SL 25/26 H:25 | Fenerbahçe 3-2 Samsunspor | MS | 8 Mart | beIN Sports 1

Neyse şunlara bizim statta basamazsak yine başlarim böyle ise jk nin stad daki malligimızdan sonra en nefret ettiğm iş evde şunlara karşi dogru durust maç yok olması.

10 yıldır falan. ( Zaniolonun 2 tane attigini saymiyorum iş bitmisti zaten orada) en son sneijder 2-1
o maça 4 puan farkı koruyarak gelelim istiyorum.
evdeki derbilerde aman yenilmeyelim diye top oynayamıyoruz bunlara karşı. fb'ye de aynısı kendi evinde oluyor.
o maç yine bıçak sırtı geçer.

Bence ikinci gol ofsayt degil , çim cizgilerine bakınca belli oluyor

1772998458520.webp

konyaya yenildiğimiz gün bjk maçından sonra takımlar puan puana olacak dense hepimiz kabul derdik, şimdi 4 puan öndeyiz ve muhtemelen ligde sadece 1 maç oynayıp tek kulvara düşeceğiz

bu kadar ağlanıp sızlanacak bir şey yok
Bu maçtan umudum yoktu şahsen ama son dakikalarda maç dönünce çok sinir bozucu oldu malesef.

neyse ya barış savaş mutsuz uyuyacak bugünden razıyız

Adamlar 90 + lari hep bi aksiyon var geçen hafta direk önceki hafta gol attılar gol yediler. Değişik takım kolay pes etmıyor hedefe de ulaşamıyor.

Yav zaten içerde samsun maçını kazanmaları bekleniyordu neyin tribi bu.
Adamlar 2 haftadır kaybedeceklerini kaybettiler sizde istiyosunuz ki her maç puan kaybetsinler.
Fikstürleri kebaptı puan kayıpsız şampiyon olacaklardı 4 puan kaybettiler, sende gittin beşiktaşı yendin. Bundan sonra puan kaybetmeden şampiyon olacaksın. Farkı 7 diye düşüneceksin, feneri içerde yenemezsen şampiyonluktan bahsetmeye gerek yok zaten.

Gs nin böyle büyük avantajı var herkes farkındadır umarım.

Kazanmaları bekleniyordu diye haram 3 puanlarını görmezlikten mi gelelim?
Samsun yanlış değişiklik yaptı, doğru. Ama operasyon çocuğu topa kafa vuran adamın kafasına vuran şikebahçeli futbolcu aleyhine faulü çalsaydı son dakikada o kornerden gol gelmezdi.

Samsun saçma sapan harcadı pozisyonları. Değişiklikler sonrası maç gitti moral bozuldu durduk yere.

Hakemlik bir olay olduğunu düşünmüyorum hatta standartlara göre iyi bile yönetti.

Bu tamamen Samsunspor'un gerizekalılığı başka bir açıklaması yok.
Tabiki canım hakemlik birşey olmax.Size göre kırmızı ofsayt penaltı falan olunca hakemlik bir durum oluyor.rnktaş Gerçekten olanlardan bi habersiniz..
Dünkü maçta ulan orkun denen şerefsiz hakemin bir tek anasını düzeltmediği kaldı zorla kart verdi.Apo tekte ağzını açmadan yapıştırdılar kartı.

Şu maçta öyle faul kararları çıkıyor ki şerefsizleri itiyorlar rakibi sindiriyorlar..Oynayamazsın arkadaş oynayamazsın.Bizim derbide Yasin kolun yaptığını görmediniz mi..İşte aynısını her maç az veya çok bunlar lehine yapıyorlar.Son dakika ortalık karıştı nerede kartlar abi nerede..
Avrupada gördükleri kartlar ortada.Saf olmayın..Objektifliğin kıralnı yaparım bende.Ama şu ortamda ne objektifliği yahu anasını bellediler ligin.

Erken kopmasınlar ya böyle umut sürsün bak bu sene kesin desinler sonra bitsin iş öyle daha tatlı oluyor.

Bazı arkadaşların kafasımı almıyor anlamıyorum. Panik yapan yok şuanda. Herkes bu oe larının böyle haram puan almalarına kızıyor. Bizim yönetim gibi sevgi pıtırcığı birsürü Galatasaraylı görünce üzülüyorum cidden
son 4 sezondur böyle yeni bi olay mı bu

ismail 99 puanı hakkıyla topladı o zaman fb balı diyelim

sinir edici olay bizim Konya macinda ki iptal edilen golden sonra ~5 macta ayni tarz goller atildi ve hepsi verildi (ki bizim pozisyonda Boey yere düsmüstü)

bugün verilen golde problem görmüyorum ama biz Konya'ya karsi öne gecseydik büyük olasilikla kaybetmeyecektik, fark yine 7 olacakti

Geri
Üst Alt