ne olsa memnun olurdun desene usta.Nemi diyom, bidaha anlatayim anlamak istemeyenlere. Üretken degiliz koskoca ilk yari yunusun pozosyonuyla gecti. Bunu inkarmi edeceksiniz. Elbette üstündük ama üretkenlik yetersiz.
Bu aralar biraz yoğunum... işle ilgili biraz... arada girip bakıyorum ve çıkıyorumNerdeydin sen yav
Yav he maho aga sen herseyi iyi biliyon. Sana göre oyun iyi olabilir bana göre iyi degildi üretkenlik adina. Biraz saygili olun karsi görüse.Sadece negatifleri konuşan mazoşistlere laf anlatmağa çalışmayın gülün geçin
Çok iyi oyunla 3-0 kazanmışız adam rakip stoper hata yapmasa golü atamazdık ve son 5 dk baskı yiyebilirdik diyor
baskı yeme ihtimaline sinirleniyor adam İHTİMALE![]()
Adamlar 0,03 XG almış usta. Lig tarihinin en düşük XG'si olabilir.Ne kadar kotu takim olursa olsun, bir takima sut attirmiyorsan o galibiyet super bir galibiyettir.

Antalya maçınında rahat bu maçında rahat geçeceğini biliyordum açıkçası ilk 8 haftalık fikstürde şu an 2/2 seriyi düşünürsek 10/10 yapmamız lazım orada bir hata yapmazsak farkı aça aça gideriz fakat hata yaparsak kendimizi zora sokarız.Konu Kasımpaşa olunca çekiniyorum ama Emre faktörünü düşününce yine baya rahat maç geçer.
00.3 nerden geldi onu söyle o 3 nedir 1 kere ceza sahasına girdiler ondan miAdamlar 0,03 XG almış usta. Lig tarihinin en düşük XG'si olabilir.
Olabilir usta. Şutları yok lavukların.00.3 nerden geldi onu söyle o 3 nedir 1 kere ceza sahasına girdiler ondan mi