⚽ SL 25/26 H:23 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports 1

bu memlekette allah'ın adaleti şaşmaza güveneceksin, başka elden ne gelir. buna rağmen bu ülkede bile ne kadar kör göze parmak olduğunu anlamış ki herifler hemen tekzip göstermişler, halbuki biz sizin yatak odalarınızda neler döndüğünü yıllardır biliyoruz.

Ilkay paramı alip gideyim moduna girmiş gibi geliyor bana ,hic zorlamıyor bile kendini sahada kufur yememesi icin 11 baslatmamaliyiz sonradan oyuna girmeli
Form durumu aşikar ki oyuna girdiğinde verdiği görüntü ve oynadığı futbol bir türlü tatmin etmiyor hemfikirim. Yine de OB'nin bu maçta İlkay'ı kullanacağını düşünüyorum İlkay - Lemina başlatır.

Juve maçı sonrası bizim için kritik bir maç olacak. Juve'ye fark attık diye havaya girip nasılsa Konya'yı yeneriz kafasıyla maça çıkarsak sıkıntı yaşayabiliriz. Aynı zamanda Konyaspor'un puana ihtiyacı var puan almak için saldıracaklardır dikkatli olmak zorundayız. O yüzden çıkıp çatır çatır oynamalı ve bu maçı kazanmalıyız. Hem ligdeki puan farkını korumalı hem de Juve rövanşı öncesi atmosferi kaybetmemeliyiz. Bu maçı kazanmayan şerefsiz oğlu şerefsizdir.

Juve maçı sonrası bizim için kritik bir maç olacak. Juve'ye fark attık diye havaya girip nasılsa Konya'yı yeneriz kafasıyla maça çıkarsak sıkıntı yaşayabiliriz. Aynı zamanda Konyaspor'un puana ihtiyacı var puan almak için saldıracaklardır dikkatli olmak zorundayız. O yüzden çıkıp çatır çatır oynamalı ve bu maçı kazanmalıyız. Hem ligdeki puan farkını korumalı hem de Juve rövanşı öncesi atmosferi kaybetmemeliyiz. Bu maçı kazanmayan şerefsiz oğlu şerefsizdir.
Devam ⬆️

@Ufuktan Aslan
@Ata B. Oğuz @Cemal Köroğlu @Cengiz Kahraman @Şefki Güler @Eray Emeklier
@Naci Liboş @Vasfi Vural @Furkan Kaya @Furkan Boz @Oğuzhan Sesko @Veli Baltacı @Göktürkhan ÇİL @Göktürk Mustafa Sert
@Nedim Sertel
@Mithat Şahinbey
@Umut Işık
@M.Saim Yılmaz
@Veli Baltacı

İcardi
Sallai Asprilla Sane
Lemina İlkay/Nhaga
Eren Abdülkerim Singo Boey
Ugurcan

Geri
Üst Alt