- 17 Eylül 2018
- 20.379
- 23.316
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o maça 4 puan farkı koruyarak gelelim istiyorum.Neyse şunlara bizim statta basamazsak yine başlarim böyle ise jk nin stad daki malligimızdan sonra en nefret ettiğm iş evde şunlara karşi dogru durust maç yok olması.
10 yıldır falan. ( Zaniolonun 2 tane attigini saymiyorum iş bitmisti zaten orada) en son sneijder 2-1
Bu maçtan umudum yoktu şahsen ama son dakikalarda maç dönünce çok sinir bozucu oldu malesef.konyaya yenildiğimiz gün bjk maçından sonra takımlar puan puana olacak dense hepimiz kabul derdik, şimdi 4 puan öndeyiz ve muhtemelen ligde sadece 1 maç oynayıp tek kulvara düşeceğiz
bu kadar ağlanıp sızlanacak bir şey yok
bu sefer 3-0dan 4-3 döndürür fenerim hayran bırakırBu fenerin beşiktaş'ı yenme ihtimali yok
Beşiktaş hediye eder o maçıBu fenerin beşiktaş'ı yenme ihtimali yok
Yav zaten içerde samsun maçını kazanmaları bekleniyordu neyin tribi bu.
Adamlar 2 haftadır kaybedeceklerini kaybettiler sizde istiyosunuz ki her maç puan kaybetsinler.
Fikstürleri kebaptı puan kayıpsız şampiyon olacaklardı 4 puan kaybettiler, sende gittin beşiktaşı yendin. Bundan sonra puan kaybetmeden şampiyon olacaksın. Farkı 7 diye düşüneceksin, feneri içerde yenemezsen şampiyonluktan bahsetmeye gerek yok zaten.
Gs nin böyle büyük avantajı var herkes farkındadır umarım.
BJK bu futbolla feneri hayatta yenemez ama derbi bu, göreceğiz.Bu fenerin beşiktaş'ı yenme ihtimali yok
Tabiki canım hakemlik birşey olmax.Size göre kırmızı ofsayt penaltı falan olunca hakemlik bir durum oluyor.rnktaş Gerçekten olanlardan bi habersiniz..Hakemlik bir olay olduğunu düşünmüyorum hatta standartlara göre iyi bile yönetti.
Bu tamamen Samsunspor'un gerizekalılığı başka bir açıklaması yok.
Sürekli 2.olmak yarıştan kopma korkusunu almış adamlardan herhaldeAdamlar 90 + lari hep bi aksiyon var geçen hafta direk önceki hafta gol attılar gol yediler. Değişik takım kolay pes etmıyor hedefe de ulaşamıyor.
Sanmıyorum son yıllarda hep damga vurdular her ne kadar fenerin köpeği desek bile 1-0'dan 2-4'lük maç var, geçen sene 0-1'lik maç var, iç sahada 1-0'lık maç var.Beşiktaş hediye eder o maçı
son 4 sezondur böyle yeni bi olay mı buBazı arkadaşların kafasımı almıyor anlamıyorum. Panik yapan yok şuanda. Herkes bu oe larının böyle haram puan almalarına kızıyor. Bizim yönetim gibi sevgi pıtırcığı birsürü Galatasaraylı görünce üzülüyorum cidden