⚽ SL 25/26 H:23 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports 1

CL zahiyatı bunlar eğer oralardaysan bunlar normal sonuç ama şu oynanan oyun normal değil oynar yenilirsin onda sorun yok. Fener'de puan kaybedecek muhtemelen kalan süreçte biz de kaybedeğiz işi Sami Yen'deki maç belirler eğer kazanarak ilerlesek o maçta ilan etme şansı doğardı aradaki tek fark bu.

Juve, Liverpol yenen ATL ile boğuşabilen takım konsantre olur ve kafayı verirse TS,BJK maçlarında 2 atar 1 sayar bu kadar büyütmeyin şu olayı.

Ama diyelim ki şampiyonluğu verdin hiç ağlamayacaksın zira 1.lig kadrolu Konya'ya 12 maç sonra maç verip şut atamıyorsan paşa paşa totonun üstüne oturup susacaksın sağa sola suç atmanın alemi yok.

Aynen katılıyorum sanılıyor ki fener kalan maçların hepsini kazanacak eninde sonunda puan kaybı olacak onlardada ayrıca rakibini bu kadar ittirmeseler 15 puan fark olacaktı en az ben takıma ve oyunculara inanıyorum bu reddeden sonra dahada ciddiye alırlar

Juventus'a 5 atan takım Konya'da 5 şutu zor attı, kepazelik ve utanç kaynağı bir maç. Biri bana Abdülkerim'in neden çıktığını açıklasın, 2.yarı defanstan bir kere bile topla çıkamadı takım, yediğimiz gollerin izahı yok. Bu hoca ve bu takım şampiyonluğu vereceği izlenimini fazlasıyla verdi bu maç. Bu takım Osimhen kadar takım, bu hoca da Osimhen kadar hoca. Yokluğunda hepsi teneke adeta.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada bu sallainin kanatta 0 üretkenlikle oynadığı rezil dönemleri ne çabuk unuttukta saf yetenek gereken 10 numaraya falan alıyoruz bu adamı hayırdır ? Sırf 90 dk git gel yapıp kalemize rakiplerin pek yaklaşamadığı ortamda sağ bekte iyi kötü takıldı diye adamı kesmeye korkar oldu yine Okan

Bunlar doğru Eray ama bunu değiştirecek gucumuz varmi yok ozaman mecbur iyi top oynayacaz ve gol atacaz ,hakemleri her maç hesap etmeliyiz ona gore oynamaliyiz
Bizim fener gibi kirmizi ve penaltı jokerimiz yok
Ama dediğim gibi 2 isabetli sut kabul edilemez
Abicim top oynadin mi hayatında? Başakşehirli sezonda şampiyonluk maçında 2 golünü iptal ettiler. İç sahada olmasak orda da şampiyonluk gidiyordu. Sen gününde olmayabilirsin. Fener bizim maçta gününde miydi? Hakem faul vermedi bala göte attılar. Yenebildin mi hakemi o maç? Herif faul vermedi diyorum yav faul.

Yahu rnktaş siz kafayımı yediniz.
Yahu o pozşsyon gibi ofsayt ligde sadece bize veriliyor.Sol bek denen adam 10 defa atılmalıydı.Bak net öyle olsada olur olmasada değil..

Arkadaş ben sapına kadar ekeştiriyorum takımı oyuncuları.Hatta en sert bir şekilde.

İnanılır gibi değil arkadaş.Yahu hızsız soymuş evini göz göre göre yahu sesmi çıkarmayacaksın.Liigin başımdan beri her türlü rezillik yaşanıyor görmüyormusunuz arkadaş.
Hepsini görüyoruz ama bunlara ses çıkaracak bir yönetim ve başkan olmadığını bildiğim icin konuşmuyorum artık, dediklerinin hepsi doğru
Fakat macin ilk yarısını çöpe atan rehaveti ve gevşekligi ne hakeme ne de konyaya baglayamam ben ilk yari golu atsan mac kırılacak atamayınca hskem dahil herkese cesaret veriyorsun

Yav arkadaslar öyle ciktik böyle ciktik kötü oynadik, hepsi bos laf. BUZ gibi golü yediler. 50 senedir futbol izliyorum böyle iptal görmedim. 1 0 öne gecsek pesinden 2 gelir mac biter. Kimse okan söyle böyle kardoyla cikti tartismaz. Her macta resital sunamasin heleki böyle zorlu avrupa maclarindan sonra. Resmen operasyon cekildi.

Neyse artik 33 yaşindayım. Fb sampiyon olursa aşiri bir üzgunluk sinir olmaz bende. Artik cocuk veya ergen degilim. Olgunlaştık. Yeni sezon baslar ona odaklaniriz napalim

Sağlık olsun ne diyelim
Ben yine ayni şevkle bu takimi izlemeye devam edecegim
.olursa olur olmazsa olmaz

Hakemler şerefsiz açık açık yapıyorlar bunu maçın başından beri faulleri vermiyor görüyorsun bunu. Ha bu senelerdir böyle. Ama sen ne yapıyorsun Okan 2 aydır sahada yokları oynayan yunusu inatla 11 oynatıyorsun düz oyuncu sallai yi sol açık yapıyorsun takım yokları oynuyor ama inatla ilk yarıyı piç ediyorsun sonra değişiklikler ile iyice çorba oluyor takım. Hersene aynı terana

Fikstürümüz çok çok çok zor şikecilerin çok kolay burdan şampiyonluğu vermezler

ligde kalite düşük diyoruz da sen bu şekilde durarak oynarsan zaten hiç bi takımı yenemezsin ortasaha almamak da büyük hataydı nhaga'yı oynatmayacak belli ki
Ortasahan stoper oynuyor biriside kenarda oturuyor.O zaman niye getirdin konyaya oturtacaksan.Resmen bugün rotasyon saçmalığı sınıfta kaldı.Ders olur umarım.

Lig maçını şeyine takmayanı clde de oynatmayın
Bu maç öyle geçiştirilecek bir maç falan değil.Böyle çok maç var.
Yahu kimki bunlar ligi şeyine takmıyacak.
Sanki avrupa şampiyonu olduk.
Her birininde kariyerinde sanki muazzam avrupa kupaları vss var.
Yok abi şeyine takma falan yok.
Kapanan takımlara karşı bazı oyuncularıj foyası çıkıyor meydana.

Buz gibi golü vermeyenlerinde anasını sikeyim hem kocaeli hem burada götlerinden ofsayt uydurdu orospu çocukları.
İfb gol atınca hemen başla biz gol atınca bı b.k olmasa bile bekle abi bir şey arayalım yıllardır böyle ifb özellikle Kadıköyde her duran top kullandığında hemen hakemin el kulaklığa gidiyor bir şey arıyorlar.

Geri
Üst Alt