SL 25/26 H:23 | Fenerbahçe 1-1 Kasımpaşa | MS | 23 Şubat | beIN Sports 1

İzlemedim. Ciddi bir şey soracağım 8 dk uzatma gösterilen maçta nasıl 16 dk uzatma oluyor? 2 gol bile olsa.

Forvetsiz oyunları deplasmana daha uygun. İç sahada iyi kapanan her takım fenerden puan alır (örnek göztepe kpaşa). Beşiktaş ın kadıköyde fenerden puan alması bizden alma ihtimalinden daha yüksek. Devre arası forvet gönderip almayarak intihar ettiler resmen.

Neden kimse kasimpasanin kirmizisindan önce talisca nin faulünü konuşmuyor neden? Topu uzaklaştıran oyuncunun arkasından vuruyor
Taliska o pozisyon ve penaltı almaya çalıştığı, aldatma pozisyonu ile iki sarı karttan atılması gerekirdi. Ama Allah'ın adaleti onuda vurmuş, sakatmis herhalde

Laaan. :asd: 1-0'dan sonra sinirden kapatmıştım. Allahım bu ne güzel bir gün. Bundan sonra Kasımpaşa özbeöz kulübümdür. Daha da toparlanamaz ibneler. :asd:

IMG_0331.webp

IMG_0330.webp

şu kobani sempatizanlarının 3 yıldır anadolu takımlarına mağlubiyeti yok
siyaset, tff, mhk, medya hepsi arkalarında ama olmuyor

olmayacak

Hobaaaaaaaaa.

Şikeciler gol atınca küfredip gidip yatmıştım. Yeni kalktım. Bu sonuç ne. Salaklar son dakikada 10 kişiden gol yemiş.

Hahahahahahhaahahaha.

Beter olun lan. Bin beter olun. Müstehak olsun size. Şerefsizler.

Kasımpaşanın golü sadece şikecilere değil o fenerasyon başkanına da girsin ulan.

Hahqhahaha. Hala kendimde değilim ya. Bu skor ne. Salak bunlar yeminle.

Hahahahhahahahhaha

İzlemedim. Ciddi bir şey soracağım 8 dk uzatma gösterilen maçta nasıl 16 dk uzatma oluyor? 2 gol bile olsa.
Fener gölü atınca ederson ve bir kaç oyuncu daha yere yatmaya başladı. Kasımpaşa gölü atınca da hakem neye uğradığını şaşırdı. Maç uzadıkça uzadi

Geri
Üst Alt