SL 25/26 H:22 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 14 Şubat | beIN Sports 1

onana

189506_10150121756199074_570479073_6375450_266925_n.jpg

Valla beyler Fenerbahçe 1 puan dibimizde bizi takip ediyordu ve hayvanoğluhayvan bir fikstürümüz vardı 2 sezon önce. O zaman da bunlar konuşuluyordu. Yine konuşuluyor.

Yani sürekli negatif basmanın ne anlamı var hakikaten soruyorum

Zaten Fener asla puan kaybetmez bundan sonra diyorsan, niye izliyon olm ligi ruh hastası mısın
Feneri yenmemiz şart bence, 8 haftada 2 beraberlik almamız normal

Ama bu sene olmamalıydı. Çok iyiydi herşey kaostalardı hem bizim alternatifsiz kadromuz hemde bunların şu lanet olası Beşiktaş geri dönüşü çok şeyi değiştirdi

Tam güzel darbe vuracaktık tuttuk 90+5de yedik
Bu sene çok şanslılar. Bjk Ts maçlarındaki kırmızılar, bizim maçtaki son dakika golü. Devre arası iki forveti göndermelerine rağmen kazanmaya devam etmeleri. Jokerlerin de etkisi çok fazla tabi. Son haftalara doğru lig kızışacak. Bakalım.

Valla beyler Fenerbahçe 1 puan dibimizde bizi takip ediyordu ve hayvanoğluhayvan bir fikstürümüz vardı 2 sezon önce. O zaman da bunlar konuşuluyordu. Yine konuşuluyor.

Zaten Fener asla puan kaybetmez bundan sonra diyorsan, niye izliyon olm ligi ruh hastası mısın
Usta bu saatten sonra her maç final maçı. Kadromuz güzel oldu. Avrupa'da da rahat oynarız artık, fikstürümüz güzel. İstanbul'dan 4 gün sonra Konya'ya, 4 gün sonrası da İtalya'ya. 4 gün sonra yine evimize. Elensek bile rakip Juve. Allah razı olsun yine bizim yanımızda güzel kuramız var.

Yaa nedim bak az önce söyledim

Yine söyleyeyim

Konu fb filan değil

Nerdeyse bütün ülke bize karşı birleşmiş durumda

Yahu sırf geçtiğimiz 2 haftada yaşananlara bakın

Bakan gidip tff'de bizim Rize maçının var raporunu inceliyor hesap soruyor

Bunların Kocaeli maçında Antep maçında yaşananlar ortada

Dün bile net skor ve net bir oyun ile kazanmışız kalkıp td kılıklı adamın biri algı operasyonu yapıyor

Yaa bunlar normal mi sizce

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Objektif şekilde sadece şunun cevabını verin ,fenerin oynadığı bu oyunu ve 2 kişiyle bağlı oyunu biz oynasak ne derdiniz ?

Biz oynayamazdık. Rakipler ortasahayı kalabalık tutup o 2 oyuncuya şok baskı yaparlar üretkenlik düşerdi.

BUnlara alan açıyorlar hatta.

Bu arada puan farkı -bana göre- çok suni bir puan farkıydı onu da belirteyim. Fener'in Göztepe'de son dakika penaltı kaçırması, İrfancan'ın tuttuğu topun elinden kayıp son dakikada beraberlik golünün gelmesi. Puan farkı arttığında burada bu puan farkı düşer kimse gaza gelmesin diyorduk. Hakikaten de öyle oldu.

Hamsiler yine şaşırtmadı
fenerin tur atlaması iyi olur, golcü kadroları dar
Maç yükü ve ceza sakat yorgunluk olması gerekiyor

fb goruldugu uzere sadece 2 adam ustunden ilerliyor. Taraftarlari dua etsin Asensio oncelikli olmak uzere Talisca ile sakatlanmasinlar. Bu adamlarin oynamadigi her mac puan kaybina cok aciklar.
Bence bu yanlış yorum genduzi ve İsmail orta sahalarıyla da fark yaratıyorlar.
Olması gereken şu arenada yenmemiz lazım lamı cimi yok

Bu sene çok şanslılar. Bjk Ts maçlarındaki kırmızılar, bizim maçtaki son dakika golü. Devre arası iki forveti göndermelerine rağmen kazanmaya devam etmeleri. Jokerlerin de etkisi çok fazla tabi. Son haftalara doğru lig kızışacak. Bakalım.
Bizim maç harici tüm derbileri aldılar

Daha bizde galibiyet yok ve hepsi deplasmanda. Hayırlısı

Yaa nedim bak az önce söyledim

Yine söyleyeyim

Konu fb filan değil

Nerdeyse bütün ülke bize karşı birleşmiş durumda

Yahu sırf geçtiğimiz 2 haftada yaşananlara bakın

Bakan gidip tff'de bizim Rize maçının var raporunu inceliyor hesap soruyor

Bunların Kocaeli maçında Antep maçında yaşananlar ortada

Dün bile net skor ve net bir oyun ile kazanmışız kalkıp td kılıklı adamın biri algı operasyonu yapıyor

Yaa bunlar normal mi sizce

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anlıyorum da Mert ne yapalım, bak en kötü senaryoyu konuşalım hadi. Fener şampiyon oldu. Abi olur yani ne yapalım hakikaten soruyorum. Tüm ülke birleşmiş Fener şampiyon olsun diye uğraşıyorsa böyle ömür mü geçer.

İngiltere'de, İspanya'da, İtalya'daki taraftarların aldığı keyfin yarısını almıyoruz soktuğumun yerinde.

Ben sıkıldım artık açık açık söyleyeyim.

oynasalar 7 filan olurdu zaten

oynamadan 3 tane attilar

2 takim disindakiler toplanip karma yapsalar yine 15 puan fark yerler ikinciden
Fb'nin oynadığı oyunun da Ts'den pek bir farkı yoktu. Ts'de oynamadan 2 attı mesela. Onana, Ederson'dan daha kötü kaleciymiş bu maç bize bunu gösterdi. Bir de Asensio ciddi kalite.

Geri
Üst Alt