⚽ SL 25/26 H:23 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports 1

Bak şimdi hakem makem tamam da kardeşim;

Adamların hocası değişmiş, bir hava yakalamışlar. Teşvik primleri gelmiş, başkanları 800bin euro prim açıklamış.
Senin daha önce yapmış olduğun rotasyonllu maçların hepsinde çuvallamışın, bunları bi kenara koy.

Hadi maçın ilk yarısını da çöpe attın, malsın, sığırsın çünkü bunları göremedin. E be arkadaş

Maçı bitiren 11den,

Singo stoper değil,
Lemina stoper değil,
Barış forvet değil,
Sallai sağ bek değil,
Sane 10 no değil.

Daha da başka birşey konuşmaya gerek yok.
başkanları vermedik prim demiş maç sonu, öyle açıklama gördüm

Bu dediğin çok da kötü olmaz esasında, her maç çorba yapmasından iyidir.

İşte o zaman devre arası yazdığım bu yazıya tekrar götürmek istiyorum konuyu. Bu adam rotasyon yapmayı beceremiyor, geniş kadroyu yönetemiyor. Yapmayın transfer dediğimde linç edildim. Böyle olacağını biliyordum. Geçen hafta acaba dedim ama 2. Maçtan eline yüzüne bulaştırdı.

VAR daki fanatik fenerlinin 12 senedir takimi sampiyon olamiyor. Buz gibi golumuzu bilerek iptal ettirdi. Ne gülüyordur o simdi evinde

Son düzenleme:
başkanları vermedik prim demiş maç sonu, öyle açıklama gördüm
Verdik mi diyecekti Allah aşkına o haberler boşuna çıkmadı. Neden geçen hafta Rize maçında çıkmadı da Konya'da çıkıyor. Çünkü salak bir Türk Konyalı topçu ağzından kaçırmıştır yerel basından taa ulusala yayılıyor böyle oluyor işler

Uyku tutmuyor...kalan tüm maçları kazanmazsak 8 puandan şampiyonluk vermiş olacaz. Galatasaray tarihinde ile imza atmayın

Böyle takimlara puan kaybedemezsin bundan cok daha zor maclar bekliyor bizi, fener bir sekilde süpriz puan kayibi yapar derkene onu biz yasadik.

Boeynin hareketi faul diyenler icin, önce kaleciyle carpisiyorlar o carpismadan sonra düsüs esnasinda diger oyuncuyla carpisiyorlar. Kesinlikle faul degil. Hakemler mac icinde dogru karar veriyorlar, ne yazik ki sonra vardakine uyup sacma sapan ofsayti veriyorlar. Hatta orta hakem kendide izliyor tekrardan. Önden bi kamera görüntüsü var orda bas baya belli oluyor, sutu attiktan sonra oyuncu düsüyor 2,5 metre mesafe var. Yani orda boey olmasa bile yetisemez engellemeye. Insandisi süper gücü yoksa, ucma gibi filan. Golü yakin olan kaleci bile engelleyemiyor. Daha uzakta diregin bile gerisinde olan oyuncu nasil engellesin? Resmen nizami olan golü iptal ettiler.

Son düzenleme:
Boeynin hareketi faul diyenler icin, önce kaleciyle carpisiyorlar o carpismadan sonra düsüs esnasinda diger oyuncuyla carpisiyorlar. Kesinlikle faul degil. Hakemler mac icinde dogru karar veriyorlar, ne yazik ki sonra vardakine uyup sacma sapan ofsayti veriyorlar. Hatta orta hakem kendide izliyor tekrardan. Önden bi kamera görüntüsü var orda bas baya belli oluyor, sutu attiktan sonra oyuncu düsüyor 2,5 metre mesafe var. Yani orda boey olmasa bile yetisemez engellemeye. Insandisi süper gücü yoksa, ucma gibi filan. Golü yakin olan kaleci bile engelleyemiyor. Daha uzakta diregin bile gerisinde olan oyuncu nasil engellesin? Resmen nizami olan golü iptal ettiler.
Hadi boeynin carpismasina faul verse orta hakem yine sacma bulurum ama anlarim bi sekil, ofsayt olunca tamamen skandala giriyor karar. Gerci faul olsa cagramaz cünkü hakemin yorumuna karisamaz o yüzden ofsayta bagliyor isi.

Uyku tutmuyor...kalan tüm maçları kazanmazsak 8 puandan şampiyonluk vermiş olacaz. Galatasaray tarihinde ile imza atmayın

En büyük korkum tam olarak bu 8 puandan ligi vermemiz nerde görülmüş sanırım yakın tarihte bir ilk olacak daha doğrusu ben hatırlamıyorum
Fikstürümüze bakilirsa o sene bu sene galiba
Kocaeli - Antep - Konya - Fener
Şu 4 maçta 10 puan bıraktık bugün ligi bitirebilirdik bir galibiyet ile

Bizim takım kadar kolay rahavete giren takım yok dünyada. Bu sebeple sert eleştiri hep gerekli malesef çünkü kendi halinde hiç bir şekilde istikrarlı performans yakalayamıyor

Bu takımın sırtında devamlı kırbac lazım, iki dk salsan götü başı dağıtıyo. Millette eleştiriyi takımın başarısız olması için yapıyoruz sanıyo.

5-2lik juventus maçı sonrası Okan hocanın mutluluktan pembeleşmiş suratını görünce anlamıştım bu maçta puan kaybedeceğimizi. Sezon içinde henüz bir şey kazanılmamışken yapılan kutlamaların abartılması bizi bu duruma düşürüyor. 3-0lık ajax deplasmanı sonrası da bu kepazeliği yaşadık takım içerisinde bu tip durumlarda ciddiyeti koruyacak bir lidere ihtiyaç var ama görüyorum ki böyle birisi yok. Önümüzde kolay kolay kazanamadığımız ve toparlanma sürecinde olan bjk deplasmanı ve anlayamadığım bir şekilde bize bilenen trabzon deplasmanı var bu 2 maçtan puan kaybı yaşamadan çıkma ihtimalimizi çok düşük görüyorum. Tek çıkar yol şikecileri sami yende yenmek olur. Geçmiş senelerde şampiyonluğu kaybetmek ölüm gibi geliyodu ama bu sene takımın lig özelinde ciddiyetsizliğini görünce şampiyonluğu kaybetmeyi haketmişiz gibi hissediyorum maalesef. Hayırlısı olsun diyeceğiz artık.

Sadece şamp vermedik, seneye olan şampiyonlar ligini ve onun tüm gelirini de fbye verdik.

Hoca ultraslan arasina girip aciklama yapmis boynunda atkiyla, onunde beyaz tv mikrofonu - gaz veriyor.

Ya birak hocam bu ayaklari, hakli oldugun tepkin var ama bir halt oynatamadin dun takima futbol adina, o isi ne yapacagiz.

Ilk defa hakem yuzunden basimiza is gelmedi...son defa da olmayacak.

Yonetim sinifta kaliyor her hafta zaten, sen niye futboldan sinifta kaliyorsun onun uzerine??

Sadece şamp vermedik, seneye olan şampiyonlar ligini ve onun tüm gelirini de fbye verdik.

Şampiyonlar ligi geliri artık bölüşülmüyor
Şamp olduk diyelim, Fener play off oynayıp yine ŞL'ye gelebilir

Fener ŞL parası almış almamış keza önemi yok, onlar her türlü para işini hallediyor güzel ülkemde

avrupada devam edince lig gidiyor
Ligi isteyince avrupa batiyor

Gibi argumanlardan baymadiniz mi acikcasi yav? Tamamen konsantrasyonla alakali...

Korktugum basima geldi ,o macin havasiyla kafalar verilmemis lig macina iste olan bu...garip bir 11, sallai sol acikta falan ama lang baris kulubede, abuk sabuk denklemler. Icardi'den osimhen performansi beklemek ayni oyunla...bunlar hep hocanin kafayi vermemesi. Ne zaman taraftar cosuyor, gevseme oluyor. Nr zaman taraftar sinirleniyor, o zaman farkli oluyor. Ben bunu kabullenemiyorum

Hakem tatavalarinin sorumlusu yonetim.
Sahaicinin sorumlusu Okan Hoca.

Bu kadar basit yani, 10 kisi 2-0 4-2 lerde izledik hali vaktinde , yeri geldiginde saha ici hakemide caresiz birakti bu takimda...esas sampiyonluk modu odur.

Dün gece Operasyon Çocukları tarafından Galatasaraya net bir şekilde operasyon yapılmıştır. Bunun lami cimi yoktur. Bunların a.s.s şampiyon olmak boynumuzun borcudur!

Bizim olayimizin yorgunluk olmadığı, rehavet ve küçümseme olduğu dun aksam ortaya çıktı, sahaya yorgun oyuncularin hicbirisi cikmamasina rağmen yürüdüler sahada ozellikle ilk yari rakibi kucumsediklerini belli ettiler

Galatasaray hafife aldığı her takıma zorlanır bunu yaşadık dün akşam

Geri
Üst Alt