SL 25/26 H:23 | Fenerbahçe 1-1 Kasımpaşa | MS | 23 Şubat | beIN Sports 1

Taç pozisyonunda çok büyük rezillik yaşandı fbli gidiyor taö atıyor kpaşa başka topla hücuma çıkıyor sonra fbli alıyor topu ileri veriyor o topla devam ediyorlar, taçla başlanan top geri dışarı atılıyor neler oldu orada konuşacak bir allahın kulu yok mu?

Bir de bu köksalı çok efendi diye pazarlıyorlar, sinsi herif..
Teneke bağlayıp gönderecekler seni almanya 2.ligine...

Öyle de adamlar halen yenilmedi
Benim namağlup şampiyon yapılacaklar iddiam vardı ama bu geceden sonra çok ama çok fena dağılma sürecine girebilirler, tabi yine kollanacaklardır ama bu kadar eksikle de artık puanlar kaybederler, belki namağlup ikinci olurlar, zamanında biz de olmuşuz, ama artık mağlubiyet görürler, çünkü bu kadar eksikle maç kaybetmemek futbolun ve hayatın olağan akışına aykırı, eğer çok ama çok skandal kararlarla maç kazanmaya devam ederlerse ortalık anormal yangın yerine döner, bu kadar da abartamazlar zaten.

Yemin ediyorum inanılmaz salak bir camia. Bunlarda ki aptallığı anlatacak kelime bulamıyorum. 3 sezon önceydi yanlış hatırlamıyorsam GS evinde Karagümrük ile 3-3 berabere kalmıştı 1 hafta sonrada BJK deplasmanına gidecekti bunlar gitti bizden 1 gün sonra evinde İstanbulspor'la 3-3 berabere kaldılar. Bugün yine aynı mevzu, ulan 12 senedir şampiyon olamıyorsun rakibin 2 gün önce mağlup olmuş, kazansan psikolojik üstünlük tamamen sana geçecek 90 dakika rezil bir futbol oynayıp şansa bala son dakika 1 gol atıyorsun 4 dakika oyunu tutamayıp golü yiyorsun :ROFLMAO::ROFLMAO: Konya mağlubiyetine öyle üzülmüştüm ki hala üzüntüsü geçmemişti, bu salaklar sağolsun kendime geldim. Haftaya biz içerde Alanya'yı yenersek bunlar Antalya deplasmanında puan kaybedecek ciğerini biliyorum ben bu salakların.

Forest maçı FB:

Screenshot 2026-02-23 at 10.33.54 PM.webp

Kimdi hatırlamıyorum geçen bir renktaş diğer bir renktaşla puan kaybı üzerine konuşuyordu. FB hiç takılmayacak diyen renktaşa diğer renktaş ilk puan kaybında seni her gün etiketleyecem diyordu. Kendisine selam olsun başlasın etiketleme şovuna

Ben hep diyorum ve demeye devam edecegim.

Siklikla forumda fb'nin maclari kolay puan kaybetmezler deniyor. Ben de diyorum ki gecmiste de hep oyle dendi sonra Giresun olsun, Sivas olsun, Istanbulspor olsun, gunu mesela fb'nin arka bahcesi Kasimpasa olsun bir sekilde puan kaybediyorlar iste.

Bu demek degil ki bizim sampiyonlugumuz garanti. Degil tabii. Ama daha ne oalcagi belli olmaz, fikstur avantaji denen sey de tras. Son 3 sampiyonlugumuzun ikisinde sanirim 2. yarilarda agir fiksturumuz vardi ama bir sekilde guclu sekilde cikmistik. Hayirlisi neyse o olsun. Takima guvenmek lazim.

Şampiyonlar Ligi'nde olmamız sayesinde maçları önce oynamanın avantajını yaşıyoruz...

Hep diyorum... Önce biz oynayınca her türlü baskı altındalar...

Eğer biz oynayıp kazanırsak "off kaybedersek ara açılacak" baskısı oluyor...

Eğer biz oynayıp puan kaybedersek "aman bu fırsatı kaçırmamamız lazım" baskısı oluyor...

Tabi camianın üzerinde zaten genel bir baskı ve gerginlik olunca bu şartlarda katlanmış oluyor... Erken gol bulamadıkça da maç içinde bu baskı gitgide artıyor veya önde bile olsalar son dakikalarda rakip ataklar gelince...

Geri
Üst Alt