- 27 Ocak 2010
- 138.937
- 105.163
- 5.648
onana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zapata daha iyiydi
Feneri yenmemiz şart bence, 8 haftada 2 beraberlik almamız normalValla beyler Fenerbahçe 1 puan dibimizde bizi takip ediyordu ve hayvanoğluhayvan bir fikstürümüz vardı 2 sezon önce. O zaman da bunlar konuşuluyordu. Yine konuşuluyor.
Yani sürekli negatif basmanın ne anlamı var hakikaten soruyorum
Zaten Fener asla puan kaybetmez bundan sonra diyorsan, niye izliyon olm ligi ruh hastası mısın
en azından karpuzu tutuyorZapata daha iyiydi
Bu sene çok şanslılar. Bjk Ts maçlarındaki kırmızılar, bizim maçtaki son dakika golü. Devre arası iki forveti göndermelerine rağmen kazanmaya devam etmeleri. Jokerlerin de etkisi çok fazla tabi. Son haftalara doğru lig kızışacak. Bakalım.Ama bu sene olmamalıydı. Çok iyiydi herşey kaostalardı hem bizim alternatifsiz kadromuz hemde bunların şu lanet olası Beşiktaş geri dönüşü çok şeyi değiştirdi
Tam güzel darbe vuracaktık tuttuk 90+5de yedik
Bu sinek bile tutamiyoren azından karpuzu tutuyor
Usta bu saatten sonra her maç final maçı. Kadromuz güzel oldu. Avrupa'da da rahat oynarız artık, fikstürümüz güzel. İstanbul'dan 4 gün sonra Konya'ya, 4 gün sonrası da İtalya'ya. 4 gün sonra yine evimize. Elensek bile rakip Juve. Allah razı olsun yine bizim yanımızda güzel kuramız var.Valla beyler Fenerbahçe 1 puan dibimizde bizi takip ediyordu ve hayvanoğluhayvan bir fikstürümüz vardı 2 sezon önce. O zaman da bunlar konuşuluyordu. Yine konuşuluyor.
Zaten Fener asla puan kaybetmez bundan sonra diyorsan, niye izliyon olm ligi ruh hastası mısın
Fb ne oynadı? Onlar da bir şey oynamadı ki. 3 tane şut 3'ü de gol oldu zaten.
Yaa nedim bak az önce söyledimValla beyler Fenerbahçe 1 puan dibimizde bizi takip ediyordu ve hayvanoğluhayvan bir fikstürümüz vardı 2 sezon önce. O zaman da bunlar konuşuluyordu. Yine konuşuluyor.
Objektif şekilde sadece şunun cevabını verin ,fenerin oynadığı bu oyunu ve 2 kişiyle bağlı oyunu biz oynasak ne derdiniz ?
Saneye 3 kişi kademe yapıyor. Asensio talisca hep bomboş mubareklerBiz oynayamazdık. Rakipler ortasahayı kalabalık tutup o 2 oyuncuya şok baskı yaparlar üretkenlik düşerdi.
BUnlara alan açıyorlar hatta.
Bence bu yanlış yorum genduzi ve İsmail orta sahalarıyla da fark yaratıyorlar.fb goruldugu uzere sadece 2 adam ustunden ilerliyor. Taraftarlari dua etsin Asensio oncelikli olmak uzere Talisca ile sakatlanmasinlar. Bu adamlarin oynamadigi her mac puan kaybina cok aciklar.
Bizim maç harici tüm derbileri aldılarBu sene çok şanslılar. Bjk Ts maçlarındaki kırmızılar, bizim maçtaki son dakika golü. Devre arası iki forveti göndermelerine rağmen kazanmaya devam etmeleri. Jokerlerin de etkisi çok fazla tabi. Son haftalara doğru lig kızışacak. Bakalım.
Yaa nedim bak az önce söyledim
Yine söyleyeyim
Konu fb filan değil
Nerdeyse bütün ülke bize karşı birleşmiş durumda
Yahu sırf geçtiğimiz 2 haftada yaşananlara bakın
Bakan gidip tff'de bizim Rize maçının var raporunu inceliyor hesap soruyor
Bunların Kocaeli maçında Antep maçında yaşananlar ortada
Dün bile net skor ve net bir oyun ile kazanmışız kalkıp td kılıklı adamın biri algı operasyonu yapıyor
Yaa bunlar normal mi sizce
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fb evimizdeBizim maç harici tüm derbileri aldılar
Daha bizde galibiyet yok ve hepsi deplasmanda. Hayırlısı
Fb'nin oynadığı oyunun da Ts'den pek bir farkı yoktu. Ts'de oynamadan 2 attı mesela. Onana, Ederson'dan daha kötü kaleciymiş bu maç bize bunu gösterdi. Bir de Asensio ciddi kalite.oynasalar 7 filan olurdu zaten
oynamadan 3 tane attilar
2 takim disindakiler toplanip karma yapsalar yine 15 puan fark yerler ikinciden