Seçkin Yıldız
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 9.599
- 3.250
- 1.918
Bunlar şimdi yedek subay ismaili getirir kalan haftalar için. O yüzsüz de koşa koşa gelir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aykutta olabilir özellikle Saran ile arası iyi diye biliyorum.Bunlar şimdi yedek subay ismaili getirir kalan haftalar için. O yüzsüz de koşa koşa gelir
Asensio dursa Talisca bişeyler yapabilirdi. İkisi de olmayınca patladılar.Skriniar varken bile delik deşik oldukları onca mac var ki onları hakemler kurtardığı icin cok göze batmadı evet önemli adam ama bunlar da esas asensio is yapmadimi savunmadı dijk ramos olsun yine birsey yapamazlar
Ne dediysek o
Kante o kadar koymadı ama Lookman beni fena yakardı.Kante diye zırlayan renktaşlarımız biraz serinlemiştir artık. Bitik yıldız eskileri devri geride kaldı, elit seviyede oynuyoruz biz. Genç yıldızları kovalıyoruz. Kante bedava bile olsa yüzüne bakılmayacak bir adamdı, ki çok yazdım başlığında. Gidip 10'da bir maliyetine önümüzdeki yıllara damga vurabilecek Nhaga'yı aldık. Yönetime helal olsun.
Lookman iyi transfer olurdu işte. Hem genç sayılabilir hem de yatacak bir adam değil, büyük yetenek. Böyle adamlar Fb'ye kolay kolay gitmez, benim kaygım yoktu açıkçası.Kante o kadar koymadı ama Lookman beni fena yakardı.
Sabaha kadar uyku yok bu gece
Tek eglence Fenerbahçe