- 13 Şubat 2009
- 27.674
- 25.155
- 3.468
Feci moral bozacak bir şey yok.Keşke bu maçı ilk yarıdan bitirseydi fb. Umutlanıp 5 dakikada yarışa tutunmaları feci moral bozdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feci moral bozacak bir şey yok.Keşke bu maçı ilk yarıdan bitirseydi fb. Umutlanıp 5 dakikada yarışa tutunmaları feci moral bozdu
80'e kadar fark yaratan konu buydu orta göbekte 1 tane boşluk bile bulamadılar.@Ali Bektaş a katılıyorum ntcham ve celilin yerine dolduracak 1 tane pres yapıp basacak oyunculari olsa maci kitlerdi samsun ama kulübe berbat olunca girenler ortayı düşürdü hemen
Birde neden hep biz fairplay uygulamak Zorundayız. Neden hep naiflik bizden bekleniyor bunu anlamıyorum. Taraftarda dursunun kulağını çekemiyor ilginç. Bu hakemi nasıl yenicez. Nasıl sövüyorum anlatamamAlmıyor tabiki..Görmüyorlar…
Bizde çok böyle taraftar.Başımızdakiler zaten yok hükmünde.Ama yorumcusundan taraftararına büyük sıkıntı var.Bu yüzden algıları kıramayıp her hafta ayrı rezillik yaşanıyor.
Sen sergen denen şerefsize cevap vermezsen her hafta uğraşırsın bu namussuzlarla.
bjkyi bjkliler favori gösterdi zatenAnlatmak istediğini anlıyorum renktaş. Tespitin de %100 doğru.
Ama hangi gerekçe olursa olsun, hangi stadyum olursa olsun, hangi koşullarda olursak olalım, bizim karşımızda bjkyi favori gören kendisini bir sorgulasın.
Klasik Anadolu takımı ve bir fener maçı. Ne bekliyorsun ki.Maçı başından sonuna kadar izledim yemin ederim fener bir gram istemiyordu almayı ne istek ne arzu hiç bir şey yoktu adamlarda 2-1 giderken ilk defa bu maçı mümkün değil döndermezler diye hissettim samsun bildiğin hediye etti gelin alın şu golü atın kendinize gelin dediler bildiğin korkunç bir şey ya.
O top orda yere inerse içerden alırsın abi indirmicen topu orayaFenerin hava topunda Skriniar, Talisca, Mert gibi vurabilecek bir oyuncusuda yokken niye ön direğe bu kadar adam yığdılar onuda anlamıyorum normal şekilde yerleş adamların gol atabilecek bir oyuncusu bile yoktu.
Ön direkte biri arkaya aşırttığı an direk bomboş kaldı duran top savunmasınıda leş gibi yaptılar.
Normalde dünkü bizim galibiyetten sonra bunlar ölmeliydi. Oyunun gidisatida öyleydi ama rakipler uzatmalarda kaleyi kapatamiyorlar. Tam pes etmelik macti öylede oynadilar ama son dakika sansi yine. Neyse biz yolumuza devam. Basaksehir kendi sahamizda alalim, gerisi gelir.dün puan kaybetsek samsun kazanırdı bugün
Şer cephesi varken ben o kadar emin olamıyorumNağmağlup rams park a gelmeleri inanın bizim açımızdan çok daha iyi olacak. Bizim motivasyonumuz onları bu sezon yenmek, geçtiğimiz sezonlarda hep ikinci olarak stressiz geldiler. Şu an bize bir motivasyon veriyolar, kendileride aksine ne kadar yenilmezlerse strese giriyolar. Bunu psikoloji anlayan herkes görüyo. Umarım yenilmeden rams park a gelirler büyük facia olacak onlara.