SL 25/26 H:25 | Fenerbahçe 3-2 Samsunspor | MS | 8 Mart | beIN Sports 1

Almıyor tabiki..Görmüyorlar…
Bizde çok böyle taraftar.Başımızdakiler zaten yok hükmünde.Ama yorumcusundan taraftararına büyük sıkıntı var.Bu yüzden algıları kıramayıp her hafta ayrı rezillik yaşanıyor.
Sen sergen denen şerefsize cevap vermezsen her hafta uğraşırsın bu namussuzlarla.
Birde neden hep biz fairplay uygulamak Zorundayız. Neden hep naiflik bizden bekleniyor bunu anlamıyorum. Taraftarda dursunun kulağını çekemiyor ilginç. Bu hakemi nasıl yenicez. Nasıl sövüyorum anlatamam

Ulan lig bitiyordu ya 5 dakika dayansalar bir kerede erken bitsin abicim sinirden beynime ağrı girdi 20dkda bitseydi bari maç yani boşuna umut ettik bi de Allah kahretsin böyle işi harbiden abi.Istersek her maçı 50-0 alalım ben uğraşmak istemiyorum ya bunlar öleceği zaman ölsün işte yani 5 dakika vardı 5

Anlatmak istediğini anlıyorum renktaş. Tespitin de %100 doğru.

Ama hangi gerekçe olursa olsun, hangi stadyum olursa olsun, hangi koşullarda olursak olalım, bizim karşımızda bjkyi favori gören kendisini bir sorgulasın.
bjkyi bjkliler favori gösterdi zaten

kodum salakları bi akıllanmadı 2 tane iyi anadolu topçusu kılıklı adamla bize fark atma hayali falan kurdular

Fenerin hava topunda Skriniar, Talisca, Mert gibi vurabilecek bir oyuncusuda yokken niye ön direğe bu kadar adam yığdılar onuda anlamıyorum normal şekilde yerleş adamların gol atabilecek bir oyuncusu bile yoktu.

Ön direkte biri arkaya aşırttığı an direk bomboş kaldı duran top savunmasınıda leş gibi yaptılar.

Fb'nin hakeme ihtiyacı varsa son 10-15 dakika müthiş bir ittirme oluyor özellikle evdeki maçlarında. Bunu da ince ince yapıyorlar, uyduruk bir duran top, frikik, faul olmasına rağmen korner verilmesi gibi şeyler. Öyle bariz bir hakem hatası olmuyor ama dakikalar geçtikçe hakem kararları ile maçta kalıyorlar.

Nağmağlup rams park a gelmeleri inanın bizim açımızdan çok daha iyi olacak. Bizim motivasyonumuz onları bu sezon yenmek, geçtiğimiz sezonlarda hep ikinci olarak stressiz geldiler. Şu an bize bir motivasyon veriyolar, kendileride aksine ne kadar yenilmezlerse strese giriyolar. Bunu psikoloji anlayan herkes görüyo. Umarım yenilmeden rams park a gelirler büyük facia olacak onlara.

Maçı başından sonuna kadar izledim yemin ederim fener bir gram istemiyordu almayı ne istek ne arzu hiç bir şey yoktu adamlarda 2-1 giderken ilk defa bu maçı mümkün değil döndermezler diye hissettim samsun bildiğin hediye etti gelin alın şu golü atın kendinize gelin dediler bildiğin korkunç bir şey ya.
Klasik Anadolu takımı ve bir fener maçı. Ne bekliyorsun ki.

Fenerin hava topunda Skriniar, Talisca, Mert gibi vurabilecek bir oyuncusuda yokken niye ön direğe bu kadar adam yığdılar onuda anlamıyorum normal şekilde yerleş adamların gol atabilecek bir oyuncusu bile yoktu.

Ön direkte biri arkaya aşırttığı an direk bomboş kaldı duran top savunmasınıda leş gibi yaptılar.
O top orda yere inerse içerden alırsın abi indirmicen topu oraya

Yahu görmüyorlar.Başta yönetim zaten yok.onlar reklamın peşinde.Yatacak yerleri yok..Ayrıca Yemin ederim bu gibi konularda en kötü taraftar ve yorumculara sahip takımız.Objektiflik abideleri..
Adam hala samsun hocası sattı diyor değişiklik diyor.Adam yorulmuşsa çıkartmışdır.Adamların kadro belli.Daha yeni maç yapmışlar.

dün puan kaybetsek samsun kazanırdı bugün
Normalde dünkü bizim galibiyetten sonra bunlar ölmeliydi. Oyunun gidisatida öyleydi ama rakipler uzatmalarda kaleyi kapatamiyorlar. Tam pes etmelik macti öylede oynadilar ama son dakika sansi yine. Neyse biz yolumuza devam. Basaksehir kendi sahamizda alalim, gerisi gelir.

Hakem olaylarına cok takılmayın bence artık, soylenenlerde haklısınız fakat su saatten sonra birsey degismez cunku senin kulübünün baskani ve yöneticisi yok bunu kabul edin ve artık hakemleri konusupta canını sıkmayın

Bugün Samsunspor'a karşı oynadıkları oyun o kadar rezil bir oyun ki. Şu takımın şu oyunla hala namağlup olması skandal. Ben hayret ediyorum biz bu kadar rezil bir takıma Süper kupa finalini nasıl kaybettik. Jesus, İsmail ve Mourinho dönemleri bundan çok daha iyi oynuyorlardı. Karagümrük deplasmanında bile puan kaybedebilir bunlar inanılmaz kötü oynuyorlar.

Nağmağlup rams park a gelmeleri inanın bizim açımızdan çok daha iyi olacak. Bizim motivasyonumuz onları bu sezon yenmek, geçtiğimiz sezonlarda hep ikinci olarak stressiz geldiler. Şu an bize bir motivasyon veriyolar, kendileride aksine ne kadar yenilmezlerse strese giriyolar. Bunu psikoloji anlayan herkes görüyo. Umarım yenilmeden rams park a gelirler büyük facia olacak onlara.
Şer cephesi varken ben o kadar emin olamıyorum

Geri
Üst Alt