- 27 Ocak 2010
- 139.081
- 105.351
- 5.648
Konyaspor yönetimi ortaya atılan bu iddiaların ve haberlerin gerçeği yansıtmadığını net bir şekilde ifade etti.
Galatasaray maçına ilişkin yüksek prim dağıtılacak haberleri gerçeği yansıtmıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konyaspor yönetimi ortaya atılan bu iddiaların ve haberlerin gerçeği yansıtmadığını net bir şekilde ifade etti.
Galatasaray maçına ilişkin yüksek prim dağıtılacak haberleri gerçeği yansıtmıyor.
Ilkay paramı alip gideyim moduna girmiş gibi geliyor bana ,hic zorlamıyor bile kendini sahada kufur yememesi icin 11 baslatmamaliyiz sonradan oyuna girmeliİlkay oynamaz mı? Hoca sever böyle sürprizleri bence bu maça ilk 11 başlayacak.
Form durumu aşikar ki oyuna girdiğinde verdiği görüntü ve oynadığı futbol bir türlü tatmin etmiyor hemfikirim. Yine de OB'nin bu maçta İlkay'ı kullanacağını düşünüyorum İlkay - Lemina başlatır.Ilkay paramı alip gideyim moduna girmiş gibi geliyor bana ,hic zorlamıyor bile kendini sahada kufur yememesi icin 11 baslatmamaliyiz sonradan oyuna girmeli
boey singo abdül eren
torreira lemina
sane yunus lang
osimehn
DevamJuve maçı sonrası bizim için kritik bir maç olacak. Juve'ye fark attık diye havaya girip nasılsa Konya'yı yeneriz kafasıyla maça çıkarsak sıkıntı yaşayabiliriz. Aynı zamanda Konyaspor'un puana ihtiyacı var puan almak için saldıracaklardır dikkatli olmak zorundayız. O yüzden çıkıp çatır çatır oynamalı ve bu maçı kazanmalıyız. Hem ligdeki puan farkını korumalı hem de Juve rövanşı öncesi atmosferi kaybetmemeliyiz. Bu maçı kazanmayan şerefsiz oğlu şerefsizdir.
o fazla rotasyon olur diye böyle yapmak daha mantikli, sonucta boru degil konya deplasmani. cetin bir mac olacak, belkide hoca icardiye degil osimhene sans verir.Torreira yerine Lemina koy tamamdir. Belki Asprilla Lang yerine
Böylesine zorlu bir deplasman öncesinde, savunma 4lüsünün 3ünü birden değiştirilmesini doğru bulmuyorum. Rotasyon olmalı elbet ama dozunda olmalı.İcardi
Sallai Asprilla Sane
Lemina İlkay/Nhaga
Eren Abdülkerim Singo Boey
Ugurcan
Aspirin zor yavİcardi
Sallai Asprilla Sane
Lemina İlkay/Nhaga
Ugurcan
hocandan mı ögrendın bunlarıAspirin zor yav
senin pp ni. Her gördüğümde bulanıklık yüzünden sayfa yüklenmedi mi lan diye bi şüpheye düşüyorumİcardi
Sallai Asprilla Sane
Lemina İlkay/Nhaga
Ugurcan
hocandan mı ögrendın bunları