- 13 Şubat 2009
- 27.904
- 25.375
- 3.468
İzlemedim. Ciddi bir şey soracağım 8 dk uzatma gösterilen maçta nasıl 16 dk uzatma oluyor? 2 gol bile olsa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taliska o pozisyon ve penaltı almaya çalıştığı, aldatma pozisyonu ile iki sarı karttan atılması gerekirdi. Ama Allah'ın adaleti onuda vurmuş, sakatmis herhaldeNeden kimse kasimpasanin kirmizisindan önce talisca nin faulünü konuşmuyor neden? Topu uzaklaştıran oyuncunun arkasından vuruyor
Net açıklama : fbye gol lazımdı.İzlemedim. Ciddi bir şey soracağım 8 dk uzatma gösterilen maçta nasıl 16 dk uzatma oluyor? 2 gol bile olsa.
@Hayri Cund keşke çıkıp şaka desen humorparator
1-0'dan sonra sinirden kapatmıştım. Allahım bu ne güzel bir gün. Bundan sonra Kasımpaşa özbeöz kulübümdür. Daha da toparlanamaz ibneler. 
Bunlar galip gelse bile bir maç berabere kalma lüksümüz var.İnşallah o beraberliği aramayız
Fener gölü atınca ederson ve bir kaç oyuncu daha yere yatmaya başladı. Kasımpaşa gölü atınca da hakem neye uğradığını şaşırdı. Maç uzadıkça uzadiİzlemedim. Ciddi bir şey soracağım 8 dk uzatma gösterilen maçta nasıl 16 dk uzatma oluyor? 2 gol bile olsa.